Android programı var. yükleyip giriş çıkışlarınızı kontrol edin. bazen okuyamadığı oluyor. sizin plakanıza tanımlı bir HGS kartı ve için de yeterli bakiye varsa korkmanıza gerek yok.
Android programı var. yükleyip giriş çıkışlarınızı kontrol edin. bazen okuyamadığı oluyor. sizin plakanıza tanımlı bir HGS kartı ve için de yeterli bakiye varsa korkmanıza gerek yok.
Daha oncede yazdim paranizi bosa vermeyin bogazici koprusu metrobus gecisinin solundaki hgs gisesinden gecerken kendinizi saga sifirlayarak 20 30la gecin para kesmeyecektir 100 gecisimin 98inde para odemedim
İSTANBUL KART İLE GEÇİŞ YAPSAK OLMUYO MU_?
Anadolu yakasında alabileceğimiz PTT bilen var mı?
Bostancı merkezde eski tren istasyonun hemen ordaki ptt den alabilirsiniz. Ben mayıs ayında ordan aldım
Arkadaşlardan stickeri nereye yapıştırıyorsunuz ..
stikır yok 6.sınıf HGS kartını alıyorsun çantana cüzdanına atıyorsun o otomatikman düşüyor...
bir yere okutmana gerek yok...sistem plakandan düşüyor...
http://trafikarac.com/wp-content/upl...B1l%C4%B1r.jpg
bende hgs var, otobanda indi bindi 1,25 tl çekiyor. yani en kısa mesafede taksiler 2,5 tl öderken motorlar yarı fiyat ödüyor otobanda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------
yok sticker mticker. kart verdiler, üzerinde ss motor sembolü var ve 6. sınıf yazıyor. ben cüzdanıma koydum ve her otobana girip çıkmamda mesaj geliyor şu kadar para kesildi diye.
(o avatar ne öyle?)
6.sınıf HGS genelde bankalarda olmuyor..bulundurmuyorlar..bankalar hgs verirken hesaba bağlıyorlar hesap açmanızı istiyorlar..kontürlü tip sadece PTT de de var..maaş müşterisi olduğunuz banka şubesini arayıp sorun ya da PTT den alın 50 liraya 15 lira kart ücreti 35 lirada içinde kontür..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ptt köprü gişelerini ara sor. onlarda oluyor 6. sınıf hgs. bankadan alamıyorsun.
ha dersen ki ben uğraşamam para yatırmakla, alırım bankadan bağlatırım kredi kartına bankadan alır her geçişte araba ücreti ödersin.
Tamam hocam tşk ederim ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
Bunu söylemen çok iyi oldu kardeşim çok teşekkür ederim .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------
PTT'nin Köprü gişesi yok ki beyler ben bakıyorum bulamıyorum ..
6 sınıf hgs yi ya merkez postanelerden, ya da köprü gişelerinden ala bilirsin, köprü gişelerde ptt olmaz zaten.
Arkadaşım şimdi ne desem yalan olur o konuda. hgs danışma hattını arayıp sağlıklı bilgi ala bilirsin.
Sizi önerim kartınızı ptt den alın ve alırken de ptt hesabı açtırın kendinize kart otomatik hesaba bağlanır hesabınızda para olduğu sürece kart da kontör var mı dolumu boş mu çelişkisi yaşamazsınız.
https://www.youtube.com/watch?v=4R38-vqpBB0
PTT Kargo Boğaziçi Köprüsü Acente iletişim bilgisi
Adres : Boğaziçi Köprüsü Karayolları Binası Üsküdar – İstanbul
Telefon Numarası : 0 216 201 29 29
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)