arkadaşlar sırf bu okumama durumu yüzünden karalistedeyim bu duruma düşünler nereye başvurdular?
arkadaşlar sırf bu okumama durumu yüzünden karalistedeyim bu duruma düşünler nereye başvurdular?
ptt hgs sayfasında araç sınıflarında 6.sınıf yok nasıl olacak bu?
bu arada etiket için 10 lira almışlardı, kart için ne kadar alıyorlar biliyor musunuz?
Evet, aynı ücret ödeniyor.
Ben indirimli olacak diye biliyordum
yav etiket iyiydi millet bulmuştu çaresini şimdi karta çevirdiler naptıysam okumadı
okutabilen var mıdır
edit : daha sonra hesaptan 2.25 düşmüşler
Etiket iyiydi karta cevirdiler derken? Cuma günü HGS etiketi aldim bankadan.
Yakın zamanda bende hgs alıcam etiket mi alıyoruz kart mı ? Bide nasil arayıp girip ciktiginiz yeri soyluyosunuz boyle bi ilkellik mi var ? :0
pttedki motosiklet kartını alınca illa içine para aktarmak gerekiyor mu
plakanın bi rakamını kapat devam et
verecen gazı verecen gazı :D
merkez ptt lerde var.. yeni aldım 6. sınıf 15 lira kart ücreti ve aparat veriyorlar plastik yapıştırıyorsun öne şeffaf kap içine kartı takıp çıkarta biliyoruz.. 30 lirada içine bakiye yüklüyoruz.20 lira olmuyo :D 45 liraya bu iş tamam. kartı okumasa bile plakadan 7 gün içinde düşüyorlar
dün bir arkadasım 6.sınıf motosıklet hgs sının kopru gecıs ucretınde ındırım yapıldıgını ve artık motorların koprulerden 1.25 tl ye gecıs yapıcanı soyledı ınternetten arastırdım boyle bır bılgıye ulasamadım bılgısı olan varmı ...
Hgs motor geçiş ahahahahah - Bi tek amuda kalkmadığım kaldı. hiçbir şekilde etiketi okumuyor.
Aşağıdaki yazıya istinaden bankamdan 1. sınıf etiket aldım. Ama 6 sınıç çıktı ise ve indirim varsa anında iptal ederim.
Köprü ve otoyollarda araçlar 5 sınıf üzerinden ücretlendirilmektedir. Motosikletler 1. sınıf araç olarak HGS ye abone olabilir. HGS sürücülerinin, araçlarının sınıflarına uygun HGS Elektronik etiketi kullanmaları gerekmektedir. Aksi durumda,Sınıf Uyumsuzluğu süreklilik arz eden sürücülerin HGS hesapları Kara Listeye girecektir.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)