arkadaşlar riallinin dragon modeli motorsiklet almak istedim satıcısı motor çok iyidir alt motoru suzukinindir dedi motoru baya bi övdü gerçekten suzukinin alt motorumudur bi kaç yerinde suzuki yazıyo... acil arkadaşlar...
arkadaşlar riallinin dragon modeli motorsiklet almak istedim satıcısı motor çok iyidir alt motoru suzukinindir dedi motoru baya bi övdü gerçekten suzukinin alt motorumudur bi kaç yerinde suzuki yazıyo... acil arkadaşlar...
gerçkemidir arkadaşlar....
Sanmiyorum anasitesi bile yok markanin.hani modelleri?bence bu is çin isi
dragon modeli alt motora baktım bir kaç yerinde yazıyo suzuki die görmesem hiç inanmam da yazınca bisey diyemiyorum tam emin olmak istiyorum.
arkadaş daha yeni üye olmış bırak yapsın.
Alt motor ne oluyoki ? Bi tarif etsen.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Dragon diyince bende büyük bi motor sandıydım. Standart tirin tirin ...
alt motor ne ya.
has çinlidir, sitesine girersen ithalatçı firmayı inceleme fırsatın olur. her zaman en ucuz ve uyduruk parçalar riallidedir.
bu yüzden rialliden uzak durmanı imkanın varsa 2. el ybr, cbf almanı öneririm. yoksa kanuni, rks, keeway, lifan ve mondial e yönelebilirsin.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
suzuki degildir o suzukii dir, tek i yi silmislerdir, uzakdogu da kii demek b.k demek yani sirf bu yuzden orjinal suzuki kawasaki keeway gibi markalar az satilir, honda goturur mali, kalanlari yamaha toplar, digerleri de buyuk cc uretir yarisir, macarlar da salam isine oncelik verir.
Ne suzukiymiş be arkadaş.. Çıkan her çinli suzuki yan sanayi anasını satayım Yani 2006 'dan beri bu sitedeyim hep aynı hikaye.. ya kardeşim bu suzuki manyakmı, yoksa bir satış politikasımı bu yıllardır süregelen, anlamak mümkün değil. Memleketteki bayilerde tutturmuş bir suzuki yan ürünü diye gidiyor. Yok arkadaşlar öyle birşey..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Çok net suziki...!
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)