arkadaşlar önceden harput marka motor vardı 2005 te mondial asya gibi markalarla birlikte çıktı bazı motorları alan arkadaşlarda var hatta ama şimdi ne ses seda yok sitesi kapalı acaba motorları satıp tüydülermi?
arkadaşlar önceden harput marka motor vardı 2005 te mondial asya gibi markalarla birlikte çıktı bazı motorları alan arkadaşlarda var hatta ama şimdi ne ses seda yok sitesi kapalı acaba motorları satıp tüydülermi?
Merhaba ben İzmirden Serkan harput motorun muğla bayırdaki fabrikasına gittim,ama fabrika tamamen boştu yanındaki işletmlere sordum çoktan kapandı uzun zamandırda gelen giden yok dediler yani herkez harputu unutsun arkadaşlar.
hocam harputmu kaldı piyasada ya silindi gitti, fabvrikasını bilmem ama bende bi bayisini gördüm, içi boştu, alanlarda güme gitti sanırım nolcak...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
harput motor asya motor olan değilmiydi yaw??? ben öyle biliyorum bu muğla-bayır dan gecerken kocaman fabrikasını görürdüm hep demek kapanmıs :( kesin çinliler kapatırmıstır bunu ...
Battı o battı . Sözde 2+1 yıl garantiside buhar oldu !
ehe sitenin yerinde yeller esiyor
katılıyorum daha çok firma buhar olacak bu piyasada ilgilenmediler müşteri kaçtı ben bi soru için mail attım 10 günde döndüler mondial e attım aynı gün döndüler aradaki fark bu işte
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
mondial daha buyuk bır fırma arkasında sonucta ugur var ama harputa guvenemezsınız sonra arora ,,, asyada olabılır vs vs
Yeni yine yeniden
Bence motorunuz mondial diye biraz duygusal davranıyorsunuz.
Bir zamanlar mondial destek vardı bu forumda yalan oldu.
http://www.motosiklet.net/forum/show...mondial+servis
http://www.motosiklet.net/forum/show...mondial+servis
.
.
.
.
http://www.sikayetvar.com/?ara=mondial&loc=ara
Yanlış anlamayın ben burada hiçbir markayı kötüleyerek kendiminkini yüceltmeye çalışmıyorum. şahsen regal-raptorunda servis yedekparça desteğine de güvenmiyorum.
vay bee ama mondial iuğur getiriyo kaçacaklarınıda sanmam ama harput tüymüş geçmiş olsun(en azından tüymüş gibi görünüyor
harput denen marka battı gitti.şimdilerde motorları ihaleyle satılıyo.bizim patronda almış 20 tane kadar getirmiş.bakalım ne yapacak.elinde patlayacağı kesinde.
vlad kaça satıyor
nasıl bişi link varmı ciddi olabilirim
musti sen bel arıyon hala heralde
adam batmış diyo sen ben alayım diyon
vlad seni de sizin patronla bakanımız kemal abiye ispitlicem gelip okusunlar bu formu
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ya 5x başlarım yenisini alıyon ondada sürünüyon salla
yalan dostum garanti diye bişi yok
garanti dediğin 3günlük eğlence
bilemedin 4 gün sürsün
kapılıpta sürünen çok
musti sana katılıyorum. Hangi mal olursa olsun. garanti "mal satılana kadar" satıldıktan sonra adam gibi muhattap bile bulamıyorsun.
NE GARANTİSİ? O DA NEYMİŞ YENİLİR Mİ?????
yeniliyoda gaz yapıyor
ishal ediyor
wcden çıkamıyon
size başımdan geçen bi olay anlatiim
bu motorun sürekli karbüratörde huni gibi lastiği yırtılıyor
gittim para ile verdiler
bir sonraki gidişimde arayı daha iyi yaptım servisle aramı bilgisayarına falan baktım düzelttim
gene yırtıldı garantiye sokalım dedi ücretsiz değiştirdi
hepsinin ...............
garanti hikaye değildir garantili mal aldığında yanıt bulamıyorsan hemen tüketici haklarına gidersin bi uyarı faksı çekilir ver mahkemeye kaybetmezsin üzülme bak koca firma nasıl ayağına kadar gelcek hele internet gibi silah ta elinde varsa değme keyfine atıyorum bi sorun varsa arkadaş protestoyu tüketici koruma derneğinden çeksin sonra hep birlikde o şirkete ayrı ayrı yada topluca mesaj atalım bak piyasa nası karışıyo birlikte güç olabiliriz çünkü biz varız ve ömrümüz oldukca da olmaya devam edeceğiz.
tabi boş iş diyenlerde çıkacaktır ama es geçmeyin hakkınızı arayın arkadaş bir mal satılıyorsa en az 10 yıl parça desteğini vermek zorundalar uyanık olmak lazım hiç birşeyi boş vermeyin ben mal alırken önce servisle konuşurum yanlış anlamayın bütceme göre bi motor almaya karar verdiğimde önce servisleri gezdim en son reklam olmasın ama ismini verecem çelik te karar verdim 41 yıldır bu işle uğraşıyolar ha deyincede göçemezler ve en ufak danışmamda bile cevap hemde direk servisle muhattap oluyorum.
ama şunu bilmeliyizki 30 km yolda gitseniz aldığınız aletin servis işleteni daha insansa direk oraya gidin.
saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)