2 defa durdum... ereğli kavşagında durup benzin ve yemek ikmali...
birde şereflikoçhisarda benzin ve çikolata ikmali... ikisini toplasan 30-40 dakika eder etmez...
gerisi hep ortalama 110-120km/s hız ile gidildi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
totoş uyuşması da var...ama asıl önemli olan
ben kaç defa motorda uyudum olum... ne manyak adamım be...motorda uyunur mu...
birde düzce taraflarında motoru ben kullanırken bile 2-3 defa daldım gittim... sonra bilerek tesise girip sana devretmiştim görevi...
adam geceden otobüsle ankaradan yola çıktı sabahı almaya gittim kahvaltı falan derken kadıköy yaptık alacağımızı alıp 12 gibi tekrar yola çıktık ve bayram arifesi nasıl kalabalık yollar 8 saat sonra ankara sitelerde olmayı başardı bizim mavicik tam bir depo ile yedek medek ne varsa bitti..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
o otobüsten öncesi de var hacı...
ankaraya geleceğimin sevinci ile son 1 hafta doğru düzgün uyuyamadım...madem uykum yok biraz luci ve andrea ile mesajlaştım sabaha kadar birde üstüne otobüs yolcugulu olunca temelli bitkin, bitap, harap düştüm...
120 km hızın nisan ayında verdiği soguk ile hemde gece motor mu şişermiş...
Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.Ben bir motosiklet aşığı olarak keşke daha büyük cc kullansam diyorum,oda olur yolun başındayız.Sağanak fırtına dinlemeden işe gidiyorum.Mecburumda servis yok güzergahta o yüzden tesisat tam.yağmurluklar,deri diz örtüsü caterpiller bot,full armor.Kulağımda clasic müzik
160-180 Km zaten düz ova çoğunlukla kaymak asfalt söke ovası.Yaz sonu gibi 2 kişi 2 el çantası 80 sabitleyip gittik.Ortada bir çay molası verdik.Eminim bir V-strom olsa durmadan 2 saatte gidilir.Ben tahminen 3.5 saatte gideceğim sakin sakin.Otobüs molalarla o kadar yapıyor.Daha önce o kadar sürmüştü bu sefer yanlızım hafif eşyam.Rüzgarda ilk sefer gibi etkileyemeyecek.
Herkese iyi dileklerinden ötürü saygılar, sevgiler.
Daha zaman var çıkar bir deli daha
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
21 aralık?
Şirince?
Topu topu 160 km...
Bas git...
Bir de yok öncü yok artçıyle uğraşacan...
Tek iyidir iyi...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
CB125 ile İstanbul-Yalova yaptım 192km. İlk uzun yolum olduğundan işi garantiye almak için daha Gebze'deyken bir mola verdim yaklaşık 15-20 dakikalık. Sonrasında basıp bitirdim yolu. Ama o mola da verilmeden gidilebilirmiş, hem de çok rahat.
Bu motorla 450km gitmeyi totom yediği zaman direkt İpsala sınır kapısı üzerinden Yunanistan'a sızacağım ben.
aydın da ne kadar kalacaksın, yol arkadasın olamam ama aydın da oturup bi çayımızı kahvemizi içeriz, benim cbf le de tanışmış olursun şartlar uygun olursa :
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Tren kalkıyor...
Yarın sağanak gösteriyor meteoroloji, pazar daha beter. o yüzden yarın çıkmalıyım.Poseidon system de tam bozulacak zamanı buldu.Onların tahmini süper oluyordu.
Müdürden izin koparabilirsek 12-13:00 gibi çıkmayı yoksa 15:00 de çıkacağım.
Güzergah, rüzgar yönü itibariyle Bodrum-Milas-Yatağan-Çine-Aydın olarak değişti.
An itibari ile olumsuz hava şartları eklenince heyecanım iki katına çıktı diyebilirim.
Herkese iyi forumlar.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
hayırlı yolculuklar kazasız belasız git gel yağmur başlarsa durabileceğin ilk yerde dur ve 2 saatte olsa bekle derim kesinlikle acele etme.. ne kadar kıyafetlerin tam olsada yağmurda refleksler yavaşlıyor yavaş gitsen bile bazen para etmez..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
müziği eksik etme...yolun açık olsun...
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
havalar yağmurlu. Ona göre çık yola. Yolun açık olsun.
Evet nonstop iki buçuk saatin ardından Aydın'a 15:30 da vardım.Hafif yağmurda ve ılık havada motosiklet zevki bambaşka idi.Şansıma yollarda yapılmıştı ve bomboştu.Kesmedi desem yeridir hala oturamıyorum
Aydın merkezde pazar günü ne yapacağım diyen varsa bir görüşelim, konuşalım, zaman geçirelim.Pazartesi istikamet Nazilli.
İyi forumlar.
Yarın yada Pazartesi gorusebiliriz , nazilli de ne kadar kalacaksin
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)