Yol arkadaşı aranıyor.İstikamet Bodrum-Aydın
Reklamlar
-
Merhabalar,
29.12.12 tarihinde saat 15:00 da Bodrum'dan Aydın'a nonstop veya isteğe bağlı mola ile yolculuk edeceğim.
Bu zaman diliminde bu güzergahı kullanacak arkadaş var mı merak ediyorum?
Sabit 80 Km hız düşünüyorum.Yol arkadaşı olacak varsa her türlü hız veya başka konuda uyum sağlarım.
Saygılar.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
Reklamlar
-
hayırlı yolculuklar ama havalar soğuk biraz bilmem katılan fazla olurmu acaba
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
Teşekkürler,
Ben yıllık izin için 9 günlük tatilimde Aydın'a gideceğim.
Malum motosikletim olmadan 1 gün geçirmem(Aşk).
Bende -5 e kadar donanım mevcut.Motosiklet 125 lik fakat full armorda var.
motoru tek yoracak şey karşı rüzgar olur.Motosikletin ön camı çok rüzgar yer, bende diz örtüsüde var zaten.Hayırlsı bakalım belki talibimiz çıkar
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
ne kadar soğuk havaya göre tertibatın olsada genede yollarda buzlanmaya karşı dikkat et özellikle cb125e ile 450 km çokda kolay olmaz bu havada nonstop da gitme soğukda çok zorlanırsın bence genede allah yardımcın olsun tekerin düz bassın kardeş
-
ben bodrumdayım ama çalışıyom gelemem. Çalışmasamda o istikamete doğru işim yok şu an. İnş. Yol arkadaşı bulursun kendine bi tane.
-
bu sogukta iyi cesaret vala umarım bulursun takım arkadaşı bende o konuda müzdaripim kafa dengi biri bulamıyorum yoksa çok yol yapcam
-
Şu aralar işe bile motosikletle gitmiyorum. Soğuktan değil de yağmurdan. Böyle giderse rodajı 6 aya sarkacak
Allah yardımcın olsun. Yolun açık olsun.
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Şu aralar işe bile motosikletle gitmiyorum. Soğuktan değil de yağmurdan. Böyle giderse rodajı 6 aya sarkacak
Allah yardımcın olsun. Yolun açık olsun.
aynı dertten bende müzdaripim pantolon camur oluyo bide arabayla girdigim viraja motorla girerken ne alakaysa tırsıyorum bi türlü yenemedim eskisi gibi kullanamıyorum:S
arada motoru calıstır yada akünün + kutup başını sök bence
-
Hangi çılgın 450 km yi nonstop alıyor şaşarım hemde 125 lik motorla çok iddalı bi km benm 230 km gitmişliğim var varmı 125 cc ile bu kadar yolu durmadan gidebilecek iron butt
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
19 Aralık 2012, 22:56
herkez yol arkadaşı ara ama kimse bulamaz
sebebi ise herkes aynı anda müsait olmuyor
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
19 Aralık 2012, 23:02
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Hangi çılgın 450 km yi nonstop alıyor şaşarım hemde 125 lik motorla
çok iddalı bi km benm 230 km gitmişliğim var varmı 125 cc ile bu kadar yolu durmadan gidebilecek iron butt
Var sedat abi. 450 değilde 438 km kabulse ben gidiyorum abi.Hemide salcano wolf ile.Daha uzun mesafe hiç denemedim.Isparta-Manisa arası bu kadar tutuyor.
-
19 Aralık 2012, 23:14
-
19 Aralık 2012, 23:21
Arkadaşlar Bodrum-Aydın arası 161 km çokta zorlayacağını sanmıyorum yolda 1-2 mola ile ve arkadaşın ekipmanları tam ise gidilir
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
19 Aralık 2012, 23:22
6 Saat sürüyor abi.80-90 arası gidiyorum sürekli.Mp3 ü takıyorum kulağıma biniyorum motora indimmi ıspartadayım.Manisadayım bu tarafa yolun düşerse beklerim misafirim olun tanışalım gezelim
-
19 Aralık 2012, 23:25
çok iddalı bi km benm 230 km gitmişliğim var varmı 125 cc ile bu kadar yolu durmadan gidebilecek iron butt
çılgın sedat sen demek uzun km gideni görmedin tam 7 saat 507 km nonstop sakarya izmir
uzun yol motoru tork canavarı ybr ile
-
19 Aralık 2012, 23:26
cesur509 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Bodrum-Aydın arası
161 km çokta zorlayacağını sanmıyorum yolda 1-2 mola ile ve arkadaşın ekipmanları tam ise gidilir
160 km ise sorun olmazda ben yukarda 450 yi görünce yok artık dedim
-
19 Aralık 2012, 23:27
Valla kardeşim böyle bişey doğruysa helal olsun sana kabul ben 230 km yi 4 saatte gittim sen bu km y kaç saatte gittin durmdan valla helal olsun istanbuldamısın tanışmak istiyorum
ferhatkars Adana/Ankara Arası Jawa 350 ile 5 saat de aldı.Tanıyorsun onu.
-
19 Aralık 2012, 23:30
F54 adlı üyeden alıntı
çılgın sedat sen demek uzun km gideni görmedin tam 7 saat 507 km nonstop sakarya izmir
uzun yol motoru tork canavarı ybr ile
kontak hiç kapanmadı mı yani 500 km boyunca
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
frantisec adlı üyeden alıntı
ferhatkars Adana/Ankara Arası Jawa 350 ile 5 saat de aldı.Tanıyorsun onu.
tanıyorum abi ferhat ordan orayı 5 saatte almıştır ama eminim durmuştur yolda ve jawa dahil değil konuya sadece 125 cc ferhatla benim 125 le ramazan bayramında istanbul ankara yaptık dk başı mola verdik arkada totoşu uğuştu
-
19 Aralık 2012, 23:32
evet kontak kapatmadan o kadar km gittim ybr ile günde 1000 km yol giderim inat edersem
-
19 Aralık 2012, 23:34
arora tiger 200 ümü ilk aldığım zamanlarda nasıl bir hevesdir bende anlamadım ama kesintisiz 300 km üzeri gezmiştim...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)