Ederinden Fazla 2. El Motosiklet Fiatları Hk.
Reklamlar
-
Bu ne ya bizim cbf neymiş de bizim haberimiz yokmuş Bende bi 7000 isteyeyim o zaman Özellikler : Elcik ısıtma, ön tur camı,uzun yol hız sabitleyici, ( manuel ) Yan çantalar,Arka çanta Kappa 46 lt, Havalı korna,xenon Far,led arka stop, 150 değil 200 cc motor hacmi, Ben bu aksesuarları kendim için yaptım satarken para etsin diye düşünen beyinleri anlamıyorum bu şekide benim motorumun bile edeceği en fazla fiyat taş çatlasa 3000 tl dir fazlasını vereninde aklına şaşarım O fiyatı koyan satıcılarada tek sözüm
Gidin arkadas ticaret falan yapmayın görüntü kirliliği yapmayın lütfen
Uploaded with ImageShack.us Buda Motorum Örnek diye koyuyorum resmi Yanlış anlasılmasın
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
Reklamlar
-
sıfırından fazla fiyata satılması zaten garipken birde aksesuarlarla itelenmeye çalışılması ayrıca bir zihni sinir durumu...satılmayacağını kendileride biliyor aslında...cbf 150 plakasız taksitle 4850 gayme..peşin 4500..uçmaya gerek yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Motosiklet aksesuarlarının fiyatı maalesef çok yüksek.Büyük çoğunluğumuz ikinci el motor alırken az km li ucuz arıyoruz ama hangi aksesuarlar var diye bakmıyoruz.Ancak kaçımız motora fabrikadan çıkmış hali ile binebiliyoruz.Başlıyoruz eksikleri tamamlamaya; siperlik al,topcase demiri al,topcase al,diz örtüsü al,xenon al,çakmaklık al,fabrika lastikleri kayıyor diyip michelin al vs.derken bir de bakmışsınız motorun size maliyeti anormal rakamlara çıkmış.Bence bunları motoru daha almadan önce düşünüp,sadece az km li ucuz olsun demeyip, aksesuarlarıyla birlikte ihtiyacımızı karşılayan motorlara yönelmeliyiz.
-
motosiklet zevk isi ve aksesuar saticilarida uyanmis taa basdan kaktirmaya basliyolar motora binen adam zengindir tabi deyip herseyi pahalii pahali satiyorlar
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)