Bence çok güzel olmuş tebessüm ettim ve ilanı biraz tutarsanız efsane ilanlara girebilir belki :D
Bence çok güzel olmuş tebessüm ettim ve ilanı biraz tutarsanız efsane ilanlara girebilir belki :D
Yazıların arkaplan renginin değişimi can yakıyor
Heil Spellcheck
güzel ilan olmuş albenisi var
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
bu nasıl bi arkadaşlıkmış ki böyle? hala sana soruyor arayan var mı diye ciddi ciddi sen de ne cevap veriyorsun ona? benim böyle arkadaşım hiç olmadı 35 senedir çok şükür. seninki artık eşşek şakalığından bile çıkmış.
bana 47000km deki motoru 25000km olarak yazdırdı neymiş efendim 40000kmde motor yenilemiş. 2006 model ve 4000den başlatıyor :D satmak istediği için değil sadece almak isteyen sayısına göre motorunun popülerite olayını tatmin etmek istiyor. bu nedenle yani ayrıca çok samimiyiz kaldıramayacağı şaka yapmam zaten :D
bende biriktiriyorum ara ara gordugum ilanları :D bir arkadas vardı yazmış "motordan anlamam motor iyidir yani iyidir lastik felan iyidir zencir... şimdi acıklamasını buraya koymayayım beni alaya almış demesin
google da aranacak kelimeye "arabaylan takas olur" yazın cıkar
Honda CBF 250, Keeway Superlight 150, Stadion M48 1975
Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin Faça Şahini CBR a tercih etmesi nedeniyle satılıktır.
Garantisi BİZiz.24 saat içinde getirmemek şartıyla.
Lütfen CİDDİ alıcılar arasın!!!!!!!
Bu üçüne bittim yaa on numara olmuş alıcısı çıkar mı ? çıkar aga her türlüü ))))
Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..
B.RAGA
her şeyini motosiklete bağlayanlara tokat niteliğinde bi eleştiri yaptım açıkçası.aslında kendi durumumu farkedene kadar (her şeyimi motosiklete bağlayan birisi olarak) böyle gençliğin verdiği karmakarışık duygulardan erken kurtulma açısından donattım ilanı :D :D :D mesela motosikletine göre değil sürücünün adam olması durumudur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)