Yoldaşlar çok sayın en kaliteli çin malı motor kullanan arkadaşlarım bundan sonra japon motorcuların bizleri ezmelerine izin vermiycezz!!
Yolumuz hak yoludurr beylerr
Yoldaşlar çok sayın en kaliteli çin malı motor kullanan arkadaşlarım bundan sonra japon motorcuların bizleri ezmelerine izin vermiycezz!!
Yolumuz hak yoludurr beylerr
Dört teker bedenini, iki teker ruhunu taşır...
Alman ve İtalyan malı kullananlar için bir yaptırımınız olacakmı acaba , yoksa gareziniz sadece Japonlaramı.
(Kafanıza Japon kadar taş düşsün emi )
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
İsterseniz biz kafanıza çin kadar taş düşşün demiyelim ) Çin malum büyüklüğü falan
Dört teker bedenini, iki teker ruhunu taşır...
Bu güne kadar hep Çin malı kullanmış biriyim.
Motosiklet fiyatından değil de, parça ve servis pahalılığından dolayı hiç Japon malı motosiklet almayı düşünmüyorum.
Dert yada sıkıntın yoksa al bir çin malı yanında iyi bir agrı kesici hem dert hem sıkıtın olsun.
dernek başkanı lazımsa ben olabilirim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
tebrikler;
Motor kullanıcılarını bölelim önce japoncuları sonra italyancıları almancıları yok edelim en son bizi de birileri yok eder. bölünüp bölünüp sınıflara ayrılalım çinciler japonlara yol vermesin yardım etmesin onlarda çincilere ya arkadaş nasıl bişi ya
Şu bir gerçek ki çin malı motosikletler olmasaydı bu kadar fazla motor kullanıcı olmazdı ülkemizde. Bende dahil olmak üzere pert etsem ne olur mantığı ile 1 tane çinli alıp başlıyoruz bu işe. Gerçi ben 10 gün dayanabildim sonra sattım heryerinden ayrı ses geliyor bu aletlerin
Son gelişme KMT Çelik motorların pistonlarını Çin Asya motorun pistonlarınıda Japonlar yapıyormuş
Telif hakkı Evkur
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
büyüyünce alman italyan japon olucaz.
bunların hepsi amerikanın oyunu..bizi bölmeye çalışan güçler var ortada...şakadır haaaa
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
en büyük çin malı motor kullanıcıları diğer ülkelerin motorunu savunanların hakkından bülent ersoy gelsin
Cınlı motoru duydum geldım nereyı feth edıyoruzzz :D
Bız cınlıler bı bulusma ayarlasak nasıl olur?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)