Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

2. El Rks Titanic 200 Mü Sıfır Yamaha Ybr 125 Esd mi

REKLAM ALANI
    Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Bu motoru dün ilk defa yakından gördüm ve inceledim, motor gerçekten güzel, özellikle 17 inç jantları tam bir cadde motoru havası vermiş, arka farı da güzel, göstergeleri de iyi. İlk 150 cc olanını sonra 200 cc olanını görünce bir araştırayım dedim, 200 cc yeterli güçte ve uygun bir fiyatta olursa düşünülebilirdi. Ama gücü ve fiyatı beni hayal kırıklığına uğrattı. Ybr den sonra biraz daha güçlü bir motora binmek isterim, 20 hp ye yakın bir değerde gücü olsaydı güzel olurdu, bunun fiyatında bir motor düşünseydim 2. el cbr 125 alırdım (güçleri aynı).
    Şimdi senin soruna gelirsek kardeşim ben sıfır ybr yi tercih ederdim veya senin tercihine kalmış tvs apaçi olabilir.
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://g1301.hizliresim.com/15/2/hkvjk.jpg

200cc bilmem ama 150 cc ye bindim. Titreşim yok. tasarım çok güzel. Zamanında Rks ile takas için xtreme aldım. Ancak xtreme cross sarınca vazgeçemedim
    Ben bu son sürat yapmaya çalışanları da anlamıyorum. Sürat yapacaksanız. 250 yada 600 cc alın. Onla yapın süratlerinizi. ne gerenk var ekonomi motoru ile çoşmaya
    yaw topragam sen haklısın
    ama şimdi şöyle de bi gerçek var fiyat performans olarak 125 veya 150 olmadı 250cc ye kadar (ktm duke ve cbr ı)bu klasmana sokmassak ybr kadar sağlam bi motor yok
    parçası ucuz sorunsuz yakıtı az konforu çok
    başka bi motor yok
    eğer olursa ilk ben alırım
    merak etme yani honda tvs bile ybr ye sağlamlıkta yaklaşamazken başka markaları neden tartışıyoruz ki muhabbet olsun diye mi?
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

[/COLOR]
    Alıntı maviay2511 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim rks nin stop problemini nasıl çözdün ?
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "git ybr al" gibi emir kipinde kelimeler kullanıp nasıl bir rica oluyorsa, bende bahsettiğiniz gibi kasıtlı kelimeler kullanabilirim. gücenme yok

ayrıca benin gönlümdeki Altın Elbiseli adam Barkın bey efsanesi de sönmüş oldu. denemediği motorlar hakkında forum köşelerinde yazmaktansa başka bir video-çalışma yapması AEA için iyi olabilir. Zira böyle kendisi için iyi olmayan izlenimler bırakıyor. sadece ben değil, görüştüğüm bir kaç kişi daha böyle düşünmeye başladı.

SIRF ÜSTÜNDE "RKS" ibaresi var diye bir motoru kötüleyenler var.

Halbuki bu motor Keeway in motoru. Ben bunu bilerek aldım. Şimdi sorsan Keeway nasıl bir marka dır diye o kadar kötü değil diyecekler. Çapırları gayet kullanılabilir aletler.

9000 km deyim. stop probleminden başka sıkıntı olmadı. Stop probleminide çözümünü buldum. şimdi bi sıkıntı yok.

büyük firmaların 150 - 250 cc sınıfı arasını dolduracak bir ürünü yok ve 250 likler 10 000 li fiyatlarda. Bu motor 5000 TL.

İlla herkes honda yada yamaha kullanacak diye bir kural varmış - herkes gizlice anlaşmış gibi kimse motoruna toz kondurmuyor ve sürekli çin üretimli motorlara b.k atılıyor. halbusi babalarının oğlu mesabesinde gördükleri büyük markaların da üretimi çinde ( mühendisliği xzcnmlksdcnalskc demeyin biliyoz, üretim çin işte. CB 125 E has çinlidir. yakıt sarfiyatı olmasa tutulacak bir yeri yoktur )

Çok sevilen, suzuki ise tozdan bile olsa alınır denilen motora, distribütör getirir getirmez bir fiyat çekti, inazuma başlığı olduğu gibi yıkıldı forumda ve çoğu kişi SYM ye yöneldi.
    hatta SYM ye laf atanlar ciddi ciddi döndü soru sormaya başladırlar

Gerçekler acıdır işte, elin oğlu motoru getirir bi fiyat koyar böyle bakıtır. Bunlara kalsa motor zengin işi olarak kalacak. Onların işine gelir istedikleri gibi at oynatırlar sonra. Az satalım öz satalım çok para yiyeylim. neyse konu bu değil.

bu karşılaştırma ise hiç olmamış. ne görüntü, ne performans ne de yakıt birbirlerinin yakını değil. Ben yorum yapmıyorum. İyisinide kötüsünüde yazdım, fotosunu da videosunu da çektim koydum.
    isteyen açsın okusun baksın.

4500 gibi bir para çıkaracak kişinin araştırması gerektiği kadar araştırılması gerekir. o kadar mesajı boşuna yazmadık.

bide ne hikmetse sadece kötüleme var. sebebi yok siz öyle devam edin. Bilgi isteyen bloguma gelir bakar. Ben olduğu gibi yazdım.

forumda söz sahibi olmak için japon ( vb ) olmayan motorlara yüklenen bir nesil yetişiyor tehlikenin farkında mısınız :D

( ayrıca marka takıntısı yapan birinin salcano kullanması çok ilgincime gitti ) bir kaç abzürt mesaj gelecektir şimdi. onlara laf atıp içimi boşalttıktan sonra daha da bişey yazmam bu başlığa, sizlen mi uğraşacamla
    kardeşim rks nin stop problemini nasıl çözdün ?

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)