Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Yol arkadaşı aranıyor.İstikamet Bodrum-Aydın

REKLAM ALANI
    frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kontak hiç kapanmadı mı yani 500 km boyunca

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------

tanıyorum abi ferhat ordan orayı 5 saatte almıştır ama eminim durmuştur yolda ve jawa dahil değil konuya sadece 125 cc ferhatla benim 125 le ramazan bayramında istanbul ankara yaptık dk başı mola verdik arkada totoşu uğuştu
    jawa ile durmamıştır o.Delidir de kendisi.Yada durunca 5 saatte almıştır yoksa 4 saat falan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı frantisec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    jawa ile durmamıştır o.Delidir de kendisi.Yada durunca 5 saatte almıştır yoksa 4 saat falan
    2 defa durdum... ereğli kavşagında durup benzin ve yemek ikmali...
    birde şereflikoçhisarda benzin ve çikolata ikmali... ikisini toplasan 30-40 dakika eder etmez...
    gerisi hep ortalama 110-120km/s hız ile gidildi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

tanıyorum abi ferhat ordan orayı 5 saatte almıştır ama eminim durmuştur yolda ve jawa dahil değil konuya sadece 125 cc ferhatla benim 125 le ramazan bayramında istanbul ankara yaptık dk başı mola verdik arkada totoşu uğuştu
    totoş uyuşması da var...ama asıl önemli olan
    ben kaç defa motorda uyudum olum... ne manyak adamım be...motorda uyunur mu...
    birde düzce taraflarında motoru ben kullanırken bile 2-3 defa daldım gittim... sonra bilerek tesise girip sana devretmiştim görevi...

frantisec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde şereflikoçhisarda benzin ve çikolata ikmali... ikisini toplasan 30-40 dakika eder etmez...
    yani 4.5 saat Yolların arslanı şiştimi yolda ? Şişmezzzz.

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

totoş uyuşması da var...ama asıl önemli olan
    ben kaç defa motorda uyudum olum... ne manyak adamım be...motorda uyunur mu...
    birde düzce taraflarında motoru ben kullanırken bile 2-3 defa daldım gittim... sonra bilerek tesise girip sana devretmiştim görevi...
    adam geceden otobüsle ankaradan yola çıktı sabahı almaya gittim kahvaltı falan derken kadıköy yaptık alacağımızı alıp 12 gibi tekrar yola çıktık ve bayram arifesi nasıl kalabalık yollar 8 saat sonra ankara sitelerde olmayı başardı bizim mavicik tam bir depo ile yedek medek ne varsa bitti..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    adam geceden otobüsle ankaradan yola çıktı sabahı almaya gittim kahvaltı falan derken kadıköy yaptık alacağımızı alıp 12 gibi tekrar yola çıktık ve bayram arifesi nasıl kalabalık yollar 8 saat sonra ankara sitelerde olmayı başardı bizim mavicik tam bir depo ile yedek medek ne varsa bitti..
    o otobüsten öncesi de var hacı...
    ankaraya geleceğimin sevinci ile son 1 hafta doğru düzgün uyuyamadım...madem uykum yok biraz luci ve andrea ile mesajlaştım sabaha kadar birde üstüne otobüs yolcugulu olunca temelli bitkin, bitap, harap düştüm...

Alıntı frantisec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani 4.5 saat Yolların arslanı şiştimi yolda ? Şişmezzzz.
    120 km hızın nisan ayında verdiği soguk ile hemde gece motor mu şişermiş...

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.Ben bir motosiklet aşığı olarak keşke daha büyük cc kullansam diyorum,oda olur yolun başındayız.Sağanak fırtına dinlemeden işe gidiyorum.Mecburumda servis yok güzergahta o yüzden tesisat tam.yağmurluklar,deri diz örtüsü caterpiller bot,full armor.Kulağımda clasic müzik

160-180 Km zaten düz ova çoğunlukla kaymak asfalt söke ovası.Yaz sonu gibi 2 kişi 2 el çantası 80 sabitleyip gittik.Ortada bir çay molası verdik.Eminim bir V-strom olsa durmadan 2 saatte gidilir.Ben tahminen 3.5 saatte gideceğim sakin sakin.Otobüs molalarla o kadar yapıyor.Daha önce o kadar sürmüştü bu sefer yanlızım hafif eşyam.Rüzgarda ilk sefer gibi etkileyemeyecek.

Herkese iyi dileklerinden ötürü saygılar, sevgiler.

Daha zaman var çıkar bir deli daha
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Forumdan Uzaklaştırıldı
    21 aralık?
    Şirince?
    Murat 48/30 bunu beğendi.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Topu topu 160 km...
    Bas git...
    Bir de yok öncü yok artçıyle uğraşacan...
    Tek iyidir iyi...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    CB125 ile İstanbul-Yalova yaptım 192km. İlk uzun yolum olduğundan işi garantiye almak için daha Gebze'deyken bir mola verdim yaklaşık 15-20 dakikalık. Sonrasında basıp bitirdim yolu. Ama o mola da verilmeden gidilebilirmiş, hem de çok rahat.

Bu motorla 450km gitmeyi totom yediği zaman direkt İpsala sınır kapısı üzerinden Yunanistan'a sızacağım ben.

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    aydın da ne kadar kalacaksın, yol arkadasın olamam ama aydın da oturup bi çayımızı kahvemizi içeriz, benim cbf le de tanışmış olursun şartlar uygun olursa :
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çılgın sedat sen demek uzun km gideni görmedin tam 7 saat 507 km nonstop sakarya izmir
    uzun yol motoru tork canavarı ybr ile
    ordudan ista benzin istasyonu haric durmadan geldim:D hatta boludan çıkarken artık yorgunluktan motorun üstünde uyuyarak bir ilke imza atmıştım kendi bıranşımda:D
    sedat bilir
    Motosiklet mucidi

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ordudan ista benzin istasyonu haric durmadan geldim:D hatta boludan çıkarken artık yorgunluktan motorun üstünde uyuyarak bir ilke imza atmıştım kendi bıranşımda:D
    sedat bilir
    bu motor a binen de zaten akıl kıtlığı oluyor kafaya fazla rüzgar çarpması bazen iyi gelmez yani
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Tren kalkıyor...

Yarın sağanak gösteriyor meteoroloji, pazar daha beter. o yüzden yarın çıkmalıyım.Poseidon system de tam bozulacak zamanı buldu.Onların tahmini süper oluyordu.

Müdürden izin koparabilirsek 12-13:00 gibi çıkmayı yoksa 15:00 de çıkacağım.

Güzergah, rüzgar yönü itibariyle Bodrum-Milas-Yatağan-Çine-Aydın olarak değişti.

An itibari ile olumsuz hava şartları eklenince heyecanım iki katına çıktı diyebilirim.

Herkese iyi forumlar.
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    hayırlı yolculuklar kazasız belasız git gel yağmur başlarsa durabileceğin ilk yerde dur ve 2 saatte olsa bekle derim kesinlikle acele etme.. ne kadar kıyafetlerin tam olsada yağmurda refleksler yavaşlıyor yavaş gitsen bile bazen para etmez..
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    hayırlı yolculuklar kazasız belasız git gel yağmur başlarsa durabileceğin ilk yerde dur ve 2 saatte olsa bekle derim kesinlikle acele etme.. ne kadar kıyafetlerin tam olsada yağmurda refleksler yavaşlıyor yavaş gitsen bile bazen para etmez..
    Eyvallah hocam, bu güzergahta ve uzun yol olarak 2. tecrübem olacak, tabi eğitimimiz tam değil sadece araba kullanmaktan kalma bi özgüven var.Bu tarz bilgiler çok işime yarar, ben reflekslerin yavaşladığını bilmiyordum.Teşekkürler.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    müziği eksik etme...yolun açık olsun...
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    havalar yağmurlu. Ona göre çık yola. Yolun açık olsun.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı mondial50tt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aydın da ne kadar kalacaksın, yol arkadasın olamam ama aydın da oturup bi çayımızı kahvemizi içeriz, benim cbf le de tanışmış olursun şartlar uygun olursa :
    Bugün çıkıyorum.Çayını içmeyi çok isterim, yanlız sabah yağmurluk sıkıştırdığım yerden düşmüş.3 tur attım bulamadım yürütmüşler 2 km alanda.

Aydın'da uygun yağmurluk alabileceğim neresi vardır?Gelince hemen bir tane almalıyım.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Evet nonstop iki buçuk saatin ardından Aydın'a 15:30 da vardım.Hafif yağmurda ve ılık havada motosiklet zevki bambaşka idi.Şansıma yollarda yapılmıştı ve bomboştu.Kesmedi desem yeridir hala oturamıyorum

Aydın merkezde pazar günü ne yapacağım diyen varsa bir görüşelim, konuşalım, zaman geçirelim.Pazartesi istikamet Nazilli.

İyi forumlar.
    cesur509 bunu beğendi.

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    Yarın yada Pazartesi gorusebiliriz , nazilli de ne kadar kalacaksin
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)