alıntı:Merhaba ben Fatih KILIÇLI her konuda motorsiklet tutkunu arkadaşlara yardımcı olmak üzere emrinizdeyim saygılar.
başka bir forum da böyle yazmış,köftehor satıcımız.
bu tip adamlar iş yaptığı sürece,suç adamların değil....
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:25 ----------
konuyu açan arkadaş,bence fatif kılıçlı nın kendisini bir ara.
başka bir forumdan yine alıntı:
Merhaba ben Fatih KILIÇLI,
Arkadaşımın anlattıkları doğrudur. Benden, İzmir pist yarışlarındaki standımdan elimde kalan lastiklerden (5-6 arkadaşı ile şeçerek) bir lastik aldı. Yoğunluktan arkadaşın aldığı lastiği fazla inceleyemedim. Fakat kendileri inceledi. Neyse arkadaş marmarise dönünce lastikde yama olduğunu söyledi. Ben de lastiği değiştirebileceğimi hatta fark vererek sıfır lastik de alabileceğini söyledim. Arkadaş sıfırı tercih ettiğini fakat parasal olarak müsait olmadığını para ayarladığında beni arayacağını söyledi. Bir sonraki aramasında babasının sıfır lastiğe müsade etmediğini
www.sahibinden.com daki mağazamdan ürünler seçmek istediğini söyledi. Buraya kadarki bütün isteklerine tamam dedim. Bir süre sonra seçtiği ürünlerle ilgili olarak bana bir msj. attı. Bu msj. da seçtiği ürünler ve adresi vardı. Ürünleri hazırlarken cep telefonumda oluşan arıza nedeniyle msj.larım silindi ve dolayısıyla kendisine ulaşamadım.
10 günlük süre zarfında da arkadaşım beni hiç aramadı.
Elimde olmayan sebeplerle arkadaşımı mağdur etmiş olabilirim ve gerçekten üzgünüm. Üzgün olduğum diğer bir konu beni burda karalamadan önce bana bir telefon açmamiş olması. Sonuçta ben bugüne kadar hiçbir müşterimi bilerek ve isteyerek mağdur etmedim. Benden alışveriş yapan bütün arkadaşlara aldıkları mallardan memnun kalmadıkları takdirde malları iade edebileceklerini söylemişimdir.
Arkadaşım hemen arasın nasıl isterse o şekilde yardımcı olabilirim. Mallarını gönderebileceğim gibi istediği takdirde parasını da iade edebilirim. Kendisinin bende telefonları yok.
Benim telefonlarım; 0 212 539 01 37 iş 0 535 254 08 74 cep
belki de,senin telefonda muhatap olduğun elemanın suçu olabilir.
o zaman fatih kılıçlının suçu,eleman seçememek olur.
araştırmadan adamı suçlamamak lazım diye düşünürken
diğer taraftan,adamla ilgili çok da şikayet okuyoruz...