su geçiren motosiklet brandası isteyenler buyursunlar
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Brandaların hepsi böyle ve o brandanın altında gördüğünüz su brandanın içinden geçmiyor alt tarafında terleme yapıyor nemden dolayı.
-
arkadaşım brandanın altından değil bildiğin motorun deposu ve oturağı su içindeydi hatta taşmış ve aşşağı akar vaziyette
ne terlemesinden bahsediyorsun sen resmen banyo yapmış motor.ayrıca terleme de ne demek oluyor motoru güzelce silip örttüm brandayı.madem terleme var önceki brandamda neden yoktu bu olay
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
Geçmiş olsun.. Geçen arkadaş aldı motoruna biryerden 80 tl verdiğini söyledi ama memnundu.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
bence bulunduğunuz yerdeki tüketici hakları hakem heyetine bir dilekçe verin onlar sızın yerınıze yapmanız gereken gerekli yazışmayı yapıp gereken neyse ona karar vereceklerdır üşenmeyin parası az nasıl olsa ugraşmaya gerek yok demeyin bızler hep göz yumduğumuz ugraşmak ıstemedığimiz için bunlar basımıza geliyor
-
valla ben feyizoğlundan almıştı brandayı hiç su geçirmiyordu bence bir feyizoğluna bak artı motorun terleme yapmaa gibi bir şansı yok çünkü brandanın altı ne yaparsan yap birazda olsa acık kalacağı ve hava alıcağı için terleme yapmaz
-
Benimki de ondan sanirim, en ucuzundan almistim. Aynen sacdece motora dokunan yerleri islak oluyor ve cok yagmur yagarsa selenin oldugu yerde bi kova su birikiyor dokmezsem hep orda duruyor, yani su gecirmez
-
brandanın terlemesi icin sıcak motorun üserine örtülmesi lazım,
o da belli belirsiz olur zaten
-
Bağlantıyı açıp malum ismi görünce nedense(!) hiç şaşırmadım
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
22 Aralık 2012, 20:10
ürünü aldıktan sonra satıcıya yapılan yorum için erken davranmışsınız,yorum bırakmamış olsaydınız bence ilgilenirlerdi ama bu seferde kargo ücretini siz ödeyeceksiniz felan deyip sizi bayağı bir zarara sokarlardı.
bende motorum için şu garajın aynısından yapmaya karar vermiştim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74811486/detay
demir iskeleti bitti bana maliyeti 45 lira oldu,o da yalnızca demir parası,o demirin üstüne örtecek branda kaldı tek eksiğim ama bulunduğum yer ilçe olduğundan hiçbir yerde bulamadım böyle bir branda artık şehir merkezine ne zaman gidersem o zaman alırım brandamı ve garajımı tamamlarım
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
22 Aralık 2012, 20:16
Aynı brandayı bende kullandım. Kumaş yapısı nedeniyle su geçirmek bir yana suyu emdiği için yağmur geçtikten sonra bile motorunuzun ıslak kalmasını sağlıyor. Yaz mevsimi için kullanılabilir. Üzerinde yağmurdan korumaz yazmaları gerekir. Fakat öyle bir şey yok. Ne yazık ki Türkiye'de tüketicilerin durumu batı ülkelerindeki gibi değil. Batı ülkelerinde olsa mahkemeye verirler ve sonuç da alırlar.
-
22 Aralık 2012, 20:23
2 yıl önceki fuarda ufak bi dikiz aynası pazarlığından fatihkilicli'nin notunu vermiş ve firmasından alışveriş yapmama kararı almıştım.
güven vermeyen, uçan-kaçan bi satıcı tipi.
ayrıntıları bilmesem de uzaktan alışverişte iade haklarınız mevcut, değerlendirmelisiniz.
geçmiş olsun.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
22 Aralık 2012, 21:51
mesafeli satışlarda da kapıda satış gibi koşulsuz iade hakkı var
-
22 Aralık 2012, 22:13
held kullanıyorum tavsiye ederim su almıyor
-
22 Aralık 2012, 22:22
İlana bakınca geçen ismi görünce,çeşitli sebeblerle alış veriş yapan insanların mağdur eden bir isim olduğu ve forumlarda sürekli ismi zikredildiği için alışveriş yapılmaması gereken birisi.Sanırım bu adamı TÜRKİYE'DE durduracak birisi yok.
-
22 Aralık 2012, 22:31
motomarketimden ben de Ybr125 için uzun cam aldım. ne oran var ne orantı. o kadar ağır ki... ayrıca kutudan sabitleme aparatı da çıkmadı. zaten kafa grenajını da dışa esnetiyor... kesinlikle oradan bişey almanızı önermem insanla konuşmayı bilmiyorlar.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
23 Aralık 2012, 01:09
frantisec adlı üyeden alıntı
İlana bakınca geçen ismi görünce,çeşitli sebeblerle alış veriş yapan insanların mağdur eden bir isim olduğu ve forumlarda sürekli ismi zikredildiği için alışveriş yapılmaması gereken birisi.Sanırım bu adamı TÜRKİYE'DE durduracak birisi yok.
+1 bu adamların adını sürekli bende üçkağıtçılıkla duyuyorum.
35 tl mal için,yamukluk yapan adamlardan herşey beklenir.
bence bu adamın kötü şöhretini yayıp,hiç bir ürün almamak lazım.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
-
23 Aralık 2012, 13:17
serdar1547 adlı üyeden alıntı
ürünü aldıktan sonra satıcıya yapılan yorum için erken davranmışsınız,yorum bırakmamış olsaydınız bence ilgilenirlerdi ama bu seferde kargo ücretini siz ödeyeceksiniz felan deyip sizi bayağı bir zarara sokarlardı.
bende motorum için şu garajın aynısından yapmaya karar vermiştim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...74811486/detay
demir iskeleti bitti bana maliyeti 45 lira oldu,o da yalnızca demir parası,o demirin üstüne örtecek branda kaldı tek eksiğim ama bulunduğum yer ilçe olduğundan hiçbir yerde bulamadım böyle bir branda artık şehir merkezine ne zaman gidersem o zaman alırım brandamı ve garajımı tamamlarım
vaay ne orjinal bir fikir
ürün için yaptığım yoruma gelince nereden bileyim ben su geçireceğini kardeş ürün bir de taşıma çantası ile gelince memnuniyetimi belirteyim dedim nereden bileyim böyle olacağını ama bana iyi bir ders oldu bu.
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
23 Aralık 2012, 14:59
fatih kılıçlı ismini sürekli şikayetler ile birlikte duyuyorum. ucuz satıyor ama bu kadar şikayet varken zor.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
23 Aralık 2012, 16:20
Adana İl Temsilcisi
ne diyeyim kardeş,geçmiş olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)