http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-s...shoei-2938.htm
çok ilginç ben ilk defa izledim ve ne çok şaşırdığım ise kaskın stikerları nı folyo malzeme ile kaplıyorlar bide rütusuda tek tek elle fırcayla yapıyorlar buyuzden cok pahalı bu kasklar
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-s...shoei-2938.htm
çok ilginç ben ilk defa izledim ve ne çok şaşırdığım ise kaskın stikerları nı folyo malzeme ile kaplıyorlar bide rütusuda tek tek elle fırcayla yapıyorlar buyuzden cok pahalı bu kasklar
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
videoyu sıkılmadan sonuna kadar izledim ...vay beee adamlar gerçekten özeniyor herişeyiyle deneyerek test ederek satışa sunuyor kaskları.
ama bizim ülkemizde bu kadar pahalı olmasının tek sebebi bu değil bilindiği gibi türkiyede herşey yarı yarıya rant işidir o yüzden pahalı.
şöyle ki shoei xr1000 modelinde güvenlik olarak tökezledi alanlar hiç memnun değil o yüzden çok uygun fiyatlara satıldı geçen sezon 500 tl gibi.
diyeceğim o ki bizim esnafımız baktı ki bir mal tuttu anında fiyatı 2-3 kat yukarı çekiveriyorlar
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Güzel paylaşım teşekkürler.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
üretim aşamasının %60 ı görsellik üzerine. amacını aşmış biraz ama yine de el emeği. kullanıyorsanız eğer fiyatını açıklamaya yeten bi video. kalitesi tartışılır mı bilmem ama paranın daha çok nereye gittiği de belli. tabi bütün bu zahmet kaskı alana hediye değilse...
Bir de şöyle , biraz daha yeni (sanırım) ve daha yüksek çözünürlükte bir video var , link vereyim .
http://www.youtube.com/watch?v=ww25Q-TCmZo
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
Shoei , bana biraz kaskların Harley'i gibi geldi bu videodan sonra,
Kaskların her biri el emeği göz nuru imiş
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
Daha önceden izledim. Hatta bir arkadaşımızda var. Çok güzel bir kask
Paramız olsaydı da alsaydık. LS2 ye devam :(
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar,
videoları keyif ve ilgi ile izledim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Aslında ben daha çok makinalarla üretiliyor sanıyordum yada fabrika açılımı aklımızda hep makinalarla kalmış bundan dolayıdır
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
ne zaman buna benzer video/belgesel izlesem hep içimden ...ulan şu benim memleketimde olaydıda elalemin conisi hansı çengi vs yerine ülkemin ahmet i mehmet i
ekmek yeseydi derim...aldığımız malda o gördüğümüz işçilerinde yövmiyesi var sonuçta...aman aman bir teknolojide lazım değil en azından türkiye bulur yada üretir...
ama nerdeeee....akşam akşam moralim bozuldu yine...sağlıcakla kalın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)