Pirelli DuraTraction satın aldım. İncelememe buyrunuz !
-
Reklamlar
-
bnde kararsız kalmıştım aynen sizin gibi mıchelin ile dura tractıon arasında durayı seçtim 10 numara lastik mıchelın de güzel olduğu kesin ama kullanmadım allah kaza bela göstermesin hayırlı uğurlu olsun :D
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
bnde kararsız kalmıştım aynen sizin gibi mıchelin ile dura tractıon arasında durayı seçtim 10 numara lastik mıchelın de güzel olduğu kesin ama kullanmadım
allah kaza bela göstermesin hayırlı uğurlu olsun :D
Ben ikisini de kullandım yağmur performansı bariz daha iyi DuraTraction'un. Yağmurda iyiyse kuruda kötü olacak değil ya !
Benim tek merak ettiğim konu viraj performansı. Viraj yapmayı çok seven bi adamım, o konuda kötü çıkarsa üzülürüm vesselam.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
-
öncelikle yeni tekeriniz hayırlı olsun düz bassın her daim.
bende bundan önceki motorum drift te pirelli duratıraction kullandım.10 bin km kullandım ve hala dişler yarıya kadar inmemişti.ve birkere bile kaymadım.
ben bu lastikleri herkese öneriyorum lastikler çok güzel yol tutuş çok iyi.
şuan cbf imde mişlen var aldıgımda vardı alalı 2 ay oldu 2 sefer kaydım..
bundan sonraki tekerim pirelli olacak insallah.
bende boyamıştım yazıları çok şık duruyor.
-
yaklaşık 2 3 aydır kullanıyorum kuru zeminde 1 kere viraja girerken kaya yazdım onda da lastiğe hak vermemek elde değil resmen yol yok viraj aldığım yerde asfaltın üstünde bi sürü mıcır da olunca haliyle hafif kaydı ama toparladım :D
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
TheAzReaL07 adlı üyeden alıntı
yaklaşık 2 3 aydır kullanıyorum kuru zeminde 1 kere viraja girerken kaya yazdım onda da lastiğe hak vermemek elde değil resmen yol yok viraj aldığım yerde asfaltın üstünde bi sürü mıcır da olunca haliyle hafif kaydı ama toparladım :D
Her motor kayar hocam, önemli olan lastiğin minimuma indirgemesi, virajlarda sıkıntı yaşamyacağımı söylemen içimi rahatlattı, al sana bi demet çiçek
ümit_150_zc adlı üyeden alıntı
öncelikle yeni tekeriniz hayırlı olsun düz bassın her daim.
bende bundan önceki motorum drift te pirelli duratıraction kullandım.10 bin km kullandım ve hala dişler yarıya kadar inmemişti.ve birkere bile kaymadım.
ben bu lastikleri herkese öneriyorum lastikler çok güzel yol tutuş çok iyi.
şuan cbf imde mişlen var aldıgımda vardı alalı 2 ay oldu 2 sefer kaydım..
bundan sonraki tekerim pirelli olacak insallah.
bende boyamıştım yazıları çok şık duruyor.
http://f1301.hizliresim.com/15/1/hj7y5.jpg
CBF'in bu kadar değişeceğini hayal etmemiştim cidden hocam.
Lastikler hem görüntü olarak çok iyi, halen mumlu olmasına rağmen frenaj mükemmel. Yakında enduro'ya da çıkarım. Verin elinizi dağlaaaar
Not: yazılara bende bayıldım, Pirelli yazısı falan değişmiş daha şekil olmuş başarılı cidden.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
-
onuRRtas adlı üyeden alıntı
Motor kilit taşlarında gidiyormuş gibi değilde, kaymak gibi bir asfaltta gidiyor gibiydi. ( marmarisin yolları rezalet ) Şaşırdım Michelin pilot sporty bana bu hissayatı verememişti.
Ben ikisini de kullandım yağmur performansı bariz daha iyi DuraTraction'un.
Allah allah kafam karıştı şimdi. Normal seyirde Michelinin pürüzsüz akması keyfinin eşsiz olduğunu okuyorum heryerden. Michelin ve Metzelerin ıslak zemin performansı ise Dura Tractiona göre açık ara önde dünyadaki tüm testlerde
Dura T. gayet güzel bi lastik olduğunu biliyorum ama Michelinden sonra böylesine bi his yaratacağını hiç düşünmezdim. Desenli olması gayet güzel duruyor bu arada Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Paylaşım için teşekkürler
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Allah allah kafam karıştı şimdi. Normal seyirde Michelinin pürüzsüz akması keyfinin eşsiz olduğunu okuyorum heryerden. Michelin ve Metzelerin ıslak zemin performansı ise Dura Tractiona göre açık ara önde dünyadaki tüm testlerde
Dura T. gayet güzel bi lastik olduğunu biliyorum ama Michelinden sonra böylesine bi his yaratacağını hiç düşünmezdim. Desenli olması gayet güzel duruyor bu arada
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Paylaşım için teşekkürler
Tamamen tarafsız ve kendi görüşümce konuştum, evet mantıken michelin daha iyi olmalı.
Ama bu DuraT.'ler hakkaten sürdüğümü hissettirdi yalan olmasın yani... )
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Lastikleriniz hayırlı olsun.
Almak isteyenler için güzel bir değerlendirme olmuş,emeğinize sağlık.
-
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Lastikleriniz hayırlı olsun.
Almak isteyenler için güzel bir değerlendirme olmuş,emeğinize sağlık.
Çok teşekkür ederim
-
[IMG]<a href="http://hizliresimyukle.com/showpic-403059/fotoğraf0342.jpg">Resime Bak</a>[/IMG]
-
-
nen bi resim yükleyemedik netse
-
Olur arada öyle şeyler hocam.
-
eyvallah ellerin dert görmesin )
-
eyvallah ellerin dert görmesin
)
Benim jant'ta siyah olaydı iyiydi )))))
-
ya bide bu cbf lerin çogu kafa koruma demiri ön camurluga deyiyo
tek kşşi binince sorun..
yokta artçılıda hafif degiyo
bunun bi çözümü varmı
-
ya bide bu cbf lerin çogu kafa koruma demiri ön camurluga deyiyo
tek kşşi binince sorun..
yokta artçılıda hafif degiyo
bunun bi çözümü varmı
Koruma demirini hafifçe yukarı doğru yamultun, farın hizasına denk gelsin.
Yine yapıyorsa amortisörlerinizde sorun var yağı eskimiş veya yağ keçeleri patlamış yağı eksiltmiş olabilir.
-
-
Koruma demirini tutup yukarı doğru çekeceksiniz. Gördüğüm kadarıyla sizinkinde pay var, püf noktalardan birisi de üst koruma demirinin ortasındaki bağlantı yeri ( şasiden alınan koruma demiriyle buluşan) alttaki civatanın ve somunun büyük olmaması yoksa yine sürtüyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)