Geçmiş olsun Reşit hocam.
Bizim 2 kişilik motora 5 kişi yazıyolar, şasi no ya kadar yanlış dolduruyolar, yavşağın arabasının rengine "gece" diye parantez açıyolar.
Adaletini sevdiminin !
Motosikletli Kaplumbağa...
Öncelikle çok geçmiş olsun bu gibi olaylarla genelde karşılaşıyoruz maalesef ortalıkda psikopat manyak çok benim başımada çok sayıda geldi bu tür olaylar yapacağınız tek şey fazla bulaşmamak çünkü o maganda o gün belasını arıyordur ve sonucunu kötü bir şekilde zaten alacaktır ama yanındada muhakkak birini götürecektir hiç gerek yok uzak durun ha canınıza kastedmediği sürece tabiki
Ben şahsen sporcuyum boks da var kickboks da kavga etmeye kalksam karşımdakinin vay haline allahtan baska kimsedende korkmam bütün arkadaşlarında öyle olduğundan şüphem yok .
Şimdi o magandayı indirsen arabadan ağzını burnunu dümdüz etsen kolay iş ama sonrası mahkemedir git gellerdir v.s bürsürü iş insan işindende olur gücündende ailesindende başıma geldiği için söylüyorum 1998 senesinde öyle trafikte birini dövmüştüm inanın adam 100 kg vardı öküz gibi hanzonun teki direk sopa çıkardı birkere salladı ama boşa sonrasını hatırlamıyor zaten o hastaneye ben karakola karısıda hemşireymiş bu bir ay rapor aldı aldıkmı basımıza belayı fazla uzatmayayım sonra askere gittim ta Kars a birliğime mahkemeden yazı geldi ve bu mahkeme 7 sene sürdü herif en son mahkemeye başında şapkayla gelince hakim amca da s... lan dedi dava o zaman bitti
Bela heryerde ben o günden sonra adam dövmekten uzak duruyorum sizde öyle yapın Kazasız belasız sürüşler sol şeritteki bariyer diye koydukları giyotinlere ve magandalara dikkat Saygılar
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
Adamdan korkmuyorum da çıkaracağı silahtan endişe ediyorum. Aileme acı haberin gitmesini istemediğimden uzak duruyorum. İstediğiniz dövüş, savaş sanatını bilin. 9 mm ye bakıyor vallahi her şey. Geçen hafta 20 yaşında üniversite öğrencisini öldürdüler. Zannetmiyorum ki müebbet yatacaklar. Saygılar
bankanın rehinli arabası ile hava atan tipler..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Eminim kimse kormuyordur bende dövüş sanatı biliyorum diye salça olmuyorum kimseye yanlış anlaşılmasın aksine gayet sakin biriyimdir ve bela yı hissettiğimde uzak dururum silah dedinde haklısın herkesin belinde silah yada bıçak var % 70 inde yazımda uzak durulmasının altını çizdim .Namusuma ve canıma kastedilmedikçede bulaşmam kimseye herkesde öyle yapmalı
Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
Mevlana
Zaten dövüş sanatını öğretenler zorda kalmadıkça kullanmayın diyorlar. Sizi yanlış anlamadım zaten, dediğiniz gibi yakınıma ya da canıma kast ederse isterse elinde pompalı olsun gözüm görmez. Ama trafikteki amip sürüsü için de canımı riske atamam. Aynı şeyleri söylüyoruz
Şimdi iyi güzel hoş yapmışsınız da ,benim anlamadığım polis görmeden veya kamera kontrolü falan yapmadan ceza yazabiliyormu ?
Öncelikle geçmiş olsun bizim semte illaki görürüm o aracı gop da otururuyorum bende
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)