2. El Rks Titanic 200 Mü Sıfır Yamaha Ybr 125 Esd mi
Reklamlar
-
Arkadaşlar Merhaba Sıfır Ybr 125 Eds Almayı düşünüyorum fakat komşumuzda RKS Titanic 200 lük motor var 2012 model 1500km de daha motoru bana 4500 tl ye brakıcagını söyledi benm kafama takılan ise RKS Titanic 200 lükmü Yamaha YBR 125 esd mi sizlerin görüşlerinizi de almak isterim..
Reklamlar
-
rica ediyorum birisi çıkıp "tabiki titanic 200" de me sin
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
satoyama adlı üyeden alıntı
Tabiki Titanic 200
RKS yi 200 Lük daha hızlı gider diye bi amaçla alıyorsan Tvs Yönele bilirsin Az yakar Çok kaçar bi makina şeklide 10 Numara hani
Onun dışında Makselinin stop etme sorunu vardı Ondanmı kaynaklı motordan mı onu bilemem sana kalmış bişey Rks Kötü görünmüyor hani
-
Niye ? Rks kullanmak suç mu ya da kötü birşey mi
-
makseli adlı üyeden alıntı
Niye ? Rks kullanmak suç mu ya da kötü birşey mi
estağf.. benim ricamda kasıt yok ama sizin sorunuzda kasıt var! tabiki öyle birşey kast etmedim!
eğer sizde rks almadan önce böyle bir konu açmış olsaydınız, size de tabiki git ybr al derdim.. ama artık almışsınız güle güle kullanın demek düşer. yarın yine sorsanız bu soruyu yine ybr derim..
rks kötü yada başka manada algılamayın, benim görüşüm bu.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
ybr esd yerine salcano wolfu tavsiye ederim. forumdaki başlıkta sonhızı ybr ye göre 10 km civarı daha fazla ve fiyatı daha uygun diye yazıyor. parca kısmına girmiyorum bile
-
Bu biraz yanlış veya sert olmuş ama demek istediği madem o kadar para veriyorsun kaliteye ver yamaha ybr 125 al biraz daha güç istiyorsan titreme o kadar sorun değil diyorsan tvs 'ye yönel
sakın yanlış anlaşılma olmasın rks titanic kalitesiz demiyorum ama güvende verirde diyemiyorum
-
arkadaşlar bnm kafamda sadece 2 motor var ya ybr 125 esd olacak yada rks 200 tabi çok kararsızım ve rks hakkında pek bilgim yok + rks nin ne malı olduğunu dahi bilmiyorum fakat işte komşumuzun teklifi kafamı karıştırdı normalde 125 ybr alıcaktım rks görünüşü oturaklı fakat yolda nasıl hiç bir fikrim yok komşumuzun söyledigine göre 130 falan görüyormuş fakat bana mantıksız geliyor bugünün ybrsi bile 140 görüyor onda 200lük motor olmasına ramen 130 çok düşük bi rakam bence .s
belkide komşumuzunki daha tam açılmamıştır o yüzden tam bir bilgim yok
-
-
Kıyaslama yanlış zaten.
yamaha rks ile kıyaslanacak bir markamı.
rks mi mondialmi kanunimi aroramı deseydi ,birbirinin dengi markalar,bunlar arasında kayıtsız rks derdim.
yamaha ile arasında cc farkı gözetmeksizin marka kıyası yapılacaksa Tabiki ybr....
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
-
İLYAS41 adlı üyeden alıntı
Kıyaslama yanlış zaten.
yamaha rks ile kıyaslanacak bir markamı.
rks mi mondialmi kanunimi aroramı deseydi ,birbirinin dengi markalar,bunlar arasında kayıtsız rks derdim.
yamaha ile arasında cc farkı gözetmeksizin marka kıyası yapılacaksa Tabiki ybr....
Marka karşılaştırmıyoruz zaten model kıyaslamsı yapılsa daha iyi olur ?;
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Marka karşılaştırmıyoruz zaten model kıyaslamsı yapılsa daha iyi olur ?;
rks nin kaç cc sini koyarsan koy ortaya yine ybr derim...
Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]
-
ben pek rks hakkında bilgim yok söylemiştim kıyaslamam da o yüzden sadece kararsızım motor için en fazla 4500 tl yi gözden çıkarabiliyorum rks alırsam 2. el olacak ybr alırsam sıfır alıcam fakat hangisi daha iyi olduğunu öğrenme amaçlı konu açtım zaten
-
maviay2511 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bnm kafamda sadece 2 motor var ya ybr 125 esd olacak yada rks 200 tabi çok kararsızım ve rks hakkında pek bilgim yok + rks nin ne malı olduğunu dahi bilmiyorum fakat işte komşumuzun teklifi kafamı karıştırdı normalde 125 ybr alıcaktım rks görünüşü oturaklı fakat yolda nasıl hiç bir fikrim yok komşumuzun söyledigine göre 130 falan görüyormuş fakat bana mantıksız geliyor bugünün ybrsi bile 140 görüyor onda 200lük motor olmasına ramen 130 çok düşük bi rakam bence .s
belkide komşumuzunki daha tam açılmamıştır o yüzden tam bir bilgim yok
kardes bende ybr kullanıyorum memnunum ama sen gıt kafana hangısı yatıyosa onu al sunuda unutma ben ybr ıle 110 u gecemedım sen 140 dan bahsedıyosun bu bıraz abartı rks nın sanırım bıraz daha cc yuksek 140 yapabılır dıye dusunuyorum...
-
-
adem80 adlı üyeden alıntı
rks motorun ne idüğü belli değil. 200 lük ama hp si belli değil. Zaten stop etme gibi problemleri var. Rks motorlar depresyona girmiş durumda
bozuk tv gibi. Görüntü var, ses yok
ybr candır
9000/rpm de 16.1hp diyor ama
-
RKS 200 kötüleyen arkadaşlar ne kadar kullandınız başınıza gelen kötü olayları anlatırmısınız
başka ağızdan duyma olmasın
-
kardeş yanlışın var snn ybr ya tam açdırtamamışsındır normalde motoru harbiden iyi açtırdın mı 130 140 civarı yapıo bugün beğenmediğimiz mondial 125lik bile 120 yapıo ybrnin ondan kalırı ne
-
İbren yanlış breton S le 2 kişi 140 km yi gördük hatta sona dayandı ama herkes bizi 90 la geçtiydi
-
maviay2511 adlı üyeden alıntı
kardeş yanlışın var snn ybr ya tam açdırtamamışsındır normalde motoru harbiden iyi açtırdın mı 130 140 civarı yapıo bugün beğenmediğimiz mondial 125lik bile 120 yapıo ybrnin ondan kalırı ne
130,140 mı Daha önce bunu söyleyen birinin Topiği kapatılmıştı
10 Hp Motordan 140 Bekleyen alması zaten
10 Hp YBR ile 140 yapınca bişey olmuyor ,13 Hp 15 hp Tvs İle Mondial İle yapınca İbresi yanlış gösteriyor oluyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)