Bmw nin sahibinin yerinde olmak istemezdim savcılardan pis tırsarım :D savcı insaflı davranmış yine adama. ben savcı olcam ve birisi benim kıravatımı çekecek ha öttürùrüm adamı :D
Bmw nin sahibinin yerinde olmak istemezdim savcılardan pis tırsarım :D savcı insaflı davranmış yine adama. ben savcı olcam ve birisi benim kıravatımı çekecek ha öttürùrüm adamı :D
Bu memlekete böyle savcılar lazım ! Helal olsun hak yerini bulmuş
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Bu olay bir şans. Medeni bir hukuk devletinde iş şansa kalmaz, kanun ve nizam hukuk çerçevesinde ayırım gözetmeksizin herkese aynı oranda uygulanır.
Bu olayda şanslıymışınız, hergün haberlerde duymaya alıştığımız manyağın birine denk gelseydiniz hem sizi hem o savcıyı vurur sonra küfür ettiler vurdum diye savunma yapardı.
Sizde 3. sayfa haberi olarak en fazla 3-5 saat gündemde haber olarak kalırdınız.
Geçen hafta bu saatlerde benzer bir olay yaşandı ve kızımın okuldan arkadaşlarından biri öldü biri ağır yaralı.
Olayın olduğu yerde ters yönden gelip cinayet işleyebilecek bir kişi size de denk gelebilirdi
Muz cumhuriyetlerinde benzer olaylar hep yaşanır. Siz şanslıymısınız, piyango bileti alın.
İşte haberi: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...px?id=22156342
Yol kavgası kanlı bitti
Karşıyaka'da trafikte yol verme tartışmasından çıkan kavgada bir üniversite öğrencisi öldü, ölen gencin arkadaşı da yaralandı.
Kovalamacanın ardından yakalanan ve askerden bir süre önce izinli olarak kente geldiği öğrenilen cinayet zanlısı ise gözaltına alındı.
Olay, dün saat 23.30 sıralarında, Donanmacı Mahallesi 1738 Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinden yönetimindeki 35 KA 4493 plakalı otomobil ile giden Balıkesir Bakım Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı Muhabere Bölüğü'nde Er olan 22 yaşındaki M.O.Y. ile karşı yönden yönetimindeki 35 AY 8889 plakalı otomobil ile gelen Eskişehir Anadolu Üniversitesi Maliye Bölümü'nde öğrenci Doğukan Bozkuş (20) arasında ‘Trafikte yol verme’ tartışması yaşandı. Karşılıklı küfürlerin edildiği belirtilen tartışma, büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Aracındaki bıçak alarak dışarı çıkan M.O.Y., diğer araçtan inen sürücü Bozkuş ve kasiyer olan arkadaşı Semih Külekçioğlu'nu (21) yaraladı.
KAÇAMADI
İki arkadaş kanlar içinde yere düşerken, M.O.Y. de otomobiline yönelerek buradan uzaklaşmaya çalıştı. Bu sırada devriye gezen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri yaralıları gördü, uzaklaşmaya çalışan M.O.Y.'yu fark etti. Ekipler, yaralılar için olay yerine sağlık ekiplerini istedi. Kaçmaya çalışan M.O.Y.'nun yönetimindeki otomobilin de plakası telsizden polis haber merkezine bildirildi. Bunun üzerine bölgeye sevk edilen asayiş ekipleri, bu aracı takibe aldı. Bir süre ilçede M.O.Y. ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. M.O.Y.'nin kullandığı otomobilin önü 1971 Sokak üzerinde kesildi. Polis aracına çarpan sürücü M.O.Y., geri manevra ile kaçmaya teşebbüs etti. Geri manevrası sırasında arkasındaki yol da diğer ekiplerce kesilen M.O.Y., bu sefer aracından inerek koşmaya başladı. Kısa bir süre yaya olarak yaşanan kovalamacanın ardından M.O.Y., yakalandı.
KURTARILAMADI
Gözaltına alınan M.O.Y., Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Askerden izinli geldiği belirtilen M.O.Y.'nin durumu hakkında da askeri yetkililerin de bilgilendirildiği öğrenildi. Kovalamacanın yaşandığı esnada gelen sağlık ekipleri, iki yaralı arkadaştan Bozkuş'u Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, Külekçioğlu'nu da Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı iki arkadaştan sol bacağındaki atar damarının kesildiği belirtilen Bozkuş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vücudunun 5 ayrı yerinden bıçakla yaralandığı belirtilen Külekçioğlu'nun ise tedavisinin sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Adam halkın arasına jarışmış ne güzel, diğerleri de artislik yapacağına böyle halkın arasına karışmalı.
Makam araçları ile caka satacaklarına, metrobüslere binsinler yaya yürüsünler. Türkiye'nin halini birazda canlı görsünler.
Zulabamya cumhuriyetindeki bir başbakan gibi 3600 polis ile üniversiteye giriş yapmasın. bir yerden bir yere giderken benim vergimle 100 lerce araç tören geçisi yapmasın.
Zulabamya cumhuriyetindeki azcık binde biri kadar savcı gibi olsa yüreğim sızlamayacak. Savcıya helal olsun. Savcısız da hakkınızı her zaman arayın. Boyun eğmeyin.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Ooohh suyundan da koysaydı keşke....
o herif aynı yola aynı şekilde 5 368 797 kere daha girse ve hiçbirinde de savcıya yakalanmasa bile yinede acısını çıkaramaz...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Savcı ne yapmış ta savcılığıyla hava atmış?
Sen ne yapıtığını sanıyorsun demiş, kıravatı çekilince de kimliğini göstermiş...
Karşı tarafa hatasını söylemesi mi hava atmak, yoksa tartaklandıktan sonra kimliğini göstermesi mi? Ki kimliğini göstererek sürücüye iyilik yapmış, altından kalkamayacağı davranışları yapmasını engellemiş...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)