honda fizy yakıt tüketimi ?
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir soruyu sizinle paylaşmak istedim çalıştığım yerdeki abi honda fizy aldı motoru ilk aldığında 10 tl lik sonra ise 25 tl lik yakıt doldurmuş bu gün 100 km ye geldi motor ve benzin bitti sizce normal mi motoru yeni sıfır aldı bide ilk benzin koyduğunda yağ falan koymalıydı diyenler oldu sizce doğrumu ? ceveaplarınız için şimdiden teşekkürler ha bide unutmadan bu motora 95 oktan mı 97 oktanmı benzin koymak gerekir ?
20.09.2013
az kaldı
Reklamlar
-
100 km de 7 litre falan yakıyor bişeyler var o motorda
-
hacı motoruna benzin yerine hava basmışlar
-
Petrol çok farkediyo. benim motor tükkan üzerine yıl sonu gelince benzin fişlerini topladık 460 Tl lik fiş var. Yaptığım km ise 4380 km de parka çektim motoru. Bence bu normal bu benzin fiyatlarına ve 95 oktan koyuyorum. Opet - Shell ve Bp den başkasından pek almam.
Bir Kere Bpet diye biyerden aldım 10 Tl lik normalde 80-100 km falan yapardım 10 lira ile 40-50 km de bitmişti. Benzincinde bi sıkıntı vardır. veya hava filtreni kontrol ettir. birde bujini.
-
motoru yeni aldık pazartesi geldi ilk gün koymuşlar 10 tl lik salı günü de 25 tlik aldık 100km yapınca bitti ? bide motor rölantdeyken çok ses çıkarıyo rölantisi yüksek ondan olabilirmi acaba ?
20.09.2013
az kaldı
-
O motorda bir dert tasa sıkıntı vardır. Göstermeniz tavsiyemdir. Rodaj bile olsa boşta fazla ses çıkarmaz. egsozunumu düzgün takmadılar ne yaptılarsa bi göster servisine.
-
tmm müdür ilgin için sağol servisi arayıp sorarım bide sende de fizy var ya ilk aldığında benzinin içine yağ falan koydunmu ?
20.09.2013
az kaldı
-
Yanlıslık var.
23 tl lik benzinle 210 km yapiyorum pcx ile
-
Sıkıntı göstergedeymiş bide ne gülerim :D yarısı kadar gösteriyomuş yaptığın yolun :D
-
24 Aralık 2012, 02:58
olabilir valla bilemeyecem yeni motor çünkü servisi sabah arar konuşurum sonucuda yazarım
20.09.2013
az kaldı
-
24 Aralık 2012, 04:55
-EmRe- adlı üyeden alıntı
tmm müdür ilgin için sağol
servisi arayıp sorarım bide sende de fizy var ya ilk aldığında benzinin içine yağ falan koydunmu ?
Yok hacim normal 4 zamanli motor bu benzini koy devam. Motor yagi ayri benzin ayri.
-
24 Aralık 2012, 05:14
aşırı fazla 125 cc motosiklete göre. serviste ayar yapılması gerekiyor olabilir. ilk bakımı beklemeyin servise götürün kontrol ettirin bence. scooterınız 4 zamanlı motora sahip kesinlikle benzine yağ karıştırmayın karbüratörü tıkayabilirsiniz.
-
25 Aralık 2012, 00:30
]aşırı fazla 125 cc motosiklete göre. serviste ayar yapılması gerekiyor olabilir. ilk bakımı beklemeyin servise götürün kontrol ettirin bence. scooterınız 4 zamanlı motora sahip kesinlikle benzine yağ karıştırmayın karbüratörü tıkayabilirsiniz.
teşekkür ederim ilginiz için servisi aradım onlarda getirin bi bakalım dediler yarın götürecez inş
20.09.2013
az kaldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)