Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Motosiklet için mini kamera

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı puser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikisi arasında dağlar kadar fark var ama fiyatından dolayı white edition yine de alınabilir. parası olan hiç düşünmesin black edition alsın.

ferdinand@ tchibo kamerasıyla ilgili örnek görüntüleri youtube'den "Akcji Tchibo" diye aratabilirsin. fiyatına göre idare eder ama ikinci el uygun fiyata bulunacak gopro 1 daha mantıklı olur bence.
    Ne fark var ? white edition da 1080p 30fps, 720p 30/60fps çekiyor. 11 megapixel fotoğraf çekmek çok mu gerekli goproyla fotoğraf çekeceğimi bile sanmıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı Carl Gustav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GoPro iyidir.

Hero2'lerin fiyatları inince almalı (önümüzdeki 3-5 ay içinde).

720p saniyede 50 kare modu enfes.
    bence de yaza kadar aksiyon yapmam diyenlerin beklemesi yerinde olur. hero 3'ün alt modeller üzerinde fiyat çökertmesi gerçekleşmedi henüz. en azından umarım bir gün öyle bir etki olur

MhmtcnKoral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R 2011
    Çoktandır bu başlığı takip ediyorum aksiyon kamera istiyorum. Yalnız genelde wakeboard yaparken kullanıcam. Yani suya dayanıklı ayrıca sert çarpmalara da dayanaklı olması gerek sonuçta suya düşerken pekte yavaş düşündüğümüz söylenemez bu durumda. Hangi kamerayı seçebilirim, seçmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
    SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!

Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çoktandır bu başlığı takip ediyorum aksiyon kamera istiyorum. Yalnız genelde wakeboard yaparken kullanıcam. Yani suya dayanıklı ayrıca sert çarpmalara da dayanaklı olması gerek sonuçta suya düşerken pekte yavaş düşündüğümüz söylenemez bu durumda. Hangi kamerayı seçebilirim, seçmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
    bu mevsimde su kayağı yapılmaz sen de yaza kadar bekle bu http://vimeo.com/5630484 arkadaşın kullandığından alabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne fark var ? white edition da 1080p 30fps, 720p 30/60fps çekiyor. 11 megapixel fotoğraf çekmek çok mu gerekli goproyla fotoğraf çekeceğimi bile sanmıyorum.
    dağlar kadar fark black editionla diğer editionlar arasında var. white editionla silver edition arasında sadece fark var. sizin bahsettiğiniz silver edition. arkadın bahsettiği 1250 tl olan model eğer silver editionsa o fiyatala kesinlikle uzak durmak gerekir. black fiyatına silver alınmaz.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    '78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda
    Alıntı amaninmb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barkın abi iyi , iyi olmasına canavar gibi Hero2 ama. bu forum orta hallice forumu
    Millet CBF - YBR dolu
    bu kamera bunların 5 de1 - 4de 1 fiyatı. milletde para olsa gider ek malzeme veya korumalık alır o paraya.

Bu arada tavsiyem:

Bu modeller
    'dir...

Araçla konya - muğla yaparken bi kaza atlatmıştım. Plakaya kadar gözüküyor ve okunuyor. tabi kayıt yaparken çok büyük kaydediyor en aşşağı 32 veya 64 Gb'lık bir kart almanız gerek uzun yolda.
    ve motorlar için çakmaklık şart

şıngırtılı bir müzikle hemen kapanıyor yoksa. bataryaları fazla dayanmıyor...

Benim Fizy'e çakmaklık taktım (BKNZ: Şekil A)

Şekil A
    Ben şu 220 dolarlıkla ( http://www.ebay.com/itm/GoPro-HD-Motorsports-HERO-1080p-Waterproof-Video-POV-Point-of-View-Camera-New-/160953685963?pt=Camcorders_Professional_Video_Came ras&hash=item25799657cb )

2 sezon program yaptım.

Ondan evvel 3 sene boyunca aldığım/denediğim nice dandirik sistemleri üst üste koyunca harcadığım para 1000 Dolar'a yakın.

Ne oldu?

Bir yığın teknolojik çöpüm oldu (320X240 çekip onu 640X480 büyüten mi istersin, kamerası ayrı, kayıt kutusu ayrı, dünya kadar kablonun rüzgardan heryere dolandığından mı istersin, çeşit çeşit, ucuz mallar, şimdi çoğunun niMh bataryaları şarj da tutmuyor).

Ucuzlayınca iyisini almak bana mantıklı geleni.

Önümüzdeki 5 ay içinde bu Hero1'lerin 200 doların altına inme ihtimali yüksek.

Eğer herhangi bir yayın kuruluşuna acil program yetiştirmiyorsanız, bütçe de darsa, benim önerim biraz bekleyip Hero1 veya Hero2 almaktır.

Çünkü alacağınız garibanlardan memnun kalmayıp yine Gopro'ya gidilecek.

Ve o arada kaybettiğiniz zaman ve paraya yanabiliteniz yüksek.

Unutmayın Gopro'nun yan sanayisi de var yedeği de var.

Benim eski sistemleri aldığım şirketlerin sitesi bile kalmadı o arada.

Slmlr
    Brkn
    TAYFUNBORA, ero__, xawa ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı Carl Gustav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben şu 220 dolarlıkla ( http://www.ebay.com/itm/GoPro-HD-Mot...item25799657cb )

2 sezon program yaptım.

Ondan evvel 3 sene boyunca aldığım/denediğim nice dandirik sistemleri üst üste koyunca harcadığım para 1000 Dolar'a yakın.

Ne oldu?

Bir yığın teknolojik çöpüm oldu (320X240 çekip onu 640X480 büyüten mi istersin, kamerası ayrı, kayıt kutusu ayrı, dünya kadar kablonun rüzgardan heryere dolandığından mı istersin, çeşit çeşit, ucuz mallar, şimdi çoğunun niMh bataryaları şarj da tutmuyor).

Ucuzlayınca iyisini almak bana mantıklı geleni.

Önümüzdeki 5 ay içinde bu Hero1'lerin 200 doların altına inme ihtimali yüksek.

Eğer herhangi bir yayın kuruluşuna acil program yetiştirmiyorsanız, bütçe de darsa, benim önerim biraz bekleyip Hero1 veya Hero2 almaktır.

Çünkü alacağınız garibanlardan memnun kalmayıp yine Gopro'ya gidilecek.

Ve o arada kaybettiğiniz zaman ve paraya yanabiliteniz yüksek.

Unutmayın Gopro'nun yan sanayisi de var yedeği de var.

Benim eski sistemleri aldığım şirketlerin sitesi bile kalmadı o arada.

Slmlr
    Brkn
    Haklısın üstad. Benimki geçici çözüm ve kullan atcılara çözüm
    Milletimiz çok farklılaştı ama. herkes sizin gibi yan sanayisi var , yedeği var düşünce kırılınca bozulunca tamiri mümkün, global bir ürün diye bakmıyor-düşünmüyor.
    Forumda kaç kere yazdım hem ucuz hem kaliteli bir ürün yok - üretilmedi...
    bilinçli kullanıcı sizin gibi yapar. işinin gereği yada kullanım açısından pahalı bile olsa yedek parça vs. ileriki zaman maliyetleri için Hero serisinden seçer. Fakat abi herkez sizin gibi çekim yapmayacak. bu düşünce farklı.

milletimiz şu zamanlarda ucuz olsun kolay sahip olayım derdinde benim gördüğüm. dükkanda saatlerce müşteri yüzü görüyorum ve adam ikinci el 25-30 liralık telefon arıyor. e dandik eski püskü birşey gösterincede "abi gameralı hafza gartlı şöööyle iyi birşey olsun yaf" diye karşına çıkıyor kim kaybetmişte bulunuyor.

Haklısınız. benim 6303 marka telefonum var. telefonda sadece alo ve sms için kullanırız. fotoğraf için Canon Eos serisinden bir makinem var. çünkü her işi hakkıyla yapan 3-5 cihaz var. Telefonun görevi "ALO" - fotoğraf makinesinin görevi "Şrrrak diye deklansöre basınca o anki nefis pozu yakalamak" ve daha binlerce icat...

dediğiniz gibi aksiyon ve hareket halince - wrc de vs. sporlarda hero ve hero2 harika ama bizim standart kullanıcılarımız almaz - alamaz bu sebeple alternatifler verdim.
    Yoksa standart bir kullanıcı için bir hevesle alıp yıllarca sağda solda köşede duracak plastikleri gevreyip ölecek ürünlerden bence. çünkü bizlerde (yayın vs yapmayanlarda) özenti çoktur 3-5 gün sağa sola havalanma vs. bakımından alınır kullanılır ve bi kenara konur Bence bu forumdaki çoğu kişi (herkes demiyorum millet geliyor abi 15 yaşındayım eee scooter ve cup istemiyorum motor önerin diye geliyor ya bu yüzden söylüyorum) Hero alsa bile bi heves kullanıp sağa sola atacak..
    Milletimizde Iphone - Galaxy S3 yığılı fakat konuşacak kontörü yok. Niye? bi heves daha iyiye ulaşmaya çabalar alır borç dert eee gerisini karşılayamaz.

Neyse nereden nereye geliyorum. sonuçları böyle olacağı için alternatif bir durum önerdim. yoksa durumun farkında olup bunu hakkıyla yapacaklar zaten kafasında bir marka veya gider HD Pro alır ve kullanır.
    Yani iyibir kullanıcı sizin gibi düşünür. parası yoksa bekler ucuzlayınca alır çünkü parası değerlidir ve en fazla 1 yıl sonra kullanılamayacak bir ürüne para vermez. parası olansa gider alır.

Yok heves uğruna alanlarsa dediğim gibi alternatif "Var mı? var" gibisinden bir malzeme alıp 3-5 gün kullanır sıkılır her seferinde hafıza kartını boşaltmaktan şarj etmekten bi kenara atarlar

Zaten düşünülünce bilinçli kullanıcı gelecek maliyetleri için herzaman iyisini tercih edecektir...

Siz selamlar barkın yazıyorsunuz bende öpücükler barkın abi desem ayıp olurmu

Alıntı crayz_metin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz ürünün şarjı kaç saat gitmekte? Bu üründen bende sipariş verdim dün ebay'den. Eğer herhangi bir aksilik çıkmazsa gelicek inşallah.
    şarjı yarım saat civarı gidiyor.

semih39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/anahtarlik-gizli-kamera-hd-720-73489614 bunu deneyin bi bence ben denicem veya benım bekleyın alıp deneyım :D

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Yılbaşında md80 çin mali sipariş ettim 16 tl. Bakalım ne zaman gelecek... Önüne de kapı mercegi koyarım geniş acılı olur

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/mini-md-80-dvr-video-kamera-720-480-cozunurluk-72586709

Bundan aldım eBaydan 16 tl kargo dahil.

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BUDUR :D

chozen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW f 650 & Cbf 150 & Yakında inşallah Fazer
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yılbaşında md80 çin mali sipariş ettim 16 tl. Bakalım ne zaman gelecek... Önüne de kapı mercegi koyarım geniş acılı olur

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/mini-md-80-dvr-video-kamera-720-480-cozunurluk-72586709

Bundan aldım eBaydan 16 tl kargo dahil.
    Sahibinden de daha uygun bunların fiyatı bide oradan bak istersen
    maxi97 bunu beğendi.
    Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
    Mevlana

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    abi ebayden aldım orası en ucuz :D 16 tl :D

Motosikleti
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ebayden aldım orası en ucuz :D 16 tl :D
    Kaç günde eline ulaşıyor
    Ey kardeşim! Sen fikirden ve düşünceden ibaretsin. Senin varlığın bunlardandır. Geri kalan sinir ve kemiktir ki, onlar hayvanlarda da vardır.
    Mevlana

merhabalar ben act20 kullanıyorum 69 usd kargo dahil çokta memnunum, ebayda bulabilirniz buda videosu http://www.youtube.com/watch?v=OuGPSTtUvEA

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı chozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaç günde eline ulaşıyor
    Çin'den 6 günde geldiği oldu 20 günde de geldiği oldu bana ürünlerin.

Türkiyede satış yapılan kazık fiyatlara nazaran bence beklemeye değer. Yakında iç çamaşırımı bile ebay'dan alacağım

Motosikleti
    Alıntı ero__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çin'den 6 günde geldiği oldu 20 günde de geldiği oldu bana ürünlerin.

Türkiyede satış yapılan kazık fiyatlara nazaran bence beklemeye değer. Yakında iç çamaşırımı bile ebay'dan alacağım

Peki bunun kargo masrafı ne kadar oluyor mesela çin den 50 tl ye bir ürün aldın sana toplamda kaça mal oluyor
    Mevlana

Motosikleti
    Alibaba express'in kargo fiyatları çok uçuk ebaya göre. 40 dolardan az kargo bedeli görmedim aradığım ürünlerde.

Motosikleti
    Alibaba express'in kargo fiyatları çok uçuk ebaya göre. 40 dolardan az kargo bedeli görmedim aradığım ürünlerde.
    40 dolar vergi vericeksem burdan almak daha mantıklı değilmi
    Mevlana

Motosikleti
    Alıntı chozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    40 dolar vergi vericeksem burdan almak daha mantıklı değilmi
    100 dolar altı ürünlerde vergi yok vereceğiniz 40 dolar da kargo parası

Motosikleti
    100 dolar altı ürünlerde vergi yok vereceğiniz 40 dolar da kargo parası
    Vergi yada kargo sonuçta 40 dolar gidiyo yani şu kamera olayı 16 $ olan e-bay da yani bana 56$ mal olacak ?
    Mevlana

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125

Freeshipping olanlara bakın hacım

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)