tabii ki şeytan icadı olduğu için soldan biniliyor. konu kapanmıştır.
tabii ki şeytan icadı olduğu için soldan biniliyor. konu kapanmıştır.
May the Force be with McLaren Mercedes
ben hep sağdan binerim çünkü heüp motoru sola doğru yanaştırırım
BEN DÜNYADA DEĞİLİM DÜNYA BENİM
en iyisi Cüneyt ARKIN gibi kaleden yada balkondan vb gibi yerlerden atlıyıp binmek
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
solak olanlar sağdan biner sağ ayağını kullananlar ise soldanbiner.hocam bu tamamen kişinin içgüdüsel olarak kullandığı bir yetenek
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
çok doğrudur arvasi hocamın dediği.bu tamamen insan beyninin çalışma sistemiyle alakalı.sağ lob sol lob yani. hangi taraf daha çok çalışıyorsa beyin o yönü emreder otomatik olarak
yazmadan edemicim,önce motora ıslık çalıp istediğim yere gelsin,direk üstüne zıplayacağım,aa bide iki motorun arasında gitme fantazim var,o olursa birine sağdan öbürüne soldan binmiş olucam,sonra yer değişirler hiç bir tarafın hatrı kalmaz
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
ben alttan biniyom
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Eklemeyi unuttum ben çocukken ayaklığı bozuk bir mopede sağdan binmeye çalışmıştım düşmüştü.Sümük salya kaçmıştım Ondan bu topic beni uyuz etti
bazı arabalar sağ direksiyon bazıları sol bizim arabalara soldan biniliyo sağdan binilenide vardır bence ingilterede felan saçmaladım biliyorum
motora soldan binilir çünkü yan sehpa soldadır.. evet ama bunun altında şöyle bir açıklama var. motora binmeden sehpayı kapatmalısınız harekete geçtiğinizde açık olmaması için. önce sehpayı kapatıp sonra motora binebilmeniz içinde motora sehpanın olduğu taraftan yani soldan binmelisiniz. eğer sağdan binersiniz ancak motora bindikten sonra yan sehpayı kapatabilirsinz.
yani motora soldan binilir çünkü önce yan sehpa kapatılır sonra motora binilir çünkü yan sehpa soldadır.
Hayır , ben motora bindikten sonra yan ayağı kapatıyorum.ilnapoli adlı üyeden alıntı
O zaman motoru doğrultup sağdan binipte ayağı kapatabilirdik
ama yapmıyoruz soldan biniyoruz.
Nasılım ama açtığım topic 3 sayfa oldu ...
benım için sagdan soldan farketmıyor
önemlı olan bınebılmek
:=)
bizde adet ve töreler böyle.şimdiye kadar böyle gelmiş.bundan sonrada böyle gider.elbet vardır bi kerameti
ya usta olsada binsek.sağdan yada soldan farketmez.
yok abi inat deilmi.ben alınca motoru ya yan ayağı sağa aldırıcam,yada önce ayağı kapatıp motorun sağına dolaşıp ordan binecem
işte yanlış yapııyorsun yan sehpayı motora binmeden önce kapatmak lazım. yani önce yan sehpayı kapatıcaksın sonra motora bineceksin bunu yapabilmen içinde motora soldan binmen gerek. neden bunu yapmıyoruz ama soldan biniyoruz dersen doğrusu bu olduğu için herkes motora soldan binilir diyor ama motora bindikten sonra yan sehpayı kapatıyor.
benim motorun egzostu sagda ondan soldan biniyorum yanılmıosam sol dan biniş ingiltere ile ilgili bi olay şu sag dan direksion olayı gbi.sol taraf kaldırıma denk gelio cunku
Born To Be wild,Live to Ride...
ne saaı ne solu yaaa amuda kalkıyoruuummm parendemi atıyorum ve hooooppp motorun üstündeyim yönü farketmiyo ne tarafa denk gelirsem o anda
...............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)