Ahhh, çok canım yandı, kafam yarıldı, pekmez aktı
Benim motorun kış bakımları yapıldı, parçaları güzelce yağlandı, garaja çekildi, üstü örtüldü, mışıl mışıl uykusunu uyuması seyrediliyor.
Ahhh, çok canım yandı, kafam yarıldı, pekmez aktı
Benim motorun kış bakımları yapıldı, parçaları güzelce yağlandı, garaja çekildi, üstü örtüldü, mışıl mışıl uykusunu uyuması seyrediliyor.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
tam arabayı evde bırakıp müşteriye motorla giden ben.. Bu yazıyı okuyunca daha bir keyiflendim.. Ellerine sağlık.. Bu tutku sezonluk olmamalı
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Durum hikayesi tadında,şahane olmuş Maxi.
Karakapaklı Emmi'ye de,güzel kapak olmuş olayın sonu
slayerr sana göre olması gerektiği gibi bir tabir.bana göre değil.küfür olduğunu söylemedim, ima da etmedim.ama rencide etmeden de olsa hafiften bir küçümseme anlamı içeren bir tabir olduğu kesin.bana göre tabi ki. kar hariç kış ve yağmurda motor kullanan biri olarak yazımdan sadece kuryelerin karda kışta motor kullandıkları gibi bir anlam çıkması senin çıkarımın.biraz hızlı okumuş olmalısın.kişinin zevk içinde karda motor kullanabileceğini mesajımda yazmıştım.sonuçta ağır bir tabir değil tatlı su motorcusu ama bir küçümseme anlamı içerdiği kesin.yani bir harbi motorcular var bir de tatlı sucular gibi oluyor.bana göre böyle bir ayrım yok. bunu yapanlar, kullandığı motorun tarzıyla, kullanma şekliyle, araba düşmanlığıyla, yaptığı yolla km ile kendini kutsayıp ulan ben neyim be tavırlarına giren motorcular da var. malesef var.her tür kategorize etme durumu sonunda çatışmaya yol açar.benim için durum böyle.
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar,yazı kışı önemli değil,bunun yazılmış bi kuralı yok.Önemli olan ne biliyor musunuz.Burada yeni üye olan gencecik arkadaşlara ve üye olmayan sokaktaki arkadaşlara,motosiklete korumasız,ehliyetsiz binilmeyeceğini,kışın binilecekse,soğuktan yağmurdan çok iyi koruyan kıyafetler giymelerini,bizim geçmişte yaptığımız hataları onların devam ettirmemelerini sağlamaktır önemli olan.Bana göre motor sezonluk değildir ama bu bana göre.Başkası bana katılmayabilir.Bunun için birbirinizi kırmanıza gerek yok.Kışın motora binmeyenler için ciddiye alınacak bi durumda yok ortada.
Motosiklet sezonluk olsun diye yapılmamıştır.Motora yazın veya kışın binmek sadece sürücünün kendi tercihidir.
Bir çok soğuk ülkede motorcular her türlü koşulda motor kullanıyorlar.Burada dikkat edilmesi gereken motorun kış şartlarına uygun bakımlarının ve lastik değişimlerinin yapılması.Yağışlı havaya uygun olmayan lastiklerle yapacağımız yolculuklar kabusa dönüşebilir.Üst korumalarımız ve kıyafetlerimiz kış şartlarına uygun olmalıdır.Bu arada ben kurye değilim ama çok fazla kar ve buzlanma olmadığı sürece her türlü hava şartlarında motoruma binerim.
HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR
gün geçtikçe bende tatlı su motorcusu oluyorum...
yalan yok...
her şey zevkli, lakin huyum dur o motoru garaja pis sokmam...
kafadan 2-3 saatim gideceği için temizliği de, isteyen istediğini desin o motoru o temizliği göze almadan çıkartmam....
kardeşim sende dikkat et....
Allah kazadan beladan korusun seni ve hepimizi....
aşk başka hiçbirşey degil bendeki.
http://www.izlesene.com/video/hpim40...6569/facebook2
Çok güzel yapmışsın Her ne kadar riskli olsada taze karda motor sürmek çok güzel. Erzincan da 2 gün kar yağdı şu an hava çok tatlı motorumun marş rublesi gelsede bende binsem
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
neden hgep marş rublesi bozuluo deli olcam kle 500 vardı marj rublesi bozuk sonra xt600 aldım onunda bozuk cıktı:D arkadasa r5 aldık baktım onunda ruble kacırıyo gecen costum cuper söktüm 1500 herşeyi yaptım deedim bismillahh anee marş rublesi kacırıyo:D nasıl bilgisayarda hız olunca söz konusu ms sıkıntı kutusu sabit diskse burdada sıkıntı ruble gibi:D
yokuş aşşa vurdur dicem ama scuter
Motosiklet mucidi
Kurye olmadığımız halde Ankarada iken karda buzda yıllarca keyfine motor bindik...
Tadı anlatılmaz yaşanır....
Cefası da anlatılmaz yaşanır...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yazar burada hikayenin gerisini okuyucuya bırakarak enteresan bi son elde etmeye çalışmış.
eyvallah .
devamını isterseniz bugün de sis içinde geldim .
eyvallah. normalde edebiyatla işim yoktur, sayısalcıyım. hatta mühendis adayıyım diyim.
iyi güzel de ben kurye miyim? motora binmek zorunda da değilim; çalıştığım yer emniyet. sivil memurum ve görev saatim belli. gecenin 2si de olsa nöbetçi şoför var ve beni götürüyor...
başlığı "tatlı su moturcuları" diye açmıştım ama düzeltilmiş sanırım. tamamen espri niyetiyle o başlık atıldı. bu kadar alınmayın yahu... 2 küsür senedir bu forumdayım bu tanım hep kullanılmıştır...
estağfurullah yukarıda da dediğim gibi kimseyi suçlamıyorum. forumda sürekli yapılan bi espriyi yaptım sadece. 1-2 yazım hatasını ben de farkettim, bi oturuşta yazıp bir yerde paylaşmıştım. oradan kopyala yapıştır yapınca hatalar kaçınılmaz. edebiyatçı değilim .
michelinleri taktığımdan beri çok memnunum. resmen buz üstünde geldim, o kadar sorun çıkarmadı. pantolonum da yolda. yarın gelir sanırım.
abi kimseyi kategorize etme gibi bir gayem yoktu. seni tanımasam alındığını düşüneceğim. sana öyle bir şeyi ima etmek bile haddime düşmez . motoruna nasıl baktığını forumdakilerden takip edenler bilir zaten. Allah hepimizi korusun.
Yağmurda o vizöre vuran su tanelerinin sesini dinleyerek sürmek başkadır,
Karda 3-4 motorcu ile yolda rastlaşıp birlikte sürmek birbirini kollamak başkadır,
arada durup kaskın üstündeki ve omuzlarımıza bırıken karları temizlemek başkadır,
hele o çamura çepere girip kirlenmek yok mu (evde Valide hanım canıma okuyor o ayrı ) jeehehehhe
Kışın motor sürmeyi herşeyden çok seviyorum.Doğru ekipmanlar ile mühteşem eglenceli oluyor
kışın soğuk, yağmurlu ya da karlı havada motosiklete binmek kolay değil tabiiki. ama şahsen benim için bir yerden bir yere gitmek bu hava şartlarında çocuk oyuncağı. yani karlı, yağmurlu havada evden herhangi bir yere gidebilirim hiç te zor gelmez. mesele tüm gün o hava şartında motosiklet üzerinde çalışmak. bunu da ancak kuryeler bilir.
+100000000
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
madem bazıları tatlı su motorcusu bazıları ise komando o komandolar bu soğukta yapsınlar 100 km lik yol da motosikletleriyle beraber heykellerini dikelim (!)
karda yağmurda motora binmek tercih meselesidir.ben kendi adıma hiçbir zevk almam o hava şartlarında; çünkü hem kendime eziyet hem de motosiklete eziyet olur
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Ne güzel yazmışsın eline sağlık. Burada henüz kar felan yok bu arada... Burası mı neresi, tokat.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)