Çoktandır bu başlığı takip ediyorum aksiyon kamera istiyorum. Yalnız genelde wakeboard yaparken kullanıcam. Yani suya dayanıklı ayrıca sert çarpmalara da dayanaklı olması gerek sonuçta suya düşerken pekte yavaş düşündüğümüz söylenemez bu durumda. Hangi kamerayı seçebilirim, seçmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
bu mevsimde su kayağı yapılmaz sen de yaza kadar bekle bu http://vimeo.com/5630484 arkadaşın kullandığından alabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
dağlar kadar fark black editionla diğer editionlar arasında var. white editionla silver edition arasında sadece fark var. sizin bahsettiğiniz silver edition. arkadın bahsettiği 1250 tl olan model eğer silver editionsa o fiyatala kesinlikle uzak durmak gerekir. black fiyatına silver alınmaz.
Ben şu 220 dolarlıkla ( http://www.ebay.com/itm/GoPro-HD-Motorsports-HERO-1080p-Waterproof-Video-POV-Point-of-View-Camera-New-/160953685963?pt=Camcorders_Professional_Video_Came ras&hash=item25799657cb )
2 sezon program yaptım.
Ondan evvel 3 sene boyunca aldığım/denediğim nice dandirik sistemleri üst üste koyunca harcadığım para 1000 Dolar'a yakın.
Ne oldu?
Bir yığın teknolojik çöpüm oldu (320X240 çekip onu 640X480 büyüten mi istersin, kamerası ayrı, kayıt kutusu ayrı, dünya kadar kablonun rüzgardan heryere dolandığından mı istersin, çeşit çeşit, ucuz mallar, şimdi çoğunun niMh bataryaları şarj da tutmuyor).
Ucuzlayınca iyisini almak bana mantıklı geleni.
Önümüzdeki 5 ay içinde bu Hero1'lerin 200 doların altına inme ihtimali yüksek.
Eğer herhangi bir yayın kuruluşuna acil program yetiştirmiyorsanız, bütçe de darsa, benim önerim biraz bekleyip Hero1 veya Hero2 almaktır.
Çünkü alacağınız garibanlardan memnun kalmayıp yine Gopro'ya gidilecek.
Ve o arada kaybettiğiniz zaman ve paraya yanabiliteniz yüksek.
Unutmayın Gopro'nun yan sanayisi de var yedeği de var.
Benim eski sistemleri aldığım şirketlerin sitesi bile kalmadı o arada.
Slmlr
Brkn
Haklısın üstad. Benimki geçici çözüm ve kullan atcılara çözüm
Milletimiz çok farklılaştı ama. herkes sizin gibi yan sanayisi var , yedeği var düşünce kırılınca bozulunca tamiri mümkün, global bir ürün diye bakmıyor-düşünmüyor.
Forumda kaç kere yazdım hem ucuz hem kaliteli bir ürün yok - üretilmedi...
bilinçli kullanıcı sizin gibi yapar. işinin gereği yada kullanım açısından pahalı bile olsa yedek parça vs. ileriki zaman maliyetleri için Hero serisinden seçer. Fakat abi herkez sizin gibi çekim yapmayacak. bu düşünce farklı.
milletimiz şu zamanlarda ucuz olsun kolay sahip olayım derdinde benim gördüğüm. dükkanda saatlerce müşteri yüzü görüyorum ve adam ikinci el 25-30 liralık telefon arıyor. e dandik eski püskü birşey gösterincede "abi gameralı hafza gartlı şöööyle iyi birşey olsun yaf" diye karşına çıkıyor kim kaybetmişte bulunuyor.
Haklısınız. benim 6303 marka telefonum var. telefonda sadece alo ve sms için kullanırız. fotoğraf için Canon Eos serisinden bir makinem var. çünkü her işi hakkıyla yapan 3-5 cihaz var. Telefonun görevi "ALO" - fotoğraf makinesinin görevi "Şrrrak diye deklansöre basınca o anki nefis pozu yakalamak" ve daha binlerce icat...
dediğiniz gibi aksiyon ve hareket halince - wrc de vs. sporlarda hero ve hero2 harika ama bizim standart kullanıcılarımız almaz - alamaz bu sebeple alternatifler verdim.
Yoksa standart bir kullanıcı için bir hevesle alıp yıllarca sağda solda köşede duracak plastikleri gevreyip ölecek ürünlerden bence. çünkü bizlerde (yayın vs yapmayanlarda) özenti çoktur 3-5 gün sağa sola havalanma vs. bakımından alınır kullanılır ve bi kenara konur Bence bu forumdaki çoğu kişi (herkes demiyorum millet geliyor abi 15 yaşındayım eee scooter ve cup istemiyorum motor önerin diye geliyor ya bu yüzden söylüyorum) Hero alsa bile bi heves kullanıp sağa sola atacak..
Milletimizde Iphone - Galaxy S3 yığılı fakat konuşacak kontörü yok. Niye? bi heves daha iyiye ulaşmaya çabalar alır borç dert eee gerisini karşılayamaz.
Neyse nereden nereye geliyorum. sonuçları böyle olacağı için alternatif bir durum önerdim. yoksa durumun farkında olup bunu hakkıyla yapacaklar zaten kafasında bir marka veya gider HD Pro alır ve kullanır.
Yani iyibir kullanıcı sizin gibi düşünür. parası yoksa bekler ucuzlayınca alır çünkü parası değerlidir ve en fazla 1 yıl sonra kullanılamayacak bir ürüne para vermez. parası olansa gider alır.
Yok heves uğruna alanlarsa dediğim gibi alternatif "Var mı? var" gibisinden bir malzeme alıp 3-5 gün kullanır sıkılır her seferinde hafıza kartını boşaltmaktan şarj etmekten bi kenara atarlar
Zaten düşünülünce bilinçli kullanıcı gelecek maliyetleri için herzaman iyisini tercih edecektir...
Siz selamlar barkın yazıyorsunuz bende öpücükler barkın abi desem ayıp olurmu
şarjı yarım saat civarı gidiyor.
http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/anahtarlik-gizli-kamera-hd-720-73489614 bunu deneyin bi bence ben denicem veya benım bekleyın alıp deneyım :D
Yılbaşında md80 çin mali sipariş ettim 16 tl. Bakalım ne zaman gelecek... Önüne de kapı mercegi koyarım geniş acılı olur
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:33 ----------
http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/mini-md-80-dvr-video-kamera-720-480-cozunurluk-72586709
Bundan aldım eBaydan 16 tl kargo dahil.
abi ebayden aldım orası en ucuz :D 16 tl :D
merhabalar ben act20 kullanıyorum 69 usd kargo dahil çokta memnunum, ebayda bulabilirniz buda videosu http://www.youtube.com/watch?v=OuGPSTtUvEA
Alibaba express'in kargo fiyatları çok uçuk ebaya göre. 40 dolardan az kargo bedeli görmedim aradığım ürünlerde.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)