Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ederinden Fazla 2. El Motosiklet Fiatları Hk.

REKLAM ALANI
    chozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW f 650 & Cbf 150 & Yakında inşallah Fazer
    Bu ne ya bizim cbf neymiş de bizim haberimiz yokmuş Bende bi 7000 isteyeyim o zaman Özellikler : Elcik ısıtma, ön tur camı,uzun yol hız sabitleyici, ( manuel ) Yan çantalar,Arka çanta Kappa 46 lt, Havalı korna,xenon Far,led arka stop, 150 değil 200 cc motor hacmi, Ben bu aksesuarları kendim için yaptım satarken para etsin diye düşünen beyinleri anlamıyorum bu şekide benim motorumun bile edeceği en fazla fiyat taş çatlasa 3000 tl dir fazlasını vereninde aklına şaşarım O fiyatı koyan satıcılarada tek sözüm
    Gidin arkadas ticaret falan yapmayın görüntü kirliliği yapmayın lütfen

Uploaded with ImageShack.us Buda Motorum Örnek diye koyuyorum resmi Yanlış anlasılmasın
    Mengu16 bunu beğendi.
    Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
    Mevlana

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    sıfırından fazla fiyata satılması zaten garipken birde aksesuarlarla itelenmeye çalışılması ayrıca bir zihni sinir durumu...satılmayacağını kendileride biliyor aslında...cbf 150 plakasız taksitle 4850 gayme..peşin 4500..uçmaya gerek yok...
    Mikuni bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    2002 Aprilia Atlantic 500
    Motosiklet aksesuarlarının fiyatı maalesef çok yüksek.Büyük çoğunluğumuz ikinci el motor alırken az km li ucuz arıyoruz ama hangi aksesuarlar var diye bakmıyoruz.Ancak kaçımız motora fabrikadan çıkmış hali ile binebiliyoruz.Başlıyoruz eksikleri tamamlamaya; siperlik al,topcase demiri al,topcase al,diz örtüsü al,xenon al,çakmaklık al,fabrika lastikleri kayıyor diyip michelin al vs.derken bir de bakmışsınız motorun size maliyeti anormal rakamlara çıkmış.Bence bunları motoru daha almadan önce düşünüp,sadece az km li ucuz olsun demeyip, aksesuarlarıyla birlikte ihtiyacımızı karşılayan motorlara yönelmeliyiz.

BLaCK_j.W.a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz S600
    motosiklet zevk isi ve aksesuar saticilarida uyanmis taa basdan kaktirmaya basliyolar motora binen adam zengindir tabi deyip herseyi pahalii pahali satiyorlar
    insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
    insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)