Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Motosiklet için mini kamera

REKLAM ALANI
    ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı chozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki bunun kargo masrafı ne kadar oluyor mesela çin den 50 tl ye bir ürün aldın sana toplamda kaça mal oluyor
    Bu kameranın o paralara geldiğini nereden çıkardınız anlamadım.

http://www.ebay.com/itm/BLACK-MD80-Mini-DV-DVR-Sports-Video-Hidden-Camera-KAMERA-Camcorder-720-X-480-/261110657779?pt=AU_Video_Cameras&hash=item3ccb6872 f3

~$9 Yani 16 TL. Kargo vs herşey dahil bunda. Yani 55 TL ye 3 tane alıp üzerine 1 haftalık ekmek parası kar kalır yanınıza. Ama dediğim gibi bu kamerayı ALMAYIN!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 690
    GoPro HD HERO2 Surf Edition veya motor edition gibi isimleri var bunlar arasındaki fark nedir ?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı xawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GoPro HD HERO2 Surf Edition veya motor edition gibi isimleri var bunlar arasındaki fark nedir ?
    Kamera bağlantı aparatları farklı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bende jvc marka 2006 üretimli 20gb hdd kamera var. Tripod ile Gidona montajladım.Motor çalışmazken çekimi güzel ancak motoru çalıştırınca titreşimden dolayı hdd duruyor kayıt yapmıyor.
    o zaman Sd karta kayıt yapalım dedik, Kameranın bataryası ölüydü yeni batarya 60tl ve 40 liraya 16gb bir kart aldım taktım.Oda nesi kamera en fazla 2gb sd destekliyormuş. Neyse 2gb kart buldum taktım sadece 15 dk çekim yapabiliyor. 480*640 formatta Görüntü kötü boyut büyük, kamera 400gr ağırlıkta en ufak çukurda kamera oynuyor.Kaska takma imkanı yok..100 lira masraf ettim,o kadar zaman kaybı,stress...Sonuçta olmuyor

Oregon ATC9K adında bir kamera var 450 tl'ye sıfır Türkiye garatili, yoksa gopro hero2 mi kararsız kaldım. 200 lira fark için hero2 almalımıyım bilmiyorum.
    http://www.youtube.com/watch?v=0hjdEKUTZbk

Ahalteke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1100 GS
    EBAY deki mini DV kamerayi aldim. sadece 8.65 US Dolar. Kargo parasi odemedim. 10 gun surdu gelmesi. Odemeyi kredi kartimla PAYPAL uzerinden yaptim. Kamera sadece basparmak buyuklugunde. USB kablosu ile sarj ediliyor. Iki tane bir yerlere sabitleme apparati var. Rahatlikla montunuza veya kaskiniza baglayabilirsiniz. Mini Kamera nin icinde hafiza karti gelmiyor. Micro SD denilen hafiza kartlarindan almak lazim. Vatan Bilgisayardan 18 TL ye 8GB micro SD hafiza karti aldim. Kullanimi kolay. Cekim acisi biraz dar.Ama hic yoktan iyidir. Sadece bir oyuncak iste!
    http://www.ebay.com/itm/Mini-DV-DVR-...item20ca96210f
    Selamlar. Kazasiz surusler dilerim.
    This is my simple religion. There is no need for temples; no need for complicated philosophy. Our own brain, our own heart is our temple; the philosophy is kindness.- Tenzin Gyatso, 14th Dalai Lama

crayz_metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH Drift
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.ebay.com/itm/Mini-DV-DVR-Sport-Hidden-Digital-Video-Recorder-Camera-Webcam-Camcorder-MD80-/140837789967?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Reco rders_Cards&hash=item20ca96210f

şundan geçen hafta sipariş ettim bakalım.
    Sizin sipariş verdiğiniz kamera ulaştımı elinize ne oldu? Ne durumda?

crayz_metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH Drift
    Benim dvr kameram dün elime ulaştı. Bugün açık havada elimde etrafı bir çektim pc ye attığımda görüntü fena değildi. Eğer haftasonu motora monte edebilirsem çekim yapıp paylaşırım burada. Kamera almak isteyenlerin bir fikri olsun diye. Bu arada bu işin sonu yok bu kamera belli bir süre sonra beni tatmin etmiyecek gibi şimiden GoPro'lara merak sardım Ama şuanki bütçemiz ancak bunu almaya elverdi öyle yaptık

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende Go-pro Hero3 var kendi baya minik ama fiyatı epey büyük
    Black edition mi kullaniyorsunuz ? diger paketleri arasinda ciddi bir fark var bu farki odemeye degermi ? Yani hero 3 white , silver ve black arasinda cekim kalitesi cok fark edermi ?
    Tesekkurler.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı skyytr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Black edition mi kullaniyorsunuz ? diger paketleri arasinda ciddi bir fark var bu farki odemeye degermi ? Yani hero 3 white , silver ve black arasinda cekim kalitesi cok fark edermi ?
    Tesekkurler.
    Benimki white edition aşağıdaki videolar da benim goprodan. 720p'de baya güzel çekiyor ama 1080p'si tam 1080p değil gibi. Silverda pek fark yok ama black edition 1080p'de daha net çekiyor.
    720p

1080p

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    toplam 20 tlye malolmuş; çakma gopro çalışmasıdır:

hatırlarsanız bundan 1 ay önce çinden md80 küçük kamera siparişi verdiğimi söylemiştim. bugün de oturup bişeyler yaptım.

yere düşünce telefon tutucu kısmı kırılan bi telefon tutucum vardı, alt kısmı sağlamdı. bu parçayla md80in içindne çıkan bi parçayı lehim makinasıyla plastiği eriterek sabitledim.

http://www.facebook.com/photo.php?fb...ze=1365%2C2048

md80 avi olarak kaydediyor 3 dakikası 105 mb falan. bi tane çeviri programı buldum. mpeg'e çevirince 49 megabyte hafızada yer kapladı. cd kalitesinde ses alıyor. rüzgar sesi bir önlem almadığım halde 60-70e kadar iyi.

ilk deneme çekimim. kamera açısını deneme yamulma yöntemiyle yaptığımdan biraz sağı çekmiş; kaskta düz bi alan bulmak zor biliyorsunuz. ama hem kendi üzerinden sağa sola kıvırarak ayarlayabilirim, gene yetmezse lehim makinasıyla bir iki şey yapmam gerek.

http://www.facebook.com/photo.php?v=...0206381&type=3

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Elinize sağlık, güzel olmuş.
    Aynı şekilde depo üstüne monte etseniz, daha iyi görüntü almaz mısınız?

Motosikleti
    Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elinize sağlık, güzel olmuş.
    Aynı şekilde depo üstüne monte etseniz, daha iyi görüntü almaz mısınız?
    şu an depo üstünde diz örtüm var.

koca bi hoparlörle beraber ön uzun cam da siyah.

görüntü alamam.

hem titreşim oluyor ve görüntü bozuluyor.

en güzeli kask. bir iki ayarla çakma goprom hazır olacak.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    arkadaşlar ben gopro hd hero 2 aldım kurtuldum bu tarz kafa karıştırıcı tartışmalardan

bence en iyisi gopro imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim.hem sadece motorsiklet için değil istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz.extrem kamera olduğu için de el kamerasıyla yapamayacağınız şeyleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz.ayrıca 11 megapixel fotoğraf çekme imkanınız var. nasıl anlatayım çok farklı fonksiyonları var gopronun.yanınızda fotoğraf makinası taşımanıza da gerek yok.normal,10 sn zaman ayarlı çekim ile güzel fotolar çekebiliyorsunuz .dilerseniz sn 10 kare çekimi ile hızlı görüntüleri fotoğraflayabiliyorsunuz.0,5-1-2-5-10-30 sn. de bir foto çekme özelliği var ayarlıyorsunuz siz neye ayarladıysanız o sn aralığında sürekli foto çekiyor.mesela motorsikletle yolda giserken foto istiyorsanız bu özellik çok işe yarıyor

yukarda bir arkadaş sormuş '' 200 tl fazla verip gopro almalı mıyım ? diye ewet kesinlikle almalısın diyorum...pişman olmayacaksın bana güven
    gopro 3'e gelince white modeli çok özellikli değil gopro 3 alacak arkadaşların silver modelinden aşşasını almamasını tavsiye ederim black editiona zaten diyecek bir lafım yok son nokta.silver modelini de 11 mp foto kalitesi olduğu için tavsiye ettim.white 5 mp.
    uzun lafın kısası imkanınız varsa kesinlikle gopro diyorum.hatta almak istediğiniz kamera ile arada 100-200 tl gibi farklar varsa kesinlikle gopro dan başka tercih yapmasınlar.1 kere alırsın zevk alarak kullanırsın ve hertürlü işine yarar . seni tatmin eder.ben zamanında 200 tl çin malı bir extrem kamera almıştım.ama şimdiki aklım olsaydı gopro yu o zaman alırdım.o kamera ile yaptığım çekimlerden hiç memnun değildim. +++ gopronun 360 px çözünürlüğü çin malı bir extrem kameranın 720 px eş değer emin olun

videolar bölümünde paylaştım ama merak eden arkadaşlar için burada da bir deneme çekimimi paylaşayım lütfen video kalitesini 1080 p yapıp öyle izleyin
    [/video] http://www.youtube.com/watch?v=oUvK-1jwUCU[/video]

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

Benimki white edition aşağıdaki videolar da benim goprodan. 720p'de baya güzel çekiyor ama 1080p'si tam 1080p değil gibi. Silverda pek fark yok ama black edition 1080p'de daha net çekiyor.
    720p

1080p
    mengu16 merak ettiğim bişey var white editionun normal çekimi mi böyle yoksa sen mi ayarlayamadınbir de sanki çok rüzgar sesi var gibi geldi bana
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

Motosikleti
    1250-750 tl ile 20 tllik videoları karşılaştırdığımda aradaki fiyat farkı kadar kalite aldığımı düşünmüyorum. parası olana dediğiniz gibi gopro gider ama herkes benim aldığım kameradan alabilir.

daha ilk denememde kamera açısını ayarlamama rağmen görüntü gayet güzel ve ses de tatmin edici.

yağmur var; yağmurlar bitince adam gibi bir çekim yaparım inşallah.

http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=3&theater

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1250-750 tl ile 20 tllik videoları karşılaştırdığımda aradaki fiyat farkı kadar kalite aldığımı düşünmüyorum. parası olana dediğiniz gibi gopro gider ama herkes benim aldığım kameradan alabilir.

daha ilk denememde kamera açısını ayarlamama rağmen görüntü gayet güzel ve ses de tatmin edici.

yağmur var; yağmurlar bitince adam gibi bir çekim yaparım inşallah.

http://www.facebook.com/photo.php?v=...type=3&theater
    şimdi sen bu video ile gopro arasında bir kalite farkı yok mu diyorsun valla sen öyle inanmak istiyorsan diğeceğim birşey yok
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Benimki white edition aşağıdaki videolar da benim goprodan. 720p'de baya güzel çekiyor ama 1080p'si tam 1080p değil gibi.
    Ses rüzgarı direk karşıdan almadığı sürece gayet güzel aslında Birde motosikletin sağ göstergesindeki o yanıp sönen ışık ne işe yarıyor
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    gopro 2 ile 3 fiyatları bir çok yerde aynı gençler dikkat edin alacaksanız.
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Biraz araştırdım 100 dolar civarı alınabilecek en iyi ürün Poseidon - Waterproof 720P HD Sports Action Video Camera + Remote Control bu gibi sizce nasıldır kullanan varmıdır http://www.amazon.com/Poseidon-Waterproof-Sports-Action-Control/dp/B00592CCVY/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1365581331&sr =1-1&keywords=poseidon+helmet+camera
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)