alete gerek yok, kararlı bir şekilde örgütlenmiş aynı amaca doğru yürüyen insanların önünde ne bmw nin torku durabilir ne de israilin tankları.
alete gerek yok, kararlı bir şekilde örgütlenmiş aynı amaca doğru yürüyen insanların önünde ne bmw nin torku durabilir ne de israilin tankları.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
başkaları facebook dan birleşip diktatör deviriyor biz bir protesto şekli belirleleyemiyoruz
bizden bir cacık olmaz isteyen yazdığımma kızabilir ama gercekler bu benzin zamından tut herşeyde de olduğu gibi pısırık milletiz vursunlar ensemize alsınlar lokmamızı artık o hale gelmişsiz .
köprüden yılda en fazla ikikere geciyorum .ama sorun hak yenmesi .
bunların sebebini daha öncede yazdım.. Önce işi büyüklerimize(!) bırakmak sonra allaha havale etmek.. Bak Adminler bu konuyu okumuyormu? Neden hala bir gösteri sürüşü tertip edilmiyor?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
başlıgı açan arkadaş biraz geç uyanmışsın .
yıl 2005 motosiklete başladım her daim bgs kullandım, ilk başlarda çok düşündüm ama sonu gelemz bu adalet yüzünden sadece bu işe bgs ile giriş yaptım, devam ediyorum.
arabamda kgs kullanıyordum.
oda kalktı artık arabada da bgs kullanacagım.
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)