Bu motor piyasada neden yok?
Reklamlar
-
[IMG][/IMG]
arkadaşlar resmi gazeteden çektim. Piyasa da bu motoru bitürlü bulamıyorum. Resim de Bisanın motoru olarak ilan verilmiş ama sitesinde yok böyle bi motor. Ayrıca bunun aynısını Mondial üretiyor diyenler oldu ama bütün arayışlarıma rağmen mondial da böle bi motor bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Reklamlar
-
hocam istersen al o gazeteyi bi bisan bayiine git bi sor. baktım motorun üstünde model no falan da yok o yüzden ancak tesadüfen bulunabilir bide bulursan benim de haberim olsun çok tatlı duruyor ya bu motor
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
tyler_durden adlı üyeden alıntı
hocam istersen al o gazeteyi bi bisan bayiine git bi sor. baktım motorun üstünde model no falan da yok o yüzden ancak tesadüfen bulunabilir
bide bulursan benim de haberim olsun çok tatlı duruyor ya bu motor
Evet motor gerçekten çok tatalı. Resimde tam görünmüyor ama motorun marşpiyel kısmında Bisan-lifan yazıyor. İşin garip tarafı bu bisan-lifan çok Tipsiz bi motor:D olaya anlam veremedim...
-
bisan senatör 150 cc
2-3 ay olmuştu bununreklamı yapılalı ne zaman gelir bilmem
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
-
Moderatör (forrap)
Bu motor piyasada var arkadaşım İzmirde satılıyor,bi kaç kişide de gördüm...
-
forrap adlı üyeden alıntı
Bu motor piyasada var arkadaşım İzmirde satılıyor,bi kaç kişide de gördüm...
Ya haklısın ben de gördüm ama işte bayiilerde felan bulamıyorum! Bana sürekli Mondial diye diretiyorlar. Bisan senatormuş arkadaş söyledi ama piyasadakiler bisan deil ondan eminim
-
Moderatör (forrap)
Piyasadakiler bisan benim gördüklerim
-
Şaka gibi... Demekki Adana yöresine gelmiyor.. Bİlgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mondialin böyle bi motoru var mı?
-
Moderatör (forrap)
Arkadaşım bence sen en güzeli Adana da bayisi var mı diye sitesinden bak o da olmadı ana merkezi ara sor en güzeli
-
Ya arkadaşım bu motordan piyasada satılıyor.Sen git yetkili satıcısına- banane banane ben bu motordan istiyorum de getirsinler.Ağlamayan bebeye meme vermezler
-
hiç güzel değil tabi senin zevkin
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Bisan dan başka gelmiyor mu çin malı olarak acep
-
bak şurada bu motorla ilgili bilgiler var:
http://www.senkarotomotiv.com/moped.htm
ya az önce bi sitede de fiyatını gördüm 2.400 demiş. ama aptal pc kilitlendi tekrar google da aradım ama bulamadım hizmetlerimiz daha bitmediiiiii az önce de o motordan gördüm de pek o resimdeki kadar albenili gelmedi bana ya..
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
hımmm thanks valla kafayı yememe az kalmıştı. Gene de bilgisi olanlar yazsın. saygılar
-
ozy her motora bindim Bisana binemedim :D
Born To Be wild,Live to Ride...
-
JaNTi adlı üyeden alıntı
ozy her motora bindim Bisana binemedim :D
ne zaman büyüyecen çok merak ediyorum. Senle aynı gezegende yaşadığım için kendimden utanıyorum Daha çok bilgiye ihtiyacım var.
-
mondial inde böyle bi modeli var ama bunun farı değişik mondialin 2 farı var ve daha albenili duruyor benden söylemesi
-
Kardeş sen 150zat modelini diyorsun ona dün baktım ama bence bunun kadar albenili durmuyor... O da güzel motor ama bu daha şık duruyor..
-
Evet arkadaşlar,bu motorun reklamlarını ben de gördüm hem de farklı bir marka idi.Ancak hangi sitede idi hatırlayamadım.www.yukpa.com du sanıyorum ama site açılmıyor şimdi.
Ayrıca bu kasayı tanımak isterseniz Yamaha Majesty 250'nin (eski model)birebir aynısıdır.
Az evvel fuarda idim bu kasadan hiç görmedim.Bilginize...
-
İşte bu güzel haber benim için. Çünkü Bisan almak istemiyorum ve başka bi marka olduğunu bilmek güzel Gerçekten çok faydalı bilgilerdi. Çok teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler