arkadaşlar eğlenmek için biraz uğraşmıştım. Arkadaşımın motosiklet ilanını, kendisi gittikten sonra açıklamaları biraz değiştirdim. :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9193447/detay/
arkadaşlar eğlenmek için biraz uğraşmıştım. Arkadaşımın motosiklet ilanını, kendisi gittikten sonra açıklamaları biraz değiştirdim. :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9193447/detay/
Allah sabır versin.
ilk ilanın konduğu gün okumuştum
Zaman kaybı
sonuna da eklemişler ama ciddi alıcılar arasın diye :D
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Yazılar eski filmlerdeki fidye isteme mektuplarına benzemiş öyle renk renk şekil şekil
.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
Hiç bakmam bu gibilere...
Daha baştan ofsayta düşmüş...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hahaha güzeldi zaten arkadaş sahibinden de verilen veya verilmis olan saçma sapan ilanları protesto etmiş gibi
Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin Faça Şahini CBR a tercih etmesi nedeniyle satılıktır.
Şu cümlesine koptum.
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
şimdi ciddi bişey sorcam motorun egsozunu deyiştirirsek garantisi bitermi yada bazı noktalara paint costum yapsak
[Hotel|Oscar|November|Delta|Alpha] [Charlie|Bravo|Romeo]
motora talibim bunu kesin almalıyım
Pompacıyla sohbet iyiymiş
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
ciddi alıcılar arasın ?
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
geçenlerde araba çarpmış şans eseri gözleri açılmış. mühendis kardeşimizin
---------- Post added at 17:16 ---------- Previous post was at 17:08 ----------
hiç fark etmez!!!! tek tekere engel olmayan her şey garanti şartlarını delmez.bizim arkadaş hep tek teker gezer. ama hiç indirmez benzinlikte bile motorun önü havada.
---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:16 ----------
arkadaş bana her gün soruyor. ilan için arayan var mı diye :D :D :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)