"git ybr al" gibi emir kipinde kelimeler kullanıp nasıl bir rica oluyorsa, bende bahsettiğiniz gibi kasıtlı kelimeler kullanabilirim. gücenme yok
ayrıca benin gönlümdeki Altın Elbiseli adam Barkın bey efsanesi de sönmüş oldu. denemediği motorlar hakkında forum köşelerinde yazmaktansa başka bir video-çalışma yapması AEA için iyi olabilir. Zira böyle kendisi için iyi olmayan izlenimler bırakıyor. sadece ben değil, görüştüğüm bir kaç kişi daha böyle düşünmeye başladı.
SIRF ÜSTÜNDE "RKS" ibaresi var diye bir motoru kötüleyenler var.
Halbuki bu motor
Keeway in motoru. Ben bunu bilerek aldım. Şimdi sorsan Keeway nasıl bir marka dır diye o kadar kötü değil diyecekler. Çapırları gayet kullanılabilir aletler.
9000 km deyim. stop probleminden başka sıkıntı olmadı. Stop probleminide çözümünü buldum. şimdi bi sıkıntı yok.
büyük firmaların 150 - 250 cc sınıfı arasını dolduracak bir ürünü yok ve 250 likler 10 000 li fiyatlarda. Bu motor 5000 TL.
İlla herkes honda yada yamaha kullanacak diye bir kural varmış - herkes gizlice anlaşmış gibi kimse motoruna toz kondurmuyor ve sürekli çin üretimli motorlara b.k atılıyor. halbusi babalarının oğlu mesabesinde gördükleri büyük markaların da üretimi çinde ( mühendisliği xzcnmlksdcnalskc demeyin biliyoz, üretim çin işte. CB 125 E has çinlidir. yakıt sarfiyatı olmasa tutulacak bir yeri yoktur )
Çok sevilen, suzuki ise tozdan bile olsa alınır denilen motora, distribütör getirir getirmez bir fiyat çekti, inazuma başlığı olduğu gibi yıkıldı forumda ve çoğu kişi SYM ye yöneldi.
hatta SYM ye laf atanlar ciddi ciddi döndü soru sormaya başladırlar
Gerçekler acıdır işte, elin oğlu motoru getirir bi fiyat koyar böyle bakıtır. Bunlara kalsa motor zengin işi olarak kalacak. Onların işine gelir istedikleri gibi at oynatırlar sonra. Az satalım öz satalım çok para yiyeylim. neyse konu bu değil.
bu karşılaştırma ise hiç olmamış. ne görüntü, ne performans ne de yakıt birbirlerinin yakını değil. Ben yorum yapmıyorum. İyisinide kötüsünüde yazdım, fotosunu da videosunu da çektim koydum.
isteyen açsın okusun baksın.
4500 gibi bir para çıkaracak kişinin araştırması gerektiği kadar araştırılması gerekir. o kadar mesajı boşuna yazmadık.
bide ne hikmetse sadece kötüleme var. sebebi yok
siz öyle devam edin. Bilgi isteyen bloguma gelir bakar. Ben olduğu gibi yazdım.
forumda söz sahibi olmak için japon ( vb ) olmayan motorlara yüklenen bir nesil yetişiyor tehlikenin farkında mısınız :D
( ayrıca marka takıntısı yapan birinin salcano kullanması çok ilgincime gitti
) bir kaç abzürt mesaj gelecektir şimdi. onlara laf atıp içimi boşalttıktan sonra daha da bişey yazmam bu başlığa, sizlen mi uğraşacamla