Paylasim icin tesekkurler
Ben teşekkür ederim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Tesekkurler
Ufak Bi değişikli mi Olmuş Banamı Öyle geliyor
Ufak Söz Misali
Sado
Motosiklet vergisinde de adaletsizlik var. Otomobillerdeki gibi hacim dilimleri motosikletlerde de fazla olmalı.
651cc ile 1200cc çok geniş aralık. Dört tane vergi dilimi var, en azından on tane vergi dilimi olmalı.
www.motorumla.net
Fiyatları %10 kakıtmışalar sanki
Yahu bide şu otolarda motor hacmine göre olan sistem ve artış oranları dünyanın en saçma vergilendirme sistemi heralde
Ulan her motor hacmi aynı olan aracın fiyatı, sınıfış kalitesi gücü birmi?
bide motor hacmini lüks kabul eden sistem aynı araç turbolu olup daha performansılı olsa bile büyük hacimli ve güçsüz olandan salakça fazla vergi alıyor..
1.6 turbo petrol encin forevır yada 2.0 184 hp dizel TT BMW
Maşallah yarasın gemiciklere. benden de geliyor bir 49.5 tl. Keşke gişe memuru olsaydı 50 tl verip üstü kalsın derdim
Böyle şeylerle uğraşmamak için 100'lük CG aldık
yeni yılın ilk günüyle beraber hepimizin motorlu taşıtlar vergisi tahakkuk etmiş bulunmaktadır. ne mutlu bize.
ilk taksidimizi 31 Ocak tarihine kadar yatırmayı lütfen unutmayalım.
6 aylık vergim 46 tl di 49 tl olmus :D hahaha :D 1 yas daha küçük olsa araba senelik 255 ödücektim simdi 99 ödüom :D
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
cb125 için geçen dönem 47TL ödedik, şimdi 99TL mi ödeyecez yok artık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)