Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İkisininde Kaskları Takılıydı Ama !

REKLAM ALANI
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı Baltassar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyüttüğüm cümleniz bence yanlıştır. kask motosikletin motor gücünü değil , başınızı korur.
    selamlar
    Aynen öyle, fakat 600RR da GDR kullanan tipler var.

Benim şahsi fikrimce CBF 150'ye binen bir adam ARAİ SHOEİ alamaz, alabileceği fiyat/performans oranında en iyisi zannımca LS2'dir. Ben öyle yaptım. İstemezmiydim ARAİ SHOEİ kullanmak. Ama küçük CC ye binen ÇOĞU kişinin bütçesi kısıtlıdır. Fiyat performans oranına bakarak LS2'nin bu CC'lerde kullanılmasının mantıklı olduğunu belirttim. Direk kalıp olarak bakmayın cümleye, biraz yorumlayarak bakarsanız kötü bir amaç beslemediğimi ve haklı olduğumu göreceksiniz.

Alıntı thepope adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş o sharpın sitesindeki kaskın satış fiyatı 105 Dolar yani 200 tl ye yakın hemde yurtdışı fiyatı bu türkiyede sence bunun 100 lira 120 lira olma şansı varmı yok o yüzden o sitedeki kask bu bizim satılan ls2 lerden değil çok araştırdım sonuç bu ister kabullen ister kabullenme ayrıca ls2 ler 1350 g yazıyo bizimkilerde bu 1650

Sadece Gram yanlış, Onun da bir yanlışlık eseri yazıldığını düşünüyorum şayet LS2 FF350 olan LS2cartoon modelinin ağırlığı bu. Detaylar üretici tarafından verilmiştir yazıyor orda ingilizce olarak. üretici yanlış bir bilgi üretmiş olabilir.

Ve Pahalılık konusunda şöyle diyeyim size, Herşey türkiyede pahalı olacak diye bir kaide yok. Mesela ingiltere de meyve sebze fiyatlarından haberdar mısınız? )))

Özelliklere bakın, Çizilmez vizör, Çıkartılabilir yanak pedleri, Çok yerden havalandırma. Bunlar bizim kaskımızın özellikleri. isterseniz mail atayım SHARP'a FF351 modeli olduğunu konfirme edeyim. Bu kaskı küçümsemeyin birçok yönden 200 lira olması gereken bir kask modeli FF351.
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle, fakat 600RR da GDR kullanan tipler var.

Benim şahsi fikrimce CBF 150'ye binen bir adam ARAİ SHOEİ alamaz, alabileceği fiyat/performans oranında en iyisi zannımca LS2'dir. Ben öyle yaptım. İstemezmiydim ARAİ SHOEİ kullanmak. Ama küçük CC ye binen ÇOĞU kişinin bütçesi kısıtlıdır. Fiyat performans oranına bakarak LS2'nin bu CC'lerde kullanılmasının mantıklı olduğunu belirttim. Direk kalıp olarak bakmayın cümleye, biraz yorumlayarak bakarsanız kötü bir amaç beslemediğimi ve haklı olduğumu göreceksiniz.
    4
    cbf 150 kaç para ?
    hadi diyelim ikinci el 3 e aldın ..
    sharp testlerinde iyi not almış bir kask düşünelim
    agv k3 serisi mesela
    400 450 tl civarında fiyatı
    verilmez mi ? verilir bence ..
    kaza yapılan kask gördüğüm kadarıyla ls2 cartoon modeli gecen sene 80 liraya kadıköy hasanpaşa da satıyorlardı..
    maliyeti nedir ki bunun 80 liraya satılabiliyor..
    şuanda ls2 nin kask fiyatları da yine ona yakın..
    ls2 kötü kasktır demiyorum.. elbet iyi modelleri vardır..
    ama o modele o fiyata benim kanım ısınmıyor içime sinmiyor
    motosiklete 3 5 bin veren bi insan en azından üstüne başına en az 600 700 tl ayırması gerektiğini düşünüyorum..
    ...
    arkadaşın dediği gibi aynı olay
    600rr var bi abimizin görüyorum kullandıgı kask 50 lirayı geçmez fiyatı markasını bile bilmiyorum
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4
    cbf 150 kaç para ?
    hadi diyelim ikinci el 3 e aldın ..
    sharp testlerinde iyi not almış bir kask düşünelim
    agv k3 serisi mesela
    400 450 tl civarında fiyatı
    verilmez mi ? verilir bence ..
    kaza yapılan kask gördüğüm kadarıyla ls2 cartoon modeli gecen sene 80 liraya kadıköy hasanpaşa da satıyorlardı..
    maliyeti nedir ki bunun 80 liraya satılabiliyor..
    şuanda ls2 nin kask fiyatları da yine ona yakın..
    ls2 kötü kasktır demiyorum.. elbet iyi modelleri vardır..
    ama o modele o fiyata benim kanım ısınmıyor içime sinmiyor
    motosiklete 3 5 bin veren bi insan en azından üstüne başına en az 600 700 tl ayırması gerektiğini düşünüyorum..
    ...
    arkadaşın dediği gibi aynı olay
    600rr var bi abimizin görüyorum kullandıgı kask 50 lirayı geçmez fiyatı markasını bile bilmiyorum
    İyi diyorsunuz da SHARP testinde LS2 4 yıldız almış bulunuyor.

Ve malesef işler dediğiniz gibi olamıyor. Benim gibi öğrenciyseniz, bütçeniz kısıtlı ise öyle değil işler.

CBF'i dediğiniz gibi 3000 e aldım.
    Yol parası 20 TL gitti. Geri dönüşte 30 lira benzin yaktım.
    Satış 200 tuttu plaka dahil.
    Sigorta 90 TL aldı.
    Yolda yeme içme sigara falan 30 da oraya gitti.
    Zincir ve lastik bitikti, oraya da 200 bayıldık.

Etti mi size 3600 küsür.

Malesef motor sadece almakla bitmiyor. O kadar basit değil.

Hele öğrenciyseniz baba parası yemiyorsanız kuruş kuruş biriktiriyorsanız benim gibi, hiç basit değil.

Bakış açınızı değiştirin.
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gereksiz polemikler yaratmakta üstümüze yok, her kaza ölümle sonuçlanabilir. Kafanıza taktığınız kask dünyanın en iyi kaskı da olsa hızınız, çarptığınız araç, çarpma şekliniz v.b. yüzlerce etken ölümünüze neden olabilir.
    Shoei kaskına 900 lira para veren kardeşim dediğim, en yakın dostumu tam 2 yıl önce kaybettim ben. Kız arkadaşında da Shoei vardı. Şimdi ikisi de yok.

Çoğunuz bilmezsiniz nasıl bir duygu olduğunu kardeş acısının, bu durumda ne kaskı suçlayabilir, ne hızı bahane edebilir, ne de suçlayacak birşey bulabilirsiniz. Sadece zamanı geri alabilmek, bir gece önce beraber oturduğunuz yemek masasından tekrar hayatınıza devam edebilmek istersiniz.

O yüzdendir ki Allah ailesine sabırlar versin, mekanı cennet olsun demek ve susmak en güzelidir.
    Shiria, thepope ve mete_han bunu beğendiler.
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi diyorsunuz da SHARP testinde LS2 4 yıldız almış bulunuyor.

Ve malesef işler dediğiniz gibi olamıyor. Benim gibi öğrenciyseniz, bütçeniz kısıtlı ise öyle değil işler.

CBF'i dediğiniz gibi 3000 e aldım.
    Yol parası 20 TL gitti. Geri dönüşte 30 lira benzin yaktım.
    Satış 200 tuttu plaka dahil.
    Sigorta 90 TL aldı.
    Yolda yeme içme sigara falan 30 da oraya gitti.
    Zincir ve lastik bitikti, oraya da 200 bayıldık.

Etti mi size 3600 küsür.

Malesef motor sadece almakla bitmiyor. O kadar basit değil.

Hele öğrenciyseniz baba parası yemiyorsanız kuruş kuruş biriktiriyorsanız benim gibi, hiç basit değil.

Bakış açınızı değiştirin.
    şöyle başlayalım ls2 nin kaliteli kaskları var dogrudur...
    ls2 ucuz kaskları var değil mi var?
    80 liraya satılıyordu hala daha vardır
    şimdi ürün yurt dışından geliyor mu geliyor?
    ispanyol malı diyorlar ls2 için
    diyelim ki maliyeti 50 tl ki daha azdır...
    gümrük geldi en az 10 diyelim
    60 tl oldu 20 tl de kar desek 80 tl satıyor
    bu cok basit bir hesaplama kesinlikle bu kadar pahalı değildir.. maliyeti en cok 25 tl olması lazım ki para kazanabilsin firma
    25 tl maliyet içerisinde pad var cam var boyası var kaskın malizemelerinin hepsi var
    ne kadar güvenli bu sence?
    bak bakış acısı şuan para ve maliyet olarak diyorum
    başıma da geldi düşürdüm bi yerden catladı duruyor şimdi ls2 nin kaskı
    belki benimkisi öyleydi...
    ama içime sinmiyor benim...

yazıyı okuduktan sonra üyelik tarihine baktım ilk önce
    benim gibi ögrenciysen diyorsun ...

beni tanımıyorsun
    marmara üniversitesinde ögrenciyim ve moto kurye olarak çalışıyorum...
    kendi masraflarımı cıkarabilmek için,
    kazandıgım parayla da iyi şeyler almaya calışıyorum yanlış anlama
    burada bana yardım eden abilerde oldu herkes biliyor bunu..
    ama çalışıp alamadıgım anda buradakiler yetişti...
    seni anlıyorum.. almıyorum deme .. almak istiyorum alamıyorum de...
    yani niyet olsun birşeyleri almak için elbet sebep cıkıyor merak etme...
    miyadın dolduysa hangi kask olursa olsun oraya kadar herşey..
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    şöyle başlayalım ls2 nin kaliteli kaskları var dogrudur...
    ls2 ucuz kaskları var değil mi var?
    80 liraya satılıyordu hala daha vardır
    şimdi ürün yurt dışından geliyor mu geliyor?
    ispanyol malı diyorlar ls2 için
    diyelim ki maliyeti 50 tl ki daha azdır...
    gümrük geldi en az 10 diyelim
    60 tl oldu 20 tl de kar desek 80 tl satıyor
    bu cok basit bir hesaplama kesinlikle bu kadar pahalı değildir.. maliyeti en cok 25 tl olması lazım ki para kazanabilsin firma
    25 tl maliyet içerisinde pad var cam var boyası var kaskın malizemelerinin hepsi var
    ne kadar güvenli bu sence?
    bak bakış acısı şuan para ve maliyet olarak diyorum
    başıma da geldi düşürdüm bi yerden catladı duruyor şimdi ls2 nin kaskı
    belki benimkisi öyleydi...
    ama içime sinmiyor benim...

yazıyı okuduktan sonra üyelik tarihine baktım ilk önce
    benim gibi ögrenciysen diyorsun ...

beni tanımıyorsun
    marmara üniversitesinde ögrenciyim ve moto kurye olarak çalışıyorum...
    kendi masraflarımı cıkarabilmek için,
    kazandıgım parayla da iyi şeyler almaya calışıyorum yanlış anlama
    burada bana yardım eden abilerde oldu herkes biliyor bunu..
    ama çalışıp alamadıgım anda buradakiler yetişti...
    seni anlıyorum.. almıyorum deme .. almak istiyorum alamıyorum de...
    yani niyet olsun birşeyleri almak için elbet sebep cıkıyor merak etme...
    miyadın dolduysa hangi kask olursa olsun oraya kadar herşey..
    Önceki LS2'm 100 TL idi. 80 i falan görmedim yalan olmasın. Bunu 125 TL'ye feyizoğlundan aldım. Fiyat normal geliyor açıkçası sizin hesaba bakınca.

Bu hesabı sonra'dan açmış bulunuyorum. Eski bir hesabımda vardı ortalama 1-2 sene de onu kullandım yeni değilim.. ) ( ukalalık yapıyorum gibi anlaşılmasın sadece belirtmek istedim)

Ben kaza yapmadım kaskın beni kurtarması gerekicek kadar.

Ama önceki LS2 Cartoonumu sinirlenme sonucu BÜTÜN! gücümle yere çarptım. Sonuç ? Biraz boya soyulması.

Ben çok bir yardım almadım çevremden. Ehliyetimi dahi kendim aldım. Bütün motorlarımı çalıştım kendim aldım.

Kötü anlaşılmasın ama aldığım UCUZ! LS2 kask 125 tl kargoyla 135 tl oluyor bu birçok insan için bile çok bi mebla.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Sevgili forumdaşlarım,
    İzmirde gerçekleşen ve gencecik bir insanın ölümüne diğerinin ağır yaralanmasına sebep olan bu haberi forumda duyurmak istemiştim, ön incelememde bu haberi yanlış bir bölümde yani konu dışında buldum. Sonrasında konunun yeri değişti.

Başlık altında kaza ve taziye dilekleri yerine KAZA HAKKINDA NEREDEYSE SIFIR BİLGİYLE YAPILAN YORUMLAR MAHALLE TEYZELERİNİN DEDİKODUSUNA DÖNMÜŞ.
    Kasklar ve incelemeleri hakkında onlarca konu mevcut, bu kazanın kask varlığı, yokluğu veya kalitesinden kaynaklandığına dair en ufak bir ipucunuz yok.
    Taziye ve geçmiş olsun dilekleri yerine konu için anlamsız sayılabilecek tartışmaların en azından şu an için boş olduğunu düşünüyorum.
    İyi geceler, yeni yılda sağlıklı kazasız sürüşler diliyorum hepinize.
    Shiria ve Thracian bunu beğendiler.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Shiria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yakında ...Honda :)
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili forumdaşlarım,
    İzmirde gerçekleşen ve gencecik bir insanın ölümüne diğerinin ağır yaralanmasına sebep olan bu haberi forumda duyurmak istemiştim, ön incelememde bu haberi yanlış bir bölümde yani konu dışında buldum. Sonrasında konunun yeri değişti.

Başlık altında kaza ve taziye dilekleri yerine KAZA HAKKINDA NEREDEYSE SIFIR BİLGİYLE YAPILAN YORUMLAR MAHALLE TEYZELERİNİN DEDİKODUSUNA DÖNMÜŞ.
    Kasklar ve incelemeleri hakkında onlarca konu mevcut, bu kazanın kask varlığı, yokluğu veya kalitesinden kaynaklandığına dair en ufak bir ipucunuz yok.
    Taziye ve geçmiş olsun dilekleri yerine konu için anlamsız sayılabilecek tartışmaların en azından şu an için boş olduğunu düşünüyorum.
    İyi geceler, yeni yılda sağlıklı kazasız sürüşler diliyorum hepinize.
    ağzınıza sağlık..bir gencin hayatı gitti..kask marka ve kalite konuşsak ne fayda şuan?ruhuna bir fatiha okuyup yollamak varken...
    [Hotel|Oscar|November|Delta|Alpha] [Charlie|Bravo|Romeo]

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    @Tsubasa
    Bu hırsın nedeni ne çözemedim ? Siz alın 400 500 hatta 1000 liralık kasklar kullanın, tercihinize kalmış kimse sizi yargılamaz. Ama siz bağımsız test kuruluşlarınca test edilip belli bir kalitede olduğu kanıtlanan uygun fiyatlı kaskları alıp kullanan insanları neden yargılıyorsunuz ? Çok basit bir mantıkla Sharp gibi bir kurum varken insanlar neden sizin sözünüze itibar etsinler ? Motor tecrübeniz,pist deneyiminiz, yaşınız, kullandığınız motorlar, geçirdiğiniz kazalar vs. gibi mükemmel referanslarınızda yok anladığım kadarı ile. Yani kısacası kasmayın bu kadar. Ben AGV Longway2 ve Ls2 FF370 kask arasında kalmıştım AGV 50 tl daha pahalıydı, LS2 aldım. Tercih nedenim LS2 de ayrıca güneş vizörü olmasıydı yoksa agv yada ls2 markalarına karşı bir önyargım yada sempatim yok. Size göre kaliteli ve dayanıklı olan kaskları önerip insanların yaralanmalarını engellemek istiyorsunuz ancak bence tadında bırakın , 2 tane gencecik insan ölmüş burda dönen muhabbete bak.
    acayüp bunu beğendi.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    tofaşa renoya binen şuursuzları anlamıyorum. Bentley varken neden bu aptal arabalara binilir. ???

Cub , commiter kullanan hödükleri de anlamıyorum k1300 ler pan europanlar 1200 gs ler varken neden ???

Hatta onu bunu bırak Adam akıllı bir araba parasını bir motora verip binmek kadar aptalca ne olabilirki ?

vs vs vs

Uzar gider.

Ölene Allahtan rahmet , kalana acil şifalar.

100 tl lik ls2 sayesinde şuan hayatta olan arkadaşım gelsede yaptığı kazayı anlatıp kaskın resimlerini eklese.

Ls2 öyle yada böyle kasktır ama para ile hayatta kalabilineceğini düşünmek neyin nesi ? Sanki dersin sadece fakirler ölüyor ...
    mete_han bunu beğendi.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

thepope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --
    evet meyve pahalı değil çünkü kendi ülkemizde var yurtdışından getirilen bir ürünün Türkiye 'de ülkemizde düşük fiiyata satılması gibi bir olay imkansız bilmem detayını ama bana öyle geliyor bende bu nedenle G-MAC PİLOT diye bir kask aldım sharp 4 yıldız 115 tl Ama İnşallah o kasktır.Bende sevinirim sonuçta çok kullanan var

Ya bu işin kaskla ne alakası var arkadaşlar,ehliyet kursuna yazıldım motor dersi vermiyoruz dedi saglık muayenesi için araba ehliyetin varmı dedi var dedim tamam gerek yok girmene oda tamam dedi gidicem sınava giricem kolayca vericekler.Öle ehliyet alan adam gidip kaska paramı verir ekipmanmı alır,biz çok şükür burayı okuyup ögreniyoruz cahil birsürü insan var ekipman olsa bile bir insanın bikere motordan düşmeyi ögrenmesi gerekiyor tehlikeli durumları bilmesi gerekiyor.Ha bilipte ölen yokmu var birsürü ancak bizdeki kazaların %90 ı tamamen cahillikten ve para vermemek adına oluşan kazalar.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    ikisinin De Kaskı Takılıydı
    İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda motosikletiyle kaza yapan 20 yaşındaki Atilla Coşkun Kulaçatan hayatını kaybetti, arkasında oturan üvey kardeşi 22 yaşındaki Büke Kırkaplan ağır yaralandı. Kaza sırasında iki kardeşin de kasklarının takılı olduğu öğrenildi.
    http://aktuel.mynet.com/galeri/haber.../11198/1186698

allah rahmet eylesin ...
    şuradaki resimdeki püf noktayı görebiliyormusunuz
    düz duran kask ls2 cartoon anladıgım kadarıyla.. yan yatık olan 10 liralık bir kasktır..
    ne kadar güvenli oldugu tartışılır ...
    ls2 elimden düşürüp catlayan bir kasktır kendisi..
    zerre kadar güvenmiyorum e tavsiye etmiyorum..
    bir kask faciası sabah sabah üzüldüm..
    o resimdeki ölen kızsa kafasında ne Bİ vuruk nede bi kanama gözlemliyebildim illa kask a bağlamamak lazım istersen 10.000tl lik kask al boynun kırılırsa yapcak bişey yok ls2 bende kullanıyorum değil elimden düşürmek düşürmediğim şekil kalmadı hala bişey YOK hadi benimki böle dicem 1 tane daha var onuda öle şekillerde düşürdüm oda sağlam hadi onuda geçtim arkadaşlarımda var onlarınkide düşüyor onlarda saglam yani bilemiyorum sizin durumunuzu hondada yağ yakıp motoru kitliyen cbr250r sahipleride keşke sizin gibi ls2 alınmaz mantığı ile honda alınmaz dese denilmiyor çünkü 1 yanlış 100 doğruyu götürmez BU ARADA BELKI ARKADA OTURAN LS2 TAKIYORDU VE OLMEMIŞ OKUDUGUM KADARIYLA OLSEDE ZATEN TEK GUVENLIK EKİPMANI KASK DEĞİL MONTU VAR BOTU VAR ELDİVENİ VAR BELLİĞİ VAR DİZLİĞİ VAR ARKADAŞIM Bİ KASK TEK BŞAINA HAYAT KURTARICAK DİE Bİ OLAY YOKKİ EKİPMANLAR BÜTÜNKEN OLSA NEYSE DİCEM ÜSTELİK BİR İNSANIN ÖLMESİ İÇİN BİR COK NEDEN VAR DÜŞERKEN KABURGASI KIRILIP KALBİNE GİRMİŞTİR ÖLMÜŞTÜR YANİ LS2 YİMİ SUCLIYCAZ ALLAH KORUSUN NOT: 550TL VERİP ALDIGIM AGV STEALTH SV ADLI Bİ KASKIM VAR BUNA RAHMEN GENELDE LS2 KASKLARIMI KULLANIYORUM EMİNİMKİ OLASI Bİ KAZADA KAFAMI LS2 KASKLARIMDA KORUYCAK AMA BOYNUMU KORUYCAK Bİ DONANIM KULLANMADIGIMDAN BOYNUM KIRILIP OLURSEM LUTFEN CIKIP BAK BU FORUMDAN ARKADAŞTA LS2 TAKTI ÖLDÜ DEME
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Motor neden sağlam? Nasıl düşmüşler.

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    kazadan sonra en az 5 kişiye gösterdim
    mototaş arai distribtru dahil..
    catlak değil küçük bi sıyrık önemli değil dediler.. içime sinmiyor..
    arai öyle leblebi kask değil uıfak bişeyde catlamaz
    agv k3 alıcam nasipse
    hocam cok ezbere iş yapıyosun k3 dediğin kask termoplastik kabuk kullanıyor carbon kevler veya carbonglass dıs kabuktan üretilmiş kaskları al kafana madem okdr değer veriyorsan markaya takılma demiycem ama ama honda city var honda accord var 2side aynı güvenliği sunmuyor o yuzden termoplastik kasklar artık önerilmez önerilmezden kasıt carbonglass kasklar filan daha güvenli dir cok araştırıyosun ya bunu nie göremedin şaşırdım
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    Demir At
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam cok ezbere iş yapıyosun k3 dediğin kask termoplastik kabuk kullanıyor carbon kevler veya carbonglass dıs kabuktan üretilmiş kaskları al kafana madem okdr değer veriyorsan markaya takılma demiycem ama ama honda city var honda accord var 2side aynı güvenliği sunmuyor o yuzden termoplastik kasklar artık önerilmez önerilmezden kasıt carbonglass kasklar filan daha güvenli dir cok araştırıyosun ya bunu nie göremedin şaşırdım
    bilmediğim bişeyse her zaman yeniliğe acıgım ben..
    tavsiyene uyucam .. sharp testinden 4 yıldız aldıgı için ben ona yönelmiştim..
    hemde agv içime siniyor..
    # motosikletle.blogspot

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)