Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Ederinden Fazla 2. El Motosiklet Fiatları Hk.

REKLAM ALANI
    sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Sıfır fiatları belli olan motosikletler, şimdi ölü sezonda ve peşin fiatına 12 taksitlerle satın alınabiliyor. Peşinde %8 - 10'lar civarında indirim veya hediyelerle satın alan insanların gönlü hoş ediliyor.

Sıfır motosikletler taksitle alınabiliyorken, kullanılmış olanlar genelde peşin satılmak zorunda. Sıfır motosikletler çıplak satılırken, 2. eldekiler topcase, aksesuar, koruma aparatları, ... eklentileri olabiliyor, ama adı üzerinde 2. el.

2. el satış yapanlardan, yüksek fiat yazanların olumlu / olumsuz düşünceleri nelerdir acaba?

Seviyeli yazılar göreceğimi umarak; CBF 150 için aşağıdaki linki ekliyorum. Benzerlerine rastlamak mümkün.

http://www.sahibinden.com/motosiklet...price_max=7500
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bunları almak zorunda değilsiniz hatta honda almak zorunda bile değilsiniz bu kadar basit.
    Ercument bunu beğendi.

TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    cbfye 6500 tl ne demek ya :D kardeşim tamam aksesuar var falan filan da sıfır parasını iste bari bu nedir el insaf
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Baltassar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 250
    Benim cbf yi vereyim 6500 e
    hemde 150 değil 250
    şaşırmış bu ilanları verenler
    sbr bunu beğendi.
    Imza mi?? Nereye Atayım

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    sasırmıs bunlar o paraya zaten satamazlarda sıdık yarısına gırmısler
    www.erkakurye.com

Arda_Karaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650GS
    Herkes istediği fiyatı yazmakta özgür. O kadar özgür olursa da bırakın 4 ayı, 40 ay motosikleti satamaz.

Ayrıca ikinci ilanda pazarlık sünnettir yazıp, lütfen pazarlık için aramayın son fiyattır yazmak ta büyük bir çelişki.
    Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.

genelde bu durum pazarlık payını fazla tutmak için oluyor. sıfırının fiyatını geçen 2. elciler bile mevcut. bu durum honda modellerinde daha fazla.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Bu tarz kendini çakal sananlar yüzünden sahibinden.com'daki fiyatlarda ister istemez yükseliyor. Sizde denk gelmişinizdir, bir motosiklet araştırırken eski konularda örneğin 5.000 TL'ye ikinci elleri var derler, ama günümüzde o motorun fiyatı 7.000 TL felandır. Nedense ülkemizde yıllar geçtikçe fiyatlar düşeceğine sabit kalıyor yahut yükseliyor. Bunun sebeplerinden biride ahanda bu çakallar.
    ANGARAJ

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İş olsun diye açılmış ilanlar diye düşünüyorum !! "Kör satıcının kör alıcısı olurmu acaba ? , misali !!.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

TheAzReaL07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    insanlar istediği fiyatı yazmakta özgür iyi hoş ta bu insanlar piyasayı yükseltiyor o nolacak ?sahibinden.com vb sitelerin bu işe bir çözüm bulmaları lazım ...
    Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    insanlar istediği fiyatı yazmakta özgür iyi hoş ta bu insanlar piyasayı yükseltiyor o nolacak ?sahibinden.com vb sitelerin bu işe bir çözüm bulmaları lazım ...
    Niye yükselsinki piyasa !!? hondanın sitesinde 4800 tl acenta fiatı verilmiş , isterlerse 20 bin istesinler alan yokki !.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    2004 Ybr hala 3000 tl ne ayak nasıl olcak bu iş :D klasik diye daha cok para istiyorlar :D
    Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift

psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Hint kumaşı satıyor adamlar Buradada onlardan var herhalde ki serbest piyasa mantığını savunuyorlar,ne denir kargaya yavrusu şahin görünürmüş
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    motorun sıfırı 4.800 2. eli 6.600 oha bea
    bunlar milleti salak sanıyor galiba 6.600 ona vereceğime bir kaç bin daha koyar giderim büyük cc li birşeyler alırım (arkadaşım 98 model suziki bandit aldı naked modeli 4 silindir 600 cc motor. yaptığı masraflarla motor cillop gibi oldu ve herşeyiyle kendine 7000 tl mal oldu)
    alem çakal olmuş
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Ben de pek anlam veremedim. Kullandığım motosikletin piyasası 2 sene kadar önce 6-7 lira civarıydı. Şu anda ben o fiyata satmak için ilan veriyorum ama benden başka herkes 9-10 aralığında. Ya bu adamlar birbirinden görüp gaza geliyor. Ya da mal satmak istemiyorlar. Ha ilginçtir kullanıcı da bakıp bu adam ucuz satıyorsa vardır bi kötü yanı diye düşünüp ederini istediğim motosikleti gelip görmüyor. Anlamış değilim bu işleri...
    Gökhan YAŞDAL

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Yahu O 6.500 Tl lik 2011 Modeli anladık da
    Ya bu 2007 Model Km düşürülmüş 2007 ama daha 10.000 de
    Graj Motoruymuş yağmurda Dışarı çıkmamış
    Full aksesuarda yok sadece Topcase var Okadar
    Ve sıkıdurun fiyatı yazıyorum 4.300 tl El insaf yahu 6 yıl geçmiş üzerinden
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05041273/detay
    Herkezde diyor Herkez istediği fiyatı yazar.
    Özgür özgürde Bunu gören Yurdum İnsanı diyorki bak bu adam o bu fiyata koymuş demekki piyasası böyle diyip oda koyuyor e sonra olan senin benim gibi mazlumlara oluyor.
    Arkadaş Hondayı oldum olası sevmem Sevmiyecemde ,çevremdekilerede aldırmayacamda 200cc ye kadar Japon alınmaz oldu baksana işe Yıllardır aynı kasadaki çirkin motor Sadece titreşimsiz diye plaka Ruhsat 5.100 tl Oh oh 10.000 e yolu var
    http://www.google.com.tr/#hl=tr&safe...w=1400&bih=740
    Mengu16 bunu beğendi.
    Sado

Forumdan Uzaklaştırıldı
    İkinci elde fiyatın yüksek olmasının üç sebebi vardır:
    1-Bütün satıcılar fiyatı şişirince siz de motorunuzun fiyatını yüksek yazarsınız.
    2-Adam o motordan öyle bir kazık yemiştir ki yediği kazığı sizden çıkarmanın telaşına düşer.Hatta zevksiz aksesuarlarını,yaktığı benzini bile maleyete eklemeye kalkar.
    4-Motor gerçekten 2.el değerinden öte kolleksiyon değerindedir ki (koleksiyon değeri sıradan motorlarda zaten olmaz)fiyatı yüksek olmak zorundadır.Koleksiyon değıeri olan motor dünyanın her yerinde değerlidir zaten .
    UNdocab, sereye, Mikuni ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    Hornet 650
    6500 mü az daha kasar sıfır cbr 125 alırım hic yoktan sekli var biraz

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Yamaha xt 600
    Naked motorlar hariç(fazla tutulmadığı için) bütün motorlar ederinin üzerinde fıyatlandırılmış durumda ancak satıcının kafasındaki rakam yazılanların epey aşağısında oluyor.Motora göz koyduğunuz zaman satıcının altından girin üstünden çıkın motorun ederine ulaşırsınız.Bu saçmalık özellikle son aylarda artmaya başladı.Araba piyasalarında ise böyle gariplikler yok.Ha bide şu cbf 150'lerin motor iç aksamı 24 ayar altından herhalde ki böylesine garip fiyatlar isteniyor.Tamam honda monda ama 5000 tl'ye sıfırını bile alsam.Birkaç gün oturur ağlarım hayatın anlamını falan sorgulamaya başlarım.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)