Hayirli olsun.
Kazasiz belasiz kullanmaniz dilegi ile.......
1 yıl 18.000 km respect
Diz örtüsünü gördüm burdan ısındım valla Hayırlı olsun....
hayırlı olsun. unutupta bununla ara gaz vermeyi deneme sakın
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Hayırlısı olsun Bence bu havalarda en doğru kararı yapmışsınız Maxi scooter gibisi yok benim de hep kalbimde yatıyor.Apachemi satıp almayı düşünüyorum 1 yıla kadar kısmetse
hayırlı olsun.. 250 cc likler motoru sevmek için çok güzeller ama bir süre sonra maymun gözlü insanoglu kendimden bildigim kadarı ile gözünü yukarılara dikiyor.. insallah yüksek cc li makinanızıda cbr gibi saglıklı kullanırsınız..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şehir içi kullanımda ve özellikle yağışlı havalarda Beverly çok daha avantajlı, vitesle uğraşılmadığı için daha az yorucu, büyük tekerlekleri nedeniyle diğer scooterlara göre daha güvenli ve de TEM gibi bir yerde seyrederken 500 cc çok yeterli. Bazı arkadaşlara yeterince havalı gelmemiş olabilir, "CBR satılır mı ama yaa" diye düşünen arkadaşlarımız olabilir, ama bir maxi-scooter kullanıcısı olarak ben Beverly'yi tutarım Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun.
Hocam açık yazayım,Beverly yazınca Harley gibi birşey sandım,hayal kırıklığı olmadı değil:(
İşini görüyorsa ne mutlu.
Hayirli Olsun Bugun eve donerken bir CBR 250 (Beyaz) yan yana geldim gercekten cok guzel bir motor . Sizde cok temiz bakip satmissiniz . Alan arkadas cok sansli .
CBR den sonra mersedes gibi gelmiştir....
Güzel motor..
Kazasız belasız...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)