Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet için mini kamera

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gopro'nun çekim kalitesine sözüm yok zaten beğendim de aldım ama çekilen videoları youtube'a adsl ile upload etmek ölüm ya. 16mbit 32mbit internetin olsa bile verdikleri upload hızı maksimum 1mbit. Youtube'a 1080p upload etmek için en az 5mbit simetrik DSL lazım.
    abicim tamamda yükleyen nasıl yüklüyor o zaman her gün video yüklemicez ya 40 yılın başında bir tane yükleriz ama adam gibi yükler sabaha kadar pc yi açık bırakırız ne yapalım

hem sora sen suçlusun
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR250R
    Alıntı chozen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bide bu var hd ve iyi birşeye benziyor ne dersiniz http://urun.gittigidiyor.com/fotogra...ct-information
    arkadaşlar,

gittigidiyordaki bu satıcıların, insanları aptal yerine koyduklarını düşünüyorum
    ebay'den bakarsanız bu alet 15 20 dolar
    adam nerdeyse %100 kar edecek
    hayır bi de 1 2 güne elinde olsa neyse

ben 4 5 yıldır ebay'den 50yi aşkın ürün almışımdır,
    zippo, ipod nano ve wd harici disk de dahil (abd'den orjinal)
    3, 5 dolara 8, 16 gb flash disk, usb fan, el feneri bir sürü çin malı da almıştım
    hiçbir sıkıntı olmadı

ilk başlarken ben de kredi kartı olayını kafaya takmıştım, sonra vadesiz hesabımdan sanal kredi kartı oluşturdum ve onu paypal'a verdim
    benim sanal karta ne kadar para gönderirsen o kadar harcayabiliyosun, para yoksa kullanılamaz

ürün bozuk falan çıkarsa adam cihazı geri göndermen karşılığında para iadesi de yapıyo
    bana paranın yarısını göndereyim, alet kalsın, kötü yorum yapma demişti arızalı bi flash için ok dedim
    başka bir flash için paranın tamamını ödemişti, tabi bunlar küçük rakamlar 5 dolar gibi
    satıcılar kötü yorumdan korkuyolar

neyse gittigidiyordaki adamdan alacağın ürün de aynı
    geri iade de kabul etmiyodur büyük ihtimal
    bence bunlarla lış veriş yapmayın

yanlız şunu da söyleyeyim, çin malı ürünler dayanıksız olur, pil ömürleri hemen kısalır
    tabi bunun yanında, telefoncular ekran filmini ne kadara yapıyolar bilmiyorum ama ben 3 filmi 2 dolara aldım, 1 tanesini heba ettim, ikinci güzel oldu
    böyle şeyler alınabilir

ya bu gittigidiyordaki adamlara fena sinirliyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O problem değil. Bu paypal'a kredi kartı bilgisi veriyoruz ya, ona takıldım biraz.
    Sık sık yurtiçinden online alışveriş yaparım. Her alışveriş için kredi kartı bilgisi veriyoruz, para çekiliyor olay bitiyor.
    Ama paypal'de kredi kartı bilgisi tanımlı kalıyor ya, onu demek istiyorum.
    Güvenlidir derseniz hemen üye olabilirim.
    ebay'deki sistem gittigidiyordaki gibi değil, para sen gönderdiğin anda satıcıya gidiyo
    aldığım ve arızalı gelen ürünler için satıcıyla mesajlaştım, hiç bi sıkıntı olmadı, 16 gb aldığım flashın 7 gb sini kullanabiliyodum, adam paranın yarısını geri ödedi
    bi flash hiç çalışmıyodu tamamını geri ödedi

paypala gelince, hiç sıkıntı olacağını düşünmüyorum
    ama kartını doğrulamak için önce bikaç dolar çekiyo, açıklama olarak kredi kartı dekontuna bi şifre gönderiyo
    o şifreyi paypala girip öyle aktifleştiriyosun kredi kartını

ama tavsiyem sanal kredi kartı oluştur

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

Peki 100$ civarı bir alışveriş yaparsam, gümrük vergisi falan çıkar mı?
    Ya da gümrük vergi muafiyeti en fazla kaç dolardır?
    en son pahalı bir şey aldığımda 100Euro idi sınır
    öyle ürünlerde gümrüğe çağırıyolar zaten
    kutuyu açıyosunuz beraber
    aldığın cihazın gpsi gsmi radyosu falan var mı die
    benim ipodun radyosu vardı, 10Euro trt bandrolü aldırdılar zorla

şöyle bi durum da var
    en son motosikletim için gps takip cihazı aldım, şunun gibi bişey:

http://www.ebay.com/itm/Smallest-Veh...item3f1d3b9052

gsm modülü olmasına rağmen gümrüye çağırmadılar, ayağıma geldi

fakat sonradan hatırladım ki gprs=imei
    yani pasaporta kaydettirmek gerekiyo
    birincisi pasaport yok, ikincisi 100tl falanmış sanırım
    70tl yatıyo evde

kısaca vergi sınırı 100Euro idi ama değişmiş olabilir.

brssvs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    olsaydı keşke
    http://tr5.in/SJE derim ben uygun fiyatlı denene bilir

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı effacia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,

gittigidiyordaki bu satıcıların, insanları aptal yerine koyduklarını düşünüyorum

3, 5 dolara 8, 16 gb flash disk, usb fan, el feneri bir sürü çin malı da almıştım
    hiçbir sıkıntı olmadı

ilk başlarken ben de kredi kartı olayını kafaya takmıştım, sonra vadesiz hesabımdan sanal kredi kartı oluşturdum ve onu paypal'a verdim
    benim sanal karta ne kadar para gönderirsen o kadar harcayabiliyosun, para yoksa kullanılamaz

ürün bozuk falan çıkarsa adam cihazı geri göndermen karşılığında para iadesi de yapıyo
    bana paranın yarısını göndereyim, alet kalsın, kötü yorum yapma demişti arızalı bi flash için ok dedim
    başka bir flash için paranın tamamını ödemişti, tabi bunlar küçük rakamlar 5 dolar gibi

yanlız şunu da söyleyeyim, çin malı ürünler dayanıksız olur, pil ömürleri hemen kısalır
    tabi bunun yanında, telefoncular ekran filmini ne kadara yapıyolar bilmiyorum ama ben 3 filmi 2 dolara aldım, 1 tanesini heba ettim, ikinci güzel oldu
    böyle şeyler alınabilir

ya bu gittigidiyordaki adamlara fena sinirliyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

ebay'deki sistem gittigidiyordaki gibi değil, para sen gönderdiğin anda satıcıya gidiyo
    aldığım ve arızalı gelen ürünler için satıcıyla mesajlaştım, hiç bi sıkıntı olmadı, 16 gb aldığım flashın 7 gb sini kullanabiliyodum, adam paranın yarısını geri ödedi
    bi flash hiç çalışmıyodu tamamını geri ödedi

paypala gelince, hiç sıkıntı olacağını düşünmüyorum
    ama kartını doğrulamak için önce bikaç dolar çekiyo, açıklama olarak kredi kartı dekontuna bi şifre gönderiyo
    o şifreyi paypala girip öyle aktifleştiriyosun kredi kartını

ama tavsiyem sanal kredi kartı oluştur.

en son pahalı bir şey aldığımda 100Euro idi sınır
    öyle ürünlerde gümrüğe çağırıyolar zaten
    kutuyu açıyosunuz beraber
    aldığın cihazın gpsi gsmi radyosu falan var mı die
    benim ipodun radyosu vardı, 10Euro trt bandrolü aldırdılar zorla
    kısaca vergi sınırı 100Euro idi ama değişmiş olabilir.
    Bilgiler için teşekkür ederim. Sanal kart işi kafama yattı.
    Sipariş için yılbaşından sonrasını bekliyorum.

crayz_metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH Drift
    Şu ebay'e türkçe kullanma işini hala bulamadım nasıl oluyor nasıl kullanılıyor kayıt oldum 2 saattir bızıktırıyorum bulamadım. Birtek google chorm çeviriyor oda zaten allahlık

rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Bende o şekilde kullanıyorum. Idare ediyor ama başka yolu varsa daha iyi olur tabi.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Bende o şekilde kullanıyorum. Idare ediyor ama başka yolu varsa daha iyi olur tabi.
    başka yolu iyi ingilizce bilen birinin yakasına yapışmak benim yaptığım gibi
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Nedir, ne değildir bilmem. Tchibo' da şöyle bişey gördüm, paylaşayım dedim

Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    Gopro HD Motorsports HERO (Motor sporları Modeli) 600 tl
    Gopro HD Helmet HERO (Kask Modeli) OUTDOOR oda 600 tl. 2 side motosiklette kullanılabiliyor.

İrfanım hero 3 un bi 1250 tl ye olanı var bide 750 tl ye. ikisi arasında dağlar kadar fark yoksa white edition versiyonu alınabilir.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nedir, ne değildir bilmem. Tchibo' da şöyle bişey gördüm, paylaşayım dedim

http://a1301.hizliresim.com/15/9/hswsh.jpg
    Çakma gopro olmuş bu özellikle bağlantı aparatı kısmı.

haydaraslan3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R 2013
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2-5-lcd-ekran-oto-arac-kamera-araba-kamerasi-motorsiklet-99253145/pasif-ilan/

ilanın yayınlanma süresi bitmiş ama bi bakı ver bunlar iyi montaj yaparsan çekim güzelmiş
    www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
    Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
    A Rh (+)

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı brssvs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://tr5.in/SJE derim ben uygun fiyatlı denene bilir
    SAKIIIN İğrenç ötesi çekim yapıyor.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    http://www.ebay.com/itm/Mini-DV-DVR-Sport-Hidden-Digital-Video-Recorder-Camera-Webcam-Camcorder-MD80-/140837789967?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Reco rders_Cards&hash=item20ca96210f

şundan geçen hafta sipariş ettim bakalım.

Motosikleti
    Mondial MH Drift
    Alıntı maxi97 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.ebay.com/itm/Mini-DV-DVR-Sport-Hidden-Digital-Video-Recorder-Camera-Webcam-Camcorder-MD80-/140837789967?pt=US_Surveillance_Digital_Video_Reco rders_Cards&hash=item20ca96210f

şundan geçen hafta sipariş ettim bakalım.
    Hayırlısı. Ulaşıp ulaşmadığını. Ulaşana kadarki olan aşamaları senden bekliyoruz. Bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Biraz araştırdım bikaç üründaha gözüme çarptı

http://www.ebay.com/itm/2-5-inch-Col...item337f153c8c
    Bu mesela bununla çekilen videoları youtube'den izledim bence kalitesi diğerinden daha iyi gibime geldi bana ama boyutları diğerine nazaran birazdaha büyük.

http://www.ebay.com/itm/F900LHD-Car-...item3ccd4f139e
    Bu ürünün youtubede videosunu izlediğimde ise hayran kaldım. Gopro'da izlemişim izlenimi yarattı bende

Motosikleti
    Mondial MH Drift
    Bende şu ürünün siparişini verdim bugün.
    http://www.ebay.com/itm/NEW-2-5-LCD-...item53f10a2fb3
    Sipariş verdim ama yanlış birşey yaptımmı bilmiyorum artık. Parayı bankadaki hesaptan çekmiş paypal. Paypal'a girdiğimde
    10.01.2013 Ödeme için XU JIA LIANG Tamamlandı Ayrıntılar Ödeme için XU JIA LIANG 21B21147R0487981C -$19,42 USD
    bilgisini veriyor.
    Ebaydan takip detaylarına nasıl nereden ulaşıcam? Satıcının ürünü kargoya verdiği bilgisine felan?

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı effacia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,

hiçbir sıkıntı olmadı

böyle şeyler alınabilir

ya bu gittigidiyordaki adamlara fena sinirliyim[COLOR="Silver"]
    Hacım ebay ile gitti gidiyoru karşılaştırma.
    Bizim Yurtiçi biraz farklı ilerliyor.
    Malum gümrük vergi algı...
    Türkiye'de online satış yapanlardan (ikinci el ürün hariç) devlet illa fatura çıkmasını ister. faturasız mal yakaladıklarında cezaları çok çok büyük.
    Bugün spot bir Nokia 1200 satış fiyatı 75-80 Tl (İstanbul'da daha aşağı sahibinden'e bakabilirsiniz) , en dandik Garantili Nokia'nın hepsiburda - vatan vs satışı 180 civarından başlıyor. Uçuruma bakın...

Ve ebaydan ürün alırken hiç geri gönderdiğin oldumu?
    Benimde online satış sitelerim mevcut.
    Adam sipariş veriyor. telefonla "beyefendi şöyle şöyle siparişiniz var onaylıyormusunuz" diye soruyorum onaylıyor hıyar... gönderiyorum kapıda ödemeli veya kredi kartına taksitli vs. eee adam malı kendi şehrinden almış , kapıdan iade sonra site üzerinden iade formu vs vs... ki bunları yapmasak siten kapatılıyor veya ceza yiyorsun.
    Bir ürün geri gönderilince. postan çeksek = banka komisyonu bize giriyor , kargo ücreti giriyor...
    ve gittigidiyor nasıl yapıyor. her satılan ürün 2-3 Tl gibi bir fiyata konuyor sonra gittigidiyor her üründen %7 miydi 9 muydu komisyon kesiyor ve tabi pos vs işin içine girince %12-13 lere çıkıyor bu rakam...

Bir satıcı bunları göz önünde bulundurarak fiyat vermeli. Herkes süper bir alışveriş uzmanı değil.
    Adama kocaman yazıyoruz "Çin malı 2.kalite telefon kapağı" diye veya hesaplı leptoplarda "içinde işletim sistemi yüklü değil freedos veya linux ile gönderilmektedir" diye adam (öküz - bilgisayar dilinde dump user) arar "abi bu açılmıyo" söyleriz abi içine windows veya başka işletim sistemi kurmanız lazım diye. "eee bu bozuk bana yenisini gönderin" bu mala ne anlatabileceksin.

Bu sebeple satıcı bunları göz önüne alarak fiyatı koyar ürüne.

Düşünün sadece müşteri olarak değil satıcı olarak düşünün.
    100 liralık bir malın % 13 ünü komisyon - gitti gidiyor vs vs ye veriyorsunuz size kalan 87 Tl.
    Birde kargo ve malın gelişini düşünsek adama doğru düzgün kar mar para pul hiçbirşey kalmıyor. Sadece hammallık yapıyor.

Bizim ülkemizde ticaret ve e-ticaret cidden sıkıntılı. vergisi algısı adamın belini büküyor.

bizim insanımız bunu bilmiyor.
    Kusura bakmayın "Hem ucuz hem kaliteli ürün yok" , varda yok. Ona kalırsa yurt dışında araçlar kaç paraya satılıyor onları mukayese edin.
    Bakın Honda Civic yurtdışında 17.000 Dolardan başlıyor bizde: 48.000 binden (26.966 dolar) hadi bunuda kıyaslayın..

Durum bu. Bizim Memleketimiz bu...

Bence Şükredin... Her ülkenin kendine göre zorlukları olumlu yada olumsuz yanları vardır.
    Bizim Ülkemizdeki bu sistemi kabul etmedikçe isyan etmekten öteye gidemeyiz.

evet bende benzinin pahalı olduğu düşüncesindeyim ama etrafa bakın herkes çok zenginlemiş ki etraf arabadan geçilmiyor artık. 5 sene önce 10 dakikada gittiğimiz yerlere 30 dakikada gider olduk trafikten. şikayet etsekde almak zorundayız. Çünkü motorlarımız benzin yakıyor. bizim yapacağımız sakin sürüp varacağımız yere varıp asgari yakıtla işlerimizi yapmak olacaktır.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    '78 Honda XL50, T1, '68 Simson Schwalbe, '91 Honda
    GoPro iyidir.

Hero2'lerin fiyatları inince almalı (önümüzdeki 3-5 ay içinde).

720p saniyede 50 kare modu enfes.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı Carl Gustav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GoPro iyidir.

Hero2'lerin fiyatları inince almalı (önümüzdeki 3-5 ay içinde).

720p saniyede 50 kare modu enfes.

Barkın abi iyi , iyi olmasına canavar gibi Hero2 ama. bu forum orta hallice forumu
    Millet CBF - YBR dolu
    bu kamera bunların 5 de1 - 4de 1 fiyatı. milletde para olsa gider ek malzeme veya korumalık alır o paraya.

Bu arada tavsiyem:

Bu modeller
    'dir...

Araçla konya - muğla yaparken bi kaza atlatmıştım. Plakaya kadar gözüküyor ve okunuyor. tabi kayıt yaparken çok büyük kaydediyor en aşşağı 32 veya 64 Gb'lık bir kart almanız gerek uzun yolda.
    ve motorlar için çakmaklık şart

şıngırtılı bir müzikle hemen kapanıyor yoksa. bataryaları fazla dayanmıyor...

Benim Fizy'e çakmaklık taktım (BKNZ: Şekil A)

Şekil A

Motosikleti
    Mondial MH Drift
    Alıntı amaninmb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barkın abi iyi , iyi olmasına canavar gibi Hero2 ama. bu forum orta hallice forumu
    Millet CBF - YBR dolu
    bu kamera bunların 5 de1 - 4de 1 fiyatı. milletde para olsa gider ek malzeme veya korumalık alır o paraya.

Bu arada tavsiyem:

Bu modeller
    'dir...

Araçla konya - muğla yaparken bi kaza atlatmıştım. Plakaya kadar gözüküyor ve okunuyor. tabi kayıt yaparken çok büyük kaydediyor en aşşağı 32 veya 64 Gb'lık bir kart almanız gerek uzun yolda.
    ve motorlar için çakmaklık şart

şıngırtılı bir müzikle hemen kapanıyor yoksa. bataryaları fazla dayanmıyor...

Benim Fizy'e çakmaklık taktım (BKNZ: Şekil A)

Şekil A
    Bahsettiğiniz ürünün şarjı kaç saat gitmekte? Bu üründen bende sipariş verdim dün ebay'den. Eğer herhangi bir aksilik çıkmazsa gelicek inşallah.

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı Raphae1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gopro HD Motorsports HERO (Motor sporları Modeli) 600 tl
    Gopro HD Helmet HERO (Kask Modeli) OUTDOOR oda 600 tl. 2 side motosiklette kullanılabiliyor.

İrfanım hero 3 un bi 1250 tl ye olanı var bide 750 tl ye. ikisi arasında dağlar kadar fark yoksa white edition versiyonu alınabilir.
    ikisi arasında dağlar kadar fark var ama fiyatından dolayı white edition yine de alınabilir. parası olan hiç düşünmesin black edition alsın.

ferdinand@ tchibo kamerasıyla ilgili örnek görüntüleri youtube'den "Akcji Tchibo" diye aratabilirsin. fiyatına göre idare eder ama ikinci el uygun fiyata bulunacak gopro 1 daha mantıklı olur bence.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)