http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08460839/detay
İlandaki motosikletin tramer kaydı sorgulamasında son muayene kmsi ilanda belirtilenin aksine 77316'dır. Tüm motosiklet aleminde duyulması dileğiyle..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...08460839/detay
İlandaki motosikletin tramer kaydı sorgulamasında son muayene kmsi ilanda belirtilenin aksine 77316'dır. Tüm motosiklet aleminde duyulması dileğiyle..
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Burası türkiye olur o kadar, her topal satıcının bir kör alıcısı vardır.
eyvallah kardeş bu tarz uyarıları mutlaka yapmalıyız bence. Teşekkürler
. km si oynan mış kazalı belalı çok ilan var... dikkat etmek lazım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
77316 bile inandırıcı değilki 12 yaşındaki bir motora
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Keşke 26 bin felan yapaymış. 30 bini geçmiş motoru kimse almaz. Pek bişey değişmemiş ha 32 bin ha 132 bin aynı kefeye koyar bizim millet.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Adi insanlar yav. Kesinlikle forumda paylaşılmalı bu tür konular.
77000km deki bir motor için gayet temiz duruyor
TRANSALP XL700
Bu tür uyarılar hep yapılmalı teşekkür ederim.
Forumda sabit Sahibinden. yada 2.el sahtekarlarını afişe etmek için sabit ve güncel bir topik olmalı ki insanlar mağdur olmasın.Nitekim çok gördüm ben buradaki adam motorunu satıyor alan adam km aldığından da düşürüp ilan koyuyor,buradaki üye motoru ben sattım km oynamış diyor yada kazası yok diyor aslında kazalı motor yada turşu olmuş.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Valla topic olmalı, rezil edeceksin. Zaten usta yazısına insan kıllanır. Bi 3 kağıtçılık var mı diye
Bu adama motor falan da götürmeyeceksin.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Böyle uyarılar için sağolun. Bide nasıl sorgulanıyor öğretirseniz sevinirim.
burası turkiye
tmm adam cekmiş km yı ilana koymuş sizde afişee ettiniz doşeniyosunuz !!
peki sizin motorlarınızın km leri orjinal mı pekii ??
cuvaldız iğne hesabı
plaka yaz 5664 e yolla !
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
insan canini emanet ediyor iki teker uzerinde adamlarin umrunda bile degil. sahtekarlik sucu sayilmali bu tarz seyler
geçenlerde 5664e bi araç sorgulamak için msj atmıştım ama aracın tremer kaydı kaza kaydı olup olmadığını yazıyordu gelen msjda. şu tarihde şu kmde muayene olmuş falan diye bişey yazmıyordu.km muayene tarihini öğrenmek için tam olarak ne yazıp nereye msj gönderiyoz acaba.?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)