1200 cc motora vereceğim vergi ile gider küçük cc bir motor alırım beyaaa
Şans talih kader kısmet olurda bir yerden bir gün 1200 cc motor hediye gelirse asla kabul etmem
3 kere vergi versem benim motorun parası çıkıyor
1200 cc motora vereceğim vergi ile gider küçük cc bir motor alırım beyaaa
Şans talih kader kısmet olurda bir yerden bir gün 1200 cc motor hediye gelirse asla kabul etmem
3 kere vergi versem benim motorun parası çıkıyor
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
yakında millete sakın ...sıçma dicekler......
TRANSALP.GR.COM
Paylasim icin tesekkurler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Yardımcı olduysa paylaşımım ne mutlu
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
99 muuuuuuuuuuuuuu!
istanbuldayım en düşür trafik sigortası 220 çıkardılar:( bu nedir ya
250lik motora bu yapılır mı
Benim motor bugün 1 ay oldu pazartesi vergigi yatıyorum. Şimdi ben iki taksidi birden verebiliyormuyum yani 100 tl yi ?
Derdini tam olarak anlatamamışsın ama şöyle cevaplayayım. Motoru yeni devralmışsın sanırım. Devir işlemi yapılabilmesi için senden önceki arkadaş 1. vergiyi yatırmış olması gerekir. O yüzden senin yatıracağın 2. taksit sadece. Bu sene için yatıracağın sadece 49,50 tl.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
Kardeş devlet serbest bıraktı hortladı bu iş. Gezeceksin hepsini. Özellikle allianz a git en uygunudur. Ben 250 cc lik motosiklete 80 liraya yaptırdım sigortayı. 10 yer dolaştım kimi 240 dedi kimi 170 dedi vs. 80 e buldum hemen yap dedim yaptırdım :D
Hayır ben ilk sahibiyim yani 0 aldım. Demek istediğim 2 taksidide tek seferde yatıra biliyormuyuz ? Yada söyle soyliyeyim ben simdi 100 tlmi verecem yoksa sizin dediginiz gibi 50 tl mi ?
İsteğe bağlı. İstersen bir senenin vergisini 2 taksit halinde değilde peşin olarak verebilirsin.
Öncelikle https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...ge=IVD_HSP_MTV adresinden motosiklet üzerinde kaç vergi borcu var bakabilirsin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)