Saldırın laaa yakııınn gominisler geldi !
Motosikletli Kaplumbağa...
Artık kesinlikle çinli kullanmayacakta olsam arızaları, kolay bulunan parçaları, üzerinde yaptığım denemeleri ile Mondial 125 mt aklımda hep kalacak
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
çinli motor kullanıyorum cokta memnunum.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Benim gibi hiç Çinli dışında motosiklet kullanmamış olan kişiler hep memnun anladıgım kadarıyla.
O yüzden biz hiç Japon malı kullanmayalım en iyisi. Bağımlılık yapıyor herhalde. Bir binen bir daha inemiyor
memleketimize bölmek için gayret sarfedenleri umutlandırmayalım biz motorcular bir bütünüz saygılar kazasız belasız
Ben de çin malı motor kullanıyorum çok mutluyum, ne kadar ekmek o kadar köfte hem yedek parçaları çok ucuz ve her yerde bulunuyor çinlilerin.
aslında hepimiz çinliyiz. kimse bizi bölemez. ama bazılarımız kendini japon sanıyor. sıkıntı da orda başlıyor.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
2006 yılında aldığım ilk motorum olan kt125 imi evlenirken üzülerek satmıştım.Halbuki bana 18000 km boyunca hiç sıkıntı çıkarmamıştı.Yağını zamanında değiştirdim.Redline de kullanmadım.Tektekere kaldırmadım.Amacım gidip gelmekti bende öyle yaptım.Kısacası o beni üzmedi bende onu.Şimdiki motorumda çinli.Motorun sıkıntı yapmasında menşeisinden ziyade sahibininde katkısı olabiliyor bence.
italyan italyan italyan itaaaaaaaaaaaaaaalyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan aprilia,piaggio,ducati,derbi,gileria yea :D:D:D:DD:D: cıldırdım pardon :D
slm arkadaşlar bende ÇELİK SK 100-3 var 2012 model 1 sene oldu alalı ama 2 3 defa sibop kırdı acaba neden olabilir
Senin aklın ermez tatlı koş bakiim uno formuna sen yörrüüü
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)