Ederinden Fazla 2. El Motosiklet Fiatları Hk.
Reklamlar
-
Sıfır fiatları belli olan motosikletler, şimdi ölü sezonda ve peşin fiatına 12 taksitlerle satın alınabiliyor. Peşinde %8 - 10'lar civarında indirim veya hediyelerle satın alan insanların gönlü hoş ediliyor.
Sıfır motosikletler taksitle alınabiliyorken, kullanılmış olanlar genelde peşin satılmak zorunda. Sıfır motosikletler çıplak satılırken, 2. eldekiler topcase, aksesuar, koruma aparatları, ... eklentileri olabiliyor, ama adı üzerinde 2. el.
2. el satış yapanlardan, yüksek fiat yazanların olumlu / olumsuz düşünceleri nelerdir acaba?
Seviyeli yazılar göreceğimi umarak; CBF 150 için aşağıdaki linki ekliyorum. Benzerlerine rastlamak mümkün.
http://www.sahibinden.com/motosiklet...price_max=7500
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Reklamlar
-
Bunları almak zorunda değilsiniz hatta honda almak zorunda bile değilsiniz bu kadar basit.
-
cbfye 6500 tl ne demek ya :D kardeşim tamam aksesuar var falan filan da sıfır parasını iste bari bu nedir el insaf
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
Benim cbf yi vereyim 6500 e
hemde 150 değil 250
şaşırmış bu ilanları verenler
Imza mi?? Nereye Atayım
-
sasırmıs bunlar o paraya zaten satamazlarda sıdık yarısına gırmısler
-
Herkes istediği fiyatı yazmakta özgür. O kadar özgür olursa da bırakın 4 ayı, 40 ay motosikleti satamaz.
Ayrıca ikinci ilanda pazarlık sünnettir yazıp, lütfen pazarlık için aramayın son fiyattır yazmak ta büyük bir çelişki.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
genelde bu durum pazarlık payını fazla tutmak için oluyor. sıfırının fiyatını geçen 2. elciler bile mevcut. bu durum honda modellerinde daha fazla.
-
Bu tarz kendini çakal sananlar yüzünden sahibinden.com'daki fiyatlarda ister istemez yükseliyor. Sizde denk gelmişinizdir, bir motosiklet araştırırken eski konularda örneğin 5.000 TL'ye ikinci elleri var derler, ama günümüzde o motorun fiyatı 7.000 TL felandır. Nedense ülkemizde yıllar geçtikçe fiyatlar düşeceğine sabit kalıyor yahut yükseliyor. Bunun sebeplerinden biride ahanda bu çakallar.
ANGARAJ
-
İş olsun diye açılmış ilanlar diye düşünüyorum !! "Kör satıcının kör alıcısı olurmu acaba ? , misali !!.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
insanlar istediği fiyatı yazmakta özgür iyi hoş ta bu insanlar piyasayı yükseltiyor o nolacak ?sahibinden.com vb sitelerin bu işe bir çözüm bulmaları lazım ...
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
insanlar istediği fiyatı yazmakta özgür iyi hoş ta bu insanlar piyasayı yükseltiyor o nolacak ?sahibinden.com vb sitelerin bu işe bir çözüm bulmaları lazım ...
Niye yükselsinki piyasa !!? hondanın sitesinde 4800 tl acenta fiatı verilmiş , isterlerse 20 bin istesinler alan yokki !.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
2004 Ybr hala 3000 tl ne ayak nasıl olcak bu iş :D klasik diye daha cok para istiyorlar :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
-
-
Ben de pek anlam veremedim. Kullandığım motosikletin piyasası 2 sene kadar önce 6-7 lira civarıydı. Şu anda ben o fiyata satmak için ilan veriyorum ama benden başka herkes 9-10 aralığında. Ya bu adamlar birbirinden görüp gaza geliyor. Ya da mal satmak istemiyorlar. Ha ilginçtir kullanıcı da bakıp bu adam ucuz satıyorsa vardır bi kötü yanı diye düşünüp ederini istediğim motosikleti gelip görmüyor. Anlamış değilim bu işleri...
-
Yahu O 6.500 Tl lik 2011 Modeli anladık da
Ya bu 2007 Model Km düşürülmüş 2007 ama daha 10.000 de
Graj Motoruymuş yağmurda Dışarı çıkmamış
Full aksesuarda yok sadece Topcase var Okadar
Ve sıkıdurun fiyatı yazıyorum 4.300 tl El insaf yahu 6 yıl geçmiş üzerinden
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05041273/detay
Herkezde diyor Herkez istediği fiyatı yazar.
Özgür özgürde Bunu gören Yurdum İnsanı diyorki bak bu adam o bu fiyata koymuş demekki piyasası böyle diyip oda koyuyor e sonra olan senin benim gibi mazlumlara oluyor.
Arkadaş Hondayı oldum olası sevmem Sevmiyecemde ,çevremdekilerede aldırmayacamda 200cc ye kadar Japon alınmaz oldu baksana işe Yıllardır aynı kasadaki çirkin motor Sadece titreşimsiz diye plaka Ruhsat 5.100 tl Oh oh 10.000 e yolu var
http://www.google.com.tr/#hl=tr&safe...w=1400&bih=740
-
İkinci elde fiyatın yüksek olmasının üç sebebi vardır:
1-Bütün satıcılar fiyatı şişirince siz de motorunuzun fiyatını yüksek yazarsınız.
2-Adam o motordan öyle bir kazık yemiştir ki yediği kazığı sizden çıkarmanın telaşına düşer.Hatta zevksiz aksesuarlarını,yaktığı benzini bile maleyete eklemeye kalkar.
4-Motor gerçekten 2.el değerinden öte kolleksiyon değerindedir ki (koleksiyon değeri sıradan motorlarda zaten olmaz)fiyatı yüksek olmak zorundadır.Koleksiyon değıeri olan motor dünyanın her yerinde değerlidir zaten .
-
6500 mü az daha kasar sıfır cbr 125 alırım hic yoktan sekli var biraz
-
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Naked motorlar hariç(fazla tutulmadığı için) bütün motorlar ederinin üzerinde fıyatlandırılmış durumda ancak satıcının kafasındaki rakam yazılanların epey aşağısında oluyor.Motora göz koyduğunuz zaman satıcının altından girin üstünden çıkın motorun ederine ulaşırsınız.Bu saçmalık özellikle son aylarda artmaya başladı.Araba piyasalarında ise böyle gariplikler yok.Ha bide şu cbf 150'lerin motor iç aksamı 24 ayar altından herhalde ki böylesine garip fiyatlar isteniyor.Tamam honda monda ama 5000 tl'ye sıfırını bile alsam.Birkaç gün oturur ağlarım hayatın anlamını falan sorgulamaya başlarım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)