bu ne be amma kopyalamışlar şimdi millet dicek bu kadar fiyat farkı değermi. hem de nasıl değer bu kadar benzetmişlerde hava ızgaraları gözüküo asyanınkinde. su soğutmasını da kopyalasınlar , ya da ikişide 150 cc ken dylan nasıl 16 beygir asya 8.84 olabilio vs.. . Dışı kopyalamak yetmess. bunları da kopyalasınlar o zaman biz de diyelim bu kadar fiyat farkına değer mi
sadece görünüşleri benziyor onun dışında su soğutmalı honda. asya hava soğutma. beygir farkı yeter zaten. sen içini rahat tut. dylan bir numarası scooterların
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Ben bunu daha önce görmüştüm zaten asyanın t1 modeli de Honda foresight den kopya.Dylan ile Asyanın arasında ki kalite farkı tartışılmaz,ama bu kopyalamanın kötü yanı olduğu gibi iyi yanları da var mesela honda nın aynası kırıldı veya onun gibi bi parçasına bişey oldu (motor aksamından söz etmiyorum) sonuçta Honda daki parça fiyatıyla asyada ki farklıdır,yani bazı durumlarda dylan sahipleri daha ucuza işini halledebilir... Ama genede ben motorumun kopyalanmasını istemezdim açıkcası
taklitler asıllarını yaşatırmış,,hem güzelde değil
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
İki motorunda tasarımı çok kaba ,
Mondial RS 151 ve benzerleri çok daha güzel !
honda mahkemeye vermeye bile tenezzül etmez bence...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
adı üstünde MOTORsiklet bizim için motor kısmı önemli honda tabiiki asyanın katkat üstünde...
Az önce Çin'de bir motor fabrikasıyla görüşüyordum, Aprilia RS125 görünümlü motor üretmeye razı olmuyorlar, "Kopyacılık yasak Çin'de" diyorlar bir de
farkındasın ama demi iki motor arasında dağlar kadar fark war
motorsiklet değil MOTOSİKLETyamahaman adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
ariulu adlı üyeden alıntı
e yani
zaten dikkat ederseniz sadece görünümünden ve fiyatından bahsettim değilse honda her zaman honda dır
Yav arkadaş, dün motosiklet fuarındaydım, bir yerlerde asyamotor standının tam karşısında Honda standı vardı. Motorları da karşı karşıya koymuşlar ikisini aynı anda görebiliyorsun. Yuh dedim atık. Yav bi tarafını farklı yap değil mi, Hondanın kalıplarını araklamışlar sanki.
baba ben bu çinlilere ne diyimki.. herifler iice saçmaladı.. aslında ben bizim milletimize kızıyorum bunlara para veriyolar diye.. yazık ya..
CBR 600F Honda,
yedek parca fiyatı olarak olaya yaklaşırsak bence dylan kullananların işine yarar bu model. aynı parcayı asya servisinden daha ucuza alınabileceğini düşünüyorum. atıyorum mesela on camurluk honda'da 5 lira ise asyada 2 lira olmalı. geriye kalan işini bilen bi boyacıda dylan'ın rengine boyamak...ylmzzz adlı üyeden alıntı
haksızmıyım?
hiçbişey olmasa biri honda diğeri asya isim farkı yeter....
Adamlar iyice azıttı.
Ben de MOTOSİKLET.NET in kopyasını yapacam...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16072
Arkadaşlar ; ÇİN malları ; her modeli taklit etmeye başladı.
En son HONDA DYLAN taklit edildi.
Şimdi bence sırada R1 var.
Ben şimdiden sizlere ufak bir tanıtım yapayım...
"KOFTYY K-1"
ÇİN - KOFTYY işbirliği ile ; artık TURKİYE'de ...
Özellikleri :
Hacim : 150 cc (Her modelde sabittir.)
Soğutma : Hava Soğutmalı (Her modelde sabittir.)
Fiyat : Henüz belli değil , ama 3000 - 5000 YTL arası olması düşünülüyor...
ramzeyde bws 100 ün aynısını türkiyeye getiriyor bayide gördüm çüşşş bu kadarda fazla artık dedim siyteye resim ekleyemedim www.ramzey.com.tr girim ve görün
abiiii artık ben kendimden korkmaya başladım açıkcası ya bunlar yakında bizide kopyalar insan ticaretine başlarlar düşünsenize gidiyorsun bayidennn kardeş bana 10 tane ronaldinho ver.. hemen siparişin geliyor varya hemen ben bi jennifer lopez sparişi verirdim)
hondanın şasesi yeter ya.düş bakalım bi yere(allah korusun herkes için!)bakalım asya nooluyo! nemi FOSYA!
Mengu16 adlı üyeden alıntı
höh be höh yanı mengü16
sen senın cın malı rs bılmem kacla dylan ı yanyana getırde ondan sonra konus tamam mı
[COLOR="Sienna"]İÇİMDEKİ ŞEYTANIN ENSESİNDEYİM[/COLOR]
ÖLENE KADAR KARDEŞİM [B]ERFER[/B] İM
ANTALYA [COLOR="Red"]TEAM BEAT[/COLOR]....:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)