arkadasım bos alanın varsa tabıkı bın ama ehlıyetı alana kadar allah korusun basına kotu bısey gelse haklı olsanda sen suclu sayılacaksın tabı benımkı sadece iyi niyetli bir tavsıye
arkadasım bos alanın varsa tabıkı bın ama ehlıyetı alana kadar allah korusun basına kotu bısey gelse haklı olsanda sen suclu sayılacaksın tabı benımkı sadece iyi niyetli bir tavsıye
istanbulda boş alan bulmak zorbe bıraz pratık yaparız mahallede falan işte sonra ev iş arası başlayacam
bu gun evrakları teslım ettım parayı da yatırdık gelsin şubat
A2 den nasıl kalıyorsunuz hayret Alt tarafı kaç tane soru var 10 dakkada çözdüm sonra tekrardan gözden geçirdim sonrası vurdum kafayı yattım sonuç 100 almışım fazla irdelemedim yani geçsem yeter şeklinde sonrası direksiyon sınavı oda 100 üzerinden 101
Not 20 tane soru varsa o dersten geçebilmen için en az 9 tanesini doğru bilmelisin
Bnm 4. dakikada A2 sınavı bitmişti zaten aynı sorular okumaya gerek yok çoğunu, sonra çıkayım diye düşünürken bi baktım 1 saat beklemek lazımmış işin yoksa biraz yat biraz seyret vakti doldurdum
diğer sorulara baktım birkaçını unutmuşm ama basitti çok eski sorulara bakan herkes geçer yani
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
ben büyük ihtimalle kaptım ehliyeti :D bende girmiştim 15 aralıkta ilkti ve ilkindede geçtim sanırım ilk yardım 30 sorudan 3 yanlışım var trafik 40 sorudan 5 yanlış motor danda 20 sorudan 4 yanlışım var
Hayırlı olsun darısı bızım basımıza şubat gelsede bizde alsak şu ehliyeti hayırlısı ile
hayrlısıyla bende alıcam sonuçları bekliyorum ve sonra gelsin CBR250R ))
Dikkat, Can Kurtarır . Sonra Kafanızı Çok Vurursunuz Duvarlara ..
B.RAGA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)