Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

köy yollarındaki köpekler

REKLAM ALANI
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı mehmettayfur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bülent 78,hangi resim;ilk resimdeki kara tüylü adama hamle yapan mı,ikinci resimdeki açık renk olan mı ? O bisikletli eleman benim
    Tam eşgalini öğrenelim ki,sakata gelmeyelim.
    Yaptığım alıntıda link gözüküyor ya, o köpeği diyorum, yani kara tüylü adama hamle yapan dediğin

Bu arada Tolga Can ın koyduğu resimde, atak bakışı yazan resimde yani, kangala benziyor, o da bunlardan aşağı kalmaz ama o duruş atak duruşundan ziyade, kendini gösterme duruşu, dikkat kesilmiş, ilerdeki tehdit olarak algıladığı şeye bakıyor, alooo bana bakın, ben burdayım, yanaşmayın alırım ayağımın altına diyor kısaca

Adam gibi bir köpekse, onun evine, koruduğu alana girmediğiniz takdirde, sizi yemek için saldırmayacaktır, sadece amaç korkutmak ve oradan uzaklaştırmaktır. Şu linteki videoda, ne kadar hırlayıp korkunç sesler çıkarsalar da, ne kadar o öndeki eşeği yiyecek gibi görünseler de dikkat edin bakın birşey yapıyorlar mı, o eşeğin yerine, afedersiniz ama kendinizi koyun bisiklet ya da motorla benzer bir durum yani

http://youtu.be/j1XYS_Rw1Io?t=3m15s

Yine de dağlık alanlarda bu tarz köpeklerle karşılaşmamak en iyisi, uzaktan seslerini duyarsanız ya da görürseniz o tarafa doğru gitmeyin, yanında çoban ya da sahibini görürseniz eyvallah ama yine de dikkatli olun, şehirdeki sokak köpeklerine benzemezler, bir ısırık kolunuzu kırmaya yeter aman diyeyim.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2011 c8 Crypton & 2013 xmax250
    arkadaşlar sorun bizlerde değil koyun sürülerinin eve gelip gitmelerinde yolları işgal etmeleridir.. bi kaç çoban arkadaşla bu konuyu çok konuştuk; önünüze sürü çıktığında motoru durdurup sürünün uzaklaşmasını beklemek.. yok hızlıca sürüye daldıysanız hemen hızlıca uzaklaşmak olduğunu anlattılar.. kiminin yanınızda havlayıp korkutması kimininde motoru düşürmesi köpeğine göre değiştiğini... Benim başıma gelenleri anlatmıştım. tek başıma gündüz geçtiğim her köyden bir köpek kovaladı ve aynı yolları akşam dönüşümde köpekler evlerine girmişti hiç köpek saldırmadı ama önümden domuzu tilkisi eksik olmadı en kötüsü iri bir çakalın yol kenarında hırlaması fardan nasibini alıp karanlıkta kaybolması.. Tavsiyem mecbur kalmadıkça iki motor yada artçısız bu yolları kullanmayınız..

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Bende dağ tepe çok gezdiğim için fazlasıyla maruz kaldım köpek saldırılarına. Arkadaşların anlattıkları gibi köpek var köpek var.Kimi höyt diyon kaçıyo kimi farkında olmadan bakmışsın bi çalının arkasından üstüne atlıyor. Biri korkutmaya çalışıyor diğeri direk etkisiz hale getirmeye Tek motorla kaçmak kolayda grup sürüşünde özellikel az sayıda motorla karşılaştığınızda öndekine odaklanıp caddeye çıktıklarında aralarında slalom yaptırıyor şerefsizler valla. Neyse her durumda hepsini deneyebilirsiniz ama saldırıya maruz kaldığınızda yahut kalacağınızı anladığınızda kesici yada delici bir aleti kullanmaktan çekinmeyin . Köpekle insanı kıyaslamayın. Onun ölmesi sizin ölmenizden iyidir. Bir çok iköpek boynunuza saldırdığında ölümcül bir yara alıp ölebilirsiniz sonuçta.Arazide geziyorsanız her ihtimali değerlendirmek zorundasınız. Ayısı ve kurdu var domuzu var iti kopuğu var.
    Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)

http://www.facebook.com/amraercan

mehmettayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık yok
    O kara çoban yavrusunu kardeşime hediye getirmişti,'çok yahşi bekçilik eder' diye,Azeri bir arkadaş.Acayip,sevimli bir şeydi.Sonra birileri bu evde olmaz,büyünce sağlam
    bir şey bırakmaz deyince inşaatının şantiyesine bekçi köpeği yapmıştı.Bu kadar büyüyebileceğini tahmin edemedim.Ayı olmasına bir beden kalmış.
    Eyvallah,Tolga,Bülent,resim ve bilgi için.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Motor kullanırken paçasını kaptıran bir sürücü varmı arkadaşlar ben bilmiyorum daha? Daha öncede böyle bir konuda yazmıştım ısırmıyorlar nopanic
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700

durup hoşt diyin veya yavaşla kaç tak taktiğini uygula veya üzerine sürün diye yorum yapan arkadaşlar
    şimdi canalıcı soruyu soruyorum
    tali yolda tek başınasınız size bu köpek saldırdı ne yaparsınız?
    Mengu16 bunu beğendi.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

çelikatlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    redline vınnnnnnn

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    dün bana saldırdı biri odun toplarken dönüyordum..
    korkudan fazla gaza asılmışım :D tek teker gittim bi süre :DD:
    Ahmanamra bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...65491254_n.jpg
    durup hoşt diyin veya yavaşla kaç tak taktiğini uygula veya üzerine sürün diye yorum yapan arkadaşlar
    şimdi canalıcı soruyu soruyorum
    tali yolda tek başınasınız size bu köpek saldırdı ne yaparsınız?
    bu resmen jawsın tüylüsü : )

tayfur hocam, şu köpek kovucu sirenler sizin oraların köpeklerinde işe yarıyor mu? yoksa kontağı kapatıp, teslim olmak ve sonrasında da kalan parçalarımızla yola devam etmek gerekiyor?

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    yavaşlayın ,yürüme hızında geçin eğer saldıran olursa durup bağırın ozaman acayip korkuyorlar sizi tanımaz gibi yapıp yandan yandan kaçıyorlar ama kaçmaya çalışırsanız direk saldırıyor namussuzlar
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

mehmettayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık yok
    Bu resmi çeken babayiğidin sağlığı yerindedir inşallah.

EsesLifan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial mcx 150, Lifan tay100
    Motorumun kolunda çanta asılıydı köpek saldırdı çantayı ısırmıştı bacağımı falanda ısırabilirdi çantayı koparttı aldı geri dönüp aldıgımda çantada diş izleri vardı köpeğin köpek sayısı çok deilse bence durmalısınız köpeği hayt huyt hoşt ve benzeri :D şeyler derseniz zaten kaçar sokak köpekleri
    Dört teker bedenini, iki teker ruhunu taşır...

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı puser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu resmen jawsın tüylüsü : )

tayfur hocam, şu köpek kovucu sirenler sizin oraların köpeklerinde işe yarıyor mu? yoksa kontağı kapatıp, teslim olmak ve sonrasında da kalan parçalarımızla yola devam etmek gerekiyor?
    bak sitede DRMZÇ nickli bir abimiz var buralarda ufak bir tecrübe yaşamış ona sor sence işe yarar mı diye
    kolumdaki izi de gördü en son
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak sitede DRMZÇ nickli bir abimiz var buralarda ufak bir tecrübe yaşamış ona sor sence işe yarar mı diye
    kolumdaki izi de gördü en son
    yani "bu işin bir çözümü yok, bas gaza şansın varsa kaçarsın" diyorsun.

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)