Ters Yöne Girenlerin Haklı Çıkmaları !
Reklamlar
-
arkadaşlar daha demin okuldan çıktık eve geliyoruz.tek yönlü olan yoldan yaya geçidinden geçiyoruz.solumuza baktık serbest sağımıza bakmayacaktık ancak arkadaşı uyarırken adımını attıgını gördüm ve ters yönden gelen araç arkadaşımı sille geçti 20 30 km/h ile gidilecek yerde 60 la filan gidiyordu altında bmw 316i var ya beyefendide yanında da kız arkadaşı her neyse.frene bastı kızakladı bayaa baya.ne yapıyorsun ? dedim arkadşım şoke oldu zaten kilitlendi.
arabadan inecek gibi yaptı yanından arkadaşı "hayır hayır hayır yapma hayır gitme lütfen".dedi beyefendi de bana diyor ki "ters yönse sana ne? görmüyon mu koca bmw'yi ?" ters yön giremezsin dedim ve üstümüze yürüdü.ve yanımızda elinde bond çantalı kırmızı kravatlı bir abi vardı araya girdi."ne yapıyorsun? amacın ne senin ? haklı mısın?ne sanıyorsun kendini? dedi.ve artist arkadaş hedef şaşırdı ve kravatlı abimizin kravatını çekti.ve kravatlı abimiz çantasını sakince yere koydu.cüzdanını çıkardı ve o da nesiii!!!! "Ben Cumhuriyet Savcısı xxxx dedi.Yanlış duymadınız SAVCI inanamadım.180 derece dönme fiilini arkadaş nasıl gerçekleştirdi anlayamadım.hemen abi ya hasta vardı abi valla acelemiz vardı.ondan burdan gidiyordum.Savcı micazını bozmadan "2 dakika bekler misin?"dedi.arkadaşımız hemen "tabi abi emrin olur,istersen arabayı çekeyim." dedi.savcı gerek yok.Savcı ekipleri aradı 50 saniye sonra sirenleri açık bir polis arabası geldi.hemen cezai işlem uyguladı ve işin güzel zorunlu sigorta yoktu ve ekipler aracıda bağladı.savcı bey sağolsun geldi gençler bir isteğiniz var mı? dedi yok savcım dedim.ne okumak istiyorsunuz?nerde okuyorsunuz ? gibisinden sorularla evimizin yakınlarına kadar beraber yürüdük.ama yolda sormadanda edemedim.savcım niye yürüyorsunuz dedim. sadece güldü anlayamadım ama neyse sağlık olsun.
savcılar normalde soğukkanlı olur ama ailemde hakim ve savcı olunca sıcak davrandı sağolsun burdan ona kucak dolusu sevgiler
Reklamlar
-
İstesen böylesi denk gelmez. Çok şanslıymışsınız
-
-
tanrının sevdiği kuluyuz :D
-
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
-
keşke yanımda go pro'm olsaydı.yürürken bile lazım yahu :D
-
(ıslıklar alkışlar konfetiler)... çok sevindim yahu nasıl da güzel denk gelmiş bmwtora...
-
Okurken içimin yağları eridi ohh
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
20 Aralık 2012, 18:53
yanarım da neye yanarım kamera kaydı olsaydı keşke.ama sesli olacak o yalvarış o yakarış o istek o arzuuu hiç bir şey de olamazdı arkadaşlar.... :D
-
20 Aralık 2012, 18:56
ohhhhhhhhh vallahi iyi olmuş artis bozuntusu
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
20 Aralık 2012, 19:17
Görmüyormusun koca bmw'yi
İnsanlar ne zaman anlayacak bindikleri araba,motosiklet,ceplerindeki para olmadıklarını sadece 2 kol ve bacak üstünde gerekli gereksiz bir kafadan oluştuklarını.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
20 Aralık 2012, 19:32
insanın savcı olası geliyor çok iyi denk gelmiş
-
20 Aralık 2012, 19:37
3-4 kere okudum. O kadar zevk aldım ki okurken, hala okuyorum.
-
20 Aralık 2012, 19:40
Eminim ki daha öncede birçok kişiye aynı şeyi yapmıştır ters yönden gelen araç sürücüsü. Çekirge bir zıplar iki zıplar; bmw'deki elemanın son zıplaması olmuş
-
20 Aralık 2012, 19:50
Kusura bakmayın ama Bemeve arabası ile de savcılığı ile de hava atanlardan nefret ediyorum.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
20 Aralık 2012, 20:06
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
20 Aralık 2012, 20:17
Halk arasında '' haşırt the blackboard '' denen olaydır.
Beklenmedik anlarda yaşanır. Sonuçları genelde iyidir
-
20 Aralık 2012, 20:30
valla çok iyi denk gelmiş olayın bu şekilde sonlanması beni sevidirdi şanslıymışsınız gerçekten.. o bmwtor gibi cahil insanlıktan nasibini almamış varlıklardan allah hepimizden uzak etsin
-
20 Aralık 2012, 20:32
Süper ya. Şansınız hep böyle daim olsun
Yola çıktığında değil vardığında övün ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)