Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

motor seçimi kararsızlık..

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı I.Love.Drift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al drifti evdeki koltuklari atarsin o derece :D
    :D o derece diyorsun bugun bir arkadaş vasitasiyla bir arkadaşın driftini kulandım atik bi motoru var teker yüksekliği biraz rahatsiz edici ama çok skıntılı değil dizaynı hoşuma gitti çoğu motorda olduğu gibi orjinal lastigi alırken çıkart dedi eleman bujinin markası çok tandık geldi 1500 de onu değiştiririm direk onun dışında çok mantıklı gözükdü bir arkadaşda resmen yalvardı bunu al diye sıparişi az önce verdim cbr,ybr,drift arasında kalmıştım mr 150 de hoş ama ön kafayı çıkartırdım direk uğraştırırdı ben klasik tarz sevmiyorum ss lerin hepside 150 cc üstü sınırlarımı aşıyor bir arkadaşıma 150 cc üstü almıcağıma söz verdim geçemiyorum ybr nin motoru güçsüz geldi cbr ninde hantallığı hadi hayırlısı..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ghostrider91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora Zorro 150-70
    Burda bahsedilen motosikletlerin hepsini sürdüm. Ybr gitmez. Apachi zırıl zırıl. Cbf fena deil. Driftinde çok seri oldugnu düşünmüyorum. Kanununi 21 aralıkta yeni modellerini görücüye çıkardı bi onlara bak derim. Birde Arora yeni bir motosiklet çıkardı adını hatırlayamıyorum 200 cc şekli cix bi motor Birde kendi kullandığım motosikletim var eyer denk gelirsen biyerde kullanmanı tavsiye ederim. Hoşuna gideceğinden eminim Arora zorro aroranın diğer modelleri gibi teneke deil. Şeklide güzel gidiyorda
    Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum

SlowDriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 151RS(Rahmetli) Mondial 125 Drift (Yeni)
    Kanuni'nin bir modeli var sanırım yeni çıkmış adı phantom ama fiyatı yüksek. O parayı verecek olsam Honda CBF alırdım. Bende araştırmalarım sonucunda fiyat/performans olarak Mondial 125 MH Drift siparişi verdim bekliyorum bakalım gelince be de birşeyler yazarım kendisi ile ilgili...

I.Love.Drift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    drift e tapmak seninkide dostum , ne zmn alıyosun kısmetse makineyi [/QUOTE]

Ah ah su paranin gozu kor ayaklari topal agzi dilsiz olsun.bulsak parayi alcaz bi tane

Egemen06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125
    Alıntı I.Love.Drift adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    drift e tapmak seninkide dostum , ne zmn alıyosun kısmetse makineyi Ah ah su paranin gozu kor ayaklari topal agzi dilsiz olsun.bulsak parayi alcaz bi tane

sayısal oyna çıkarsa kendine drift banada inazuma al
    Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir

I.Love.Drift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Milli piyango ciksin hayabusa alicam forumda cekilis yapcaz

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Sıralamaya koyarsak.
    Dirft 125
    cbr 125
    ybr 125
    150 cc dalında tek geçerim ve cbf 150 derim.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    Yamaha xmax 250 ABS
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25 yaşında adam sukutır kullanır yaşla bi alakası yok kullandığın tarz'ın
    Teşekkür ederim hemşerim yerime cevaplamışsın biz 25 li yaşlarda gördüğümüz matorsikletleri arkadaş görse idi herhalde onların yanında ps 150i ne olurdu bilemem o zamanki Vespa modellerine hayranlıkla bakıyordum ama imkanlarımız moblivetlere bile yetmezdi ikinci el bisikletler bizi mutlu ederdi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    valla sıparişi verdim artık da 150 cc yi geçmiceğime karşı bir sözüm var yoksa alıcak çok şey var tabi bayağı iltifat ettiler bu motora seriliğide hoşuma gitti cbr ye gore ybr ye göre kıyasla motor kulturumde az değil sadece scoter lardan uzak durdum ne olursa olsun binmedim fırsatım oldu ama yok dedim binmem zorda kalmadıkçada kulancağımı sanmam onun dışında tourning super sportlardan bir kaç tanesini kulandım apachi dediğin gibi zırıl zırıl dokulcek sanıyosun okadar iltifat ediyolar ama alsam için rahat olmazdı drift bana seri geldi kulandım biraz ama belki altındaki 200lük çok seridir anormal gelmiştir 150 cc lik makineler çapında iyi gibi geldi yakıt olarak herşeyi diyen var 2.5 yakar diyende var 4 yakar diyende onu kulanınca görcez artık ama 135 cc lik makine nekadar yakabilirki zaten..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Alıntı yns_cbn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne kadar zamandır motor kullanıyorsun ne kullandın bilmiyorum ama srn hiç ybr kullandın mı? Ben şu an cbr250r kullanıcısıyım ama şu yazdıklarını görünce dayanamayıp sana yazmak zorunda hissettim kendimi. Ben 2006 ve 2011 model 2 ybr de 60bin km devirdim. ilkinden o kadar memnun kaldım ki cbf 150 alacakken kendimi yine yamaha nın üzerinde buldum. Kim demişse yalan demiş ybr kesinlikle yağ yakmaZ kardeşim tabi motorunda bi sıkıntısı yoksa. O kadarda sağlamdır ki sen bile şaşırır kalırsın. Yağı yakan hondadır. Dikkat et bak bunu söyleyen bir honda kullanıcısı. Eee sezarın hakkı sezara. Ben bir kullanıcı ve dost olarak sana nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum eger parada sıkıntı yoksa cbf mondial filan değil kesinlikle ama kesinlikle yamaha ybr yi şiddetle tavsiye ederim, hem de her yönüyle. Hele bir de sıfırını alırsan tadından yenmez derler ya, aynen öyle olur. Uzuuuun yıllar binersin. Hatta öyleki artık sırf hep buna mı bineceğim diye sıkılırsın
    ha bu arada param çok diyorsan kesinlikle çin malı al. Eger tecrubeliyim makasta kalmayayım dersen de 250lik katagoride cbr250r ıda bi düşün derim
    tecrubeliyim bundan önce makasa girerim başımdan kötü bir şey geçti ve almadan karar aşamasında bir arkadaşa söz vermiş bulundum 150 cc yi geçmicem diye tutamam kendimi biliyorum hoz yapar dediğin gibi makasa girerim paran çoksa çin al demişin ama tam anlamadım tam tersi demek istedin sanırım bu seferlik çine bir şans veriyim dedim.. zaten ucuz makine birşey olsada canım yanmaz ybr benimde çok hoşuma gidiyor yorumlar felanda mütiş ama bir kaç motorun özeliği driftten düşük tabi çinliyle japonun arasında bu fark erir ama yinede bir şans vereyim dedim sıparişi verdim.. 2 3 ay kulanıp satcam zaten ne alırsam bana haz zevk versin yeter olduğu kadarıyla en son sattıkdan sonra burda yorumumu yapcam dedikleri gibi bakalim çinliler sınıf atlamış mı..

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    şimdien hayırlı olsun motorun ilk motorunu teslim aldıgında yine ilk izlenimlerini duymak isteriz bu konu üzerinden

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)