Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

34 ALK 11 DİKKAT EDİN!!!

REKLAM ALANI
    sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı blamir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boğaziçi köprüsü istikamatin de reşitle gidiyoruz trafik nispeten akıcı ama yoğun. Arkadan bir selektör gördüm fakat 2 3 araba arkada idi çok dikkat etmedim.

Sonra bir daha selektör yapılmadı ve bir anda önüme bir passat öyle bir kırdı ki bana silme geçti. Ben de selektör ve kornaya bastım sonrasında adam vargücüyle frene bastı.

Yani beni korkutma amaçlı değildi tamamiyle arkadan vurmam için frene bastı. Arka tampona dayandım adamın öyle sinirlendim ki inanın o an adamı orada boğabilirdim. Yanına geldim o sinirle el kol hareketleri yaparken üstüme kırdı. Sağ tarafa kaçtım vites düşürüp uzadım o an.

Arabada iki kişi var Reşit'le ikimiz her türlü adamların suyunu çıkarırız fakat benim sol bacağım şu an için biraz sakat yeni MR'dan çıktım, Reşit'de bu tür olaylara tövbeli. O an ilerideki polisleri gördüm ve adama kenara çek işareti yaptım o tekrar yanıma geldi ve bu sefer resmen beni öldürüyordu.

Bana vurmasına ramak kalmıştıki en sağ kaçıp frene bastım ve durdum. Şerefsiz de tam duracaktıki polisleri görünce var gücüyle uzadı oradan. Sonrası malum Reşit plakayı almış ben o sinirle alamadım zaten alsamda aklımda tutamazdım. Polis memurlarıda sağolsunlar ilgilendiler ve gerekeni yaptılar. Tamam trafikte bir iki kere magandaya rastgeldim fakat böylesini hiç görmemiştim. Adam öldürmeye teşebbüs resmen.

Sedat böyle olaylar senleyken başımıza gelmiyor
    Hacı bende genelde 125 olduğu için öyle adamlar hızlıca geçip gidiyolar denk gelemiyoruz Artçi alırsan ne ala Z ye artçi olmakta ayrı bişey yaa
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tolme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ellerine sağlık arkadaşım ,bende okudukça deli oluyorum bu tip şeylere ama senin de söylediğin gibi beladan uzak durmak en iyisi ,bu tip hayvanlar sırf gösteriş hava olsun diye insan öldürebilen tipler ,Allah belasını birgün verir inşallah
    İnş verir ya da akıllanır. Ben anlamıyorum bu passat sürücülerinde bir tuhaflık var. 10 araba musallat olduysa 5'i passat

Alıntı victorist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Reşit çok iyi olmuş malum şahıs için burdan okuyunca bende mutlu oldum.
    Teşekkür ederim İrfan..

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Geçmiş olsun Reşit hocam.
    Bizim 2 kişilik motora 5 kişi yazıyolar, şasi no ya kadar yanlış dolduruyolar, yavşağın arabasının rengine "gece" diye parantez açıyolar.
    Adaletini sevdiminin !
    Reşit bunu beğendi.
    Motosikletli Kaplumbağa...

chozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW f 650 & Cbf 150 & Yakında inşallah Fazer
    Öncelikle çok geçmiş olsun bu gibi olaylarla genelde karşılaşıyoruz maalesef ortalıkda psikopat manyak çok benim başımada çok sayıda geldi bu tür olaylar yapacağınız tek şey fazla bulaşmamak çünkü o maganda o gün belasını arıyordur ve sonucunu kötü bir şekilde zaten alacaktır ama yanındada muhakkak birini götürecektir hiç gerek yok uzak durun ha canınıza kastedmediği sürece tabiki

Ben şahsen sporcuyum boks da var kickboks da kavga etmeye kalksam karşımdakinin vay haline allahtan baska kimsedende korkmam bütün arkadaşlarında öyle olduğundan şüphem yok .

Şimdi o magandayı indirsen arabadan ağzını burnunu dümdüz etsen kolay iş ama sonrası mahkemedir git gellerdir v.s bürsürü iş insan işindende olur gücündende ailesindende başıma geldiği için söylüyorum 1998 senesinde öyle trafikte birini dövmüştüm inanın adam 100 kg vardı öküz gibi hanzonun teki direk sopa çıkardı birkere salladı ama boşa sonrasını hatırlamıyor zaten o hastaneye ben karakola karısıda hemşireymiş bu bir ay rapor aldı aldıkmı basımıza belayı fazla uzatmayayım sonra askere gittim ta Kars a birliğime mahkemeden yazı geldi ve bu mahkeme 7 sene sürdü herif en son mahkemeye başında şapkayla gelince hakim amca da s... lan dedi dava o zaman bitti

Bela heryerde ben o günden sonra adam dövmekten uzak duruyorum sizde öyle yapın Kazasız belasız sürüşler sol şeritteki bariyer diye koydukları giyotinlere ve magandalara dikkat Saygılar
    Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
    Mevlana

Alıntı chozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok geçmiş olsun bu gibi olaylarla genelde karşılaşıyoruz maalesef ortalıkda psikopat manyak çok benim başımada çok sayıda geldi bu tür olaylar yapacağınız tek şey fazla bulaşmamak çünkü o maganda o gün belasını arıyordur ve sonucunu kötü bir şekilde zaten alacaktır ama yanındada muhakkak birini götürecektir hiç gerek yok uzak durun ha canınıza kastedmediği sürece tabiki

Ben şahsen sporcuyum boks da var kickboks da kavga etmeye kalksam karşımdakinin vay haline allahtan baska kimsedende korkmam bütün arkadaşlarında öyle olduğundan şüphem yok .

Şimdi o magandayı indirsen arabadan ağzını burnunu dümdüz etsen kolay iş ama sonrası mahkemedir git gellerdir v.s bürsürü iş insan işindende olur gücündende ailesindende başıma geldiği için söylüyorum 1998 senesinde öyle trafikte birini dövmüştüm inanın adam 100 kg vardı öküz gibi hanzonun teki direk sopa çıkardı birkere salladı ama boşa sonrasını hatırlamıyor zaten o hastaneye ben karakola karısıda hemşireymiş bu bir ay rapor aldı aldıkmı basımıza belayı fazla uzatmayayım sonra askere gittim ta Kars a birliğime mahkemeden yazı geldi ve bu mahkeme 7 sene sürdü herif en son mahkemeye başında şapkayla gelince hakim amca da s... lan dedi dava o zaman bitti

Bela heryerde ben o günden sonra adam dövmekten uzak duruyorum sizde öyle yapın Kazasız belasız sürüşler sol şeritteki bariyer diye koydukları giyotinlere ve magandalara dikkat Saygılar
    Adamdan korkmuyorum da çıkaracağı silahtan endişe ediyorum. Aileme acı haberin gitmesini istemediğimden uzak duruyorum. İstediğiniz dövüş, savaş sanatını bilin. 9 mm ye bakıyor vallahi her şey. Geçen hafta 20 yaşında üniversite öğrencisini öldürdüler. Zannetmiyorum ki müebbet yatacaklar. Saygılar

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    bankanın rehinli arabası ile hava atan tipler..
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

chozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW f 650 & Cbf 150 & Yakında inşallah Fazer
    Eminim kimse kormuyordur bende dövüş sanatı biliyorum diye salça olmuyorum kimseye yanlış anlaşılmasın aksine gayet sakin biriyimdir ve bela yı hissettiğimde uzak dururum silah dedinde haklısın herkesin belinde silah yada bıçak var % 70 inde yazımda uzak durulmasının altını çizdim .Namusuma ve canıma kastedilmedikçede bulaşmam kimseye herkesde öyle yapmalı
    Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
    Mevlana

Zaten dövüş sanatını öğretenler zorda kalmadıkça kullanmayın diyorlar. Sizi yanlış anlamadım zaten, dediğiniz gibi yakınıma ya da canıma kast ederse isterse elinde pompalı olsun gözüm görmez. Ama trafikteki amip sürüsü için de canımı riske atamam. Aynı şeyleri söylüyoruz
    chozen bunu beğendi.

Şimdi iyi güzel hoş yapmışsınız da ,benim anlamadığım polis görmeden veya kamera kontrolü falan yapmadan ceza yazabiliyormu ?

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Öncelikle geçmiş olsun bizim semte illaki görürüm o aracı gop da otururuyorum bende

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)