ER ( energ relase ) hakkında bilgisi tecrübesi olan
Reklamlar
-
Bugün serviste biri ile karşılaştım ( 3 ten fazla kendi arabası ve 10 dan fazla kendi motorunda denediği bu üründen bahsedince haberim oldu )
5 motor büyük cc olmak üzere bütün motorlarında denemiş ve yeni aldığı titanic 200 de de kullanacakmış. tavsiye etti.
belki eskiler bilir Doktor Ziya abi. 112 motorize ekip diye söylemişti sanırım.
bu ürün hakkında bilgi sahibi olan veya tecrübesi olan var mı ?
Reklamlar
-
hiç duymadımda kullanmadım da ama izmirde bir arkadaşım tavsiye üzerine kendi xmaxine bor power mı öyle birşey koymuştu,alet 1 haftada yatak piston dağıtmıştı,2000tl ye yakın masraf çıkardı makinesi.
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
Bana göre böyle ürünler yarardan çok zarar getiriyor yukarıdaki beyefendide yazmış ayrıca ürünün kutusunun üzerinde treats one engine diyor bir motoru iyileştirir yani, bitik motorları tamir etmeyi hedefleyen bir ürün. Yeni aldığı titanic 200'de kullanacaksa bu yağ katkı zımbırtısını motora yazık doğrusu. Ayrıca hiç anlamam bu yağ katkıcıları madem işi çok iyi biliyo neden motor yağı üretmiyolar ?
-
motor katkı ürünü deyince hemen bor akla gelmesin
ben deneyecem arkadaşlar. aha da yazarım buraya. ama en az 1000 km geçmesi lazım...
kenerda dursun bakalım... http://www.kemaloto.com/Urun/musteri...sayfa=iletisim
-
mustafa sen niye böyle işlere girmeye başladın hacım
-
-
-
Motorunuzda tam sentetik yağ kullanıyorsanız kesinlikle hiç bir katkı maddesi koymamalısınız. Yağınızın özelliğini bozar.
Yağ üreticileri zaten gereken katkıları formüle ederek yağa imalat sırasında koyarlar sonradan eklenen katkılar bu dengeyi bozar.
Tamamen örnek olsun diye yazıyorum, koyacağınız katkı, yağın içine orjinalde eklenmiş olan köpük kırıcı denilen maddeyle etkileşime girip bozabilir.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
yakıt hatlarına takılan manyetik zımbırtılar, yağ ve yakıt katkıları, efendime söyleyeyim lastiğe basılan nitrojen, engine flush lar vs. vs. bunlar tamamen sistemdeki dönmeyen ya da yavaş dönen çarkları (sektörleri) hızlandırmak için satılan para tuzağı şeyler. ha ne var ki paranız çoktur, malınız ve emeğiniz kıymetsizdir... o zaman kullanabilirsiniz. bir şey eğer yetkili servis garantisi altında konulmuyor ise kesinlikle aracıma koymam/takmam/katmam.
eğer gerçekten çok yararlı olsaydı üreticiler direk kullanırdı. bu zamana kadar 10 tane motoru olduğuna göre bu adam hiç motor eskitmemiş, yani elindekinin zararlarını/faydalarını uzun vadede ölçmemiş.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Bu tür ürünleri ben de tavsiye etmiyorum.
Test ettim mi? Hayır.
Fakat mantık olarak düşününce , en iyi kimyagerlerin çalıştığı multi milyarder yağ şirketlerinin ürettiği yağın içine , onların %2si büyüklüğündeki ,bazılarının adı dahi duyulmamış şirketlerin ürettiği katkıları katmak biraz mucize beklemek gibi bir şey.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)