CBF gerçekten iyi motordur. Çok daha oturaklı çok daha emniyetli nispeten güçlü.. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
CBF gerçekten iyi motordur. Çok daha oturaklı çok daha emniyetli nispeten güçlü.. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun Ramazan kardeş, kazasız belasız sürüşler dilerim.
hayırlısı olsun. hayırlı olsun
bu tarz motosikletlerde o kadar büyük değişikliller olmuyor
ama scooter öyle değil az bir değişimde attan inip eşeğe biniyorsun veya tam tersi.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bence aşk değil de Selçuk Ecza Deposunun uygun fiyata alımkontenjanından yararlanmış Ramçom... 4000 e 12 taksit aldı Allah bilir
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler...
Her ne kadar cbfi sevmesemde hayırlı olsun ALLAH kaza bela göstermesin...
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
bende sevmiyorum ama elmahkum biniyorum benim kahrımı başka makina çekmez ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
bende ybryi 2004 sonunda ilk çıktığında almıştım harbiden çok sevdim ama kaza yapınca soğudum ön takım değişti..motor 2400 liraydı ön takımlara kafa vs ye 800 lira masraf çıkmıştı tabi karşı taraf ödedi ama ben galiba 3000 kmde sattım...o zamanın kafası illa çızıksız makina olsun sevdasındaydım...
bu seçim aslında çok basit...
Kilo 90 kg altındaysa...boy 1.75 ve altındaysanız ybr tercih ediyorsunuz...
90 kilo ve 1.75 üstü iseniz mecburen ybr bisiklet gibi kaldığından cbf ye yöneliyor insan...bence olay tamamen bu...ybr biraz daha torklu ve kaslı olsa cbfnin tozu bile kalmaz yollarda...
her ne kadar satmis olsamda daha kasli ve yakisikli yapisi; ayrica gucuyle bu kategorinin krali tvs apache'dir der ve eklerim: hayirli olsun..
hayırlı olsun ramazan cbf 150 nin ...
98 Beygir.....
YBR TVS CBF en azından binmedim demez.
Hayırlı olsun kazasız belasız.
hayırlı olsun ramazan ne oldu fazer acıttımı canını ulen para var huzur var iyimi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)