Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Tatlı su motorcularına ithafen

REKLAM ALANI
    timoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 idi, Honda VT750 oldu
    Ahhh, çok canım yandı, kafam yarıldı, pekmez aktı

Benim motorun kış bakımları yapıldı, parçaları güzelce yağlandı, garaja çekildi, üstü örtüldü, mışıl mışıl uykusunu uyuması seyrediliyor.
    maxi97 bunu beğendi.
    En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    tam arabayı evde bırakıp müşteriye motorla giden ben.. Bu yazıyı okuyunca daha bir keyiflendim.. Ellerine sağlık.. Bu tutku sezonluk olmamalı
    maxi97 bunu beğendi.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Durum hikayesi tadında,şahane olmuş Maxi.

Karakapaklı Emmi'ye de,güzel kapak olmuş olayın sonu
    maxi97 bunu beğendi.

slayerr sana göre olması gerektiği gibi bir tabir.bana göre değil.küfür olduğunu söylemedim, ima da etmedim.ama rencide etmeden de olsa hafiften bir küçümseme anlamı içeren bir tabir olduğu kesin.bana göre tabi ki. kar hariç kış ve yağmurda motor kullanan biri olarak yazımdan sadece kuryelerin karda kışta motor kullandıkları gibi bir anlam çıkması senin çıkarımın.biraz hızlı okumuş olmalısın.kişinin zevk içinde karda motor kullanabileceğini mesajımda yazmıştım.sonuçta ağır bir tabir değil tatlı su motorcusu ama bir küçümseme anlamı içerdiği kesin.yani bir harbi motorcular var bir de tatlı sucular gibi oluyor.bana göre böyle bir ayrım yok. bunu yapanlar, kullandığı motorun tarzıyla, kullanma şekliyle, araba düşmanlığıyla, yaptığı yolla km ile kendini kutsayıp ulan ben neyim be tavırlarına giren motorcular da var. malesef var.her tür kategorize etme durumu sonunda çatışmaya yol açar.benim için durum böyle.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Tartışmaya gerek yok arkadaşlar,yazı kışı önemli değil,bunun yazılmış bi kuralı yok.Önemli olan ne biliyor musunuz.Burada yeni üye olan gencecik arkadaşlara ve üye olmayan sokaktaki arkadaşlara,motosiklete korumasız,ehliyetsiz binilmeyeceğini,kışın binilecekse,soğuktan yağmurdan çok iyi koruyan kıyafetler giymelerini,bizim geçmişte yaptığımız hataları onların devam ettirmemelerini sağlamaktır önemli olan.Bana göre motor sezonluk değildir ama bu bana göre.Başkası bana katılmayabilir.Bunun için birbirinizi kırmanıza gerek yok.Kışın motora binmeyenler için ciddiye alınacak bi durumda yok ortada.
    DALGIC_800 ve maxi97 bunu beğendiler.

saykem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 600
    Motosiklet sezonluk olsun diye yapılmamıştır.Motora yazın veya kışın binmek sadece sürücünün kendi tercihidir.
    Bir çok soğuk ülkede motorcular her türlü koşulda motor kullanıyorlar.Burada dikkat edilmesi gereken motorun kış şartlarına uygun bakımlarının ve lastik değişimlerinin yapılması.Yağışlı havaya uygun olmayan lastiklerle yapacağımız yolculuklar kabusa dönüşebilir.Üst korumalarımız ve kıyafetlerimiz kış şartlarına uygun olmalıdır.Bu arada ben kurye değilim ama çok fazla kar ve buzlanma olmadığı sürece her türlü hava şartlarında motoruma binerim.
    HAYAT; İSTEMEDİĞİMİZ HALDE BAŞIMIZA GELEN HERŞEYDİR

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    gün geçtikçe bende tatlı su motorcusu oluyorum...
    yalan yok...
    her şey zevkli, lakin huyum dur o motoru garaja pis sokmam...
    kafadan 2-3 saatim gideceği için temizliği de, isteyen istediğini desin o motoru o temizliği göze almadan çıkartmam....
    kardeşim sende dikkat et....
    Allah kazadan beladan korusun seni ve hepimizi....
    maxi97 bunu beğendi.

dekarator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobilet minsk honda titan planet3 xtz NX 250 DOMİN
    aşk başka hiçbirşey degil bendeki.
    http://www.izlesene.com/video/hpim40...6569/facebook2
    maxi97 bunu beğendi.

waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Çok güzel yapmışsın Her ne kadar riskli olsada taze karda motor sürmek çok güzel. Erzincan da 2 gün kar yağdı şu an hava çok tatlı motorumun marş rublesi gelsede bende binsem
    maxi97 bunu beğendi.
    2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
    Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı waeder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel yapmışsın Her ne kadar riskli olsada taze karda motor sürmek çok güzel. Erzincan da 2 gün kar yağdı şu an hava çok tatlı motorumun marş rublesi gelsede bende binsem
    neden hgep marş rublesi bozuluo deli olcam kle 500 vardı marj rublesi bozuk sonra xt600 aldım onunda bozuk cıktı:D arkadasa r5 aldık baktım onunda ruble kacırıyo gecen costum cuper söktüm 1500 herşeyi yaptım deedim bismillahh anee marş rublesi kacırıyo:D nasıl bilgisayarda hız olunca söz konusu ms sıkıntı kutusu sabit diskse burdada sıkıntı ruble gibi:D
    yokuş aşşa vurdur dicem ama scuter
    Motosiklet mucidi

waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden hgep marş rublesi bozuluo deli olcam kle 500 vardı marj rublesi bozuk sonra xt600 aldım onunda bozuk cıktı:D arkadasa r5 aldık baktım onunda ruble kacırıyo gecen costum cuper söktüm 1500 herşeyi yaptım deedim bismillahh anee marş rublesi kacırıyo:D nasıl bilgisayarda hız olunca söz konusu ms sıkıntı kutusu sabit diskse burdada sıkıntı ruble gibi:D
    yokuş aşşa vurdur dicem ama scuter
    Vallaha haklısın Marşını hiç zorlamıyorum halbuki zaten tek marşta da çalışıyor fakat yine de durduk yere bozulabiliyor demek ki.
    2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
    Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Kurye olmadığımız halde Ankarada iken karda buzda yıllarca keyfine motor bindik...
    Tadı anlatılmaz yaşanır....
    Cefası da anlatılmaz yaşanır...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kundurasıyla kaymadan yokuşu çıkmaya çalışan emmiye doğru bakıp bi kahkaha attı en son. ondan sonra motor stop mu etti.
    Arkası yarın mı, en heyecanlı yerinde bitti Adam evine vardı mı. Yoksa evde kimse yok muydu. Hanımı babasına mı gitmişti. Haftaya çarşamba yeni bölümde
    Güzel yazı, ellerine sağlık. paylaşım içinde teşekkürler.
    yazar burada hikayenin gerisini okuyucuya bırakarak enteresan bi son elde etmeye çalışmış.

eyvallah .

devamını isterseniz bugün de sis içinde geldim .

Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostoyevski mübarek, hissedebildim tüm o tutku ve soğukluğu vede motosikletlileri aşağalayan insanların madara edilişini.
    eyvallah. normalde edebiyatla işim yoktur, sayısalcıyım. hatta mühendis adayıyım diyim.

Alıntı ipsiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi güzel de başlık olmamış.kurye arkadaşları seviyoruz saygı duyuyoruz ayrı konu.şimdi onlar mecbur karda kışta motora binmek zorunda olunca motorcu,binmeyenler tatlı sucu mu oldu yani.adamın işi gereği mecburiyeti var ki karda biniyor motora.zevk içinde karda motor sürebilir.ben şimdi o havada çıkmıyorsam tatlı sucu oluyoruz yani.kategorize etmemek lazım haddi zatında.motorcu motorcudur.
    iyi güzel de ben kurye miyim? motora binmek zorunda da değilim; çalıştığım yer emniyet. sivil memurum ve görev saatim belli. gecenin 2si de olsa nöbetçi şoför var ve beni götürüyor...

başlığı "tatlı su moturcuları" diye açmıştım ama düzeltilmiş sanırım. tamamen espri niyetiyle o başlık atıldı. bu kadar alınmayın yahu... 2 küsür senedir bu forumdayım bu tanım hep kullanılmıştır...

Alıntı sabiht adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaş ilerledikçe, vücut bazı özelliklerini kaybettikçe, refleksler yavaşladıkça, bakış açısı, fikirler ve düşünceler değiştikçe, hareket ve davranışlar da değişiyor...Ben bir tatlı su motorcusu olarak yazınızı çok beğendim, çok güzel bir tarz da ifade etmişsiniz...Ancak bir de yazım kurallarına dikkat etseydiniz, çok daha güzel olacakmış...
    estağfurullah yukarıda da dediğim gibi kimseyi suçlamıyorum. forumda sürekli yapılan bi espriyi yaptım sadece. 1-2 yazım hatasını ben de farkettim, bi oturuşta yazıp bir yerde paylaşmıştım. oradan kopyala yapıştır yapınca hatalar kaçınılmaz. edebiyatçı değilim .

Alıntı saykem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet sezonluk olsun diye yapılmamıştır.Motora yazın veya kışın binmek sadece sürücünün kendi tercihidir.
    Bir çok soğuk ülkede motorcular her türlü koşulda motor kullanıyorlar.Burada dikkat edilmesi gereken motorun kış şartlarına uygun bakımlarının ve lastik değişimlerinin yapılması.Yağışlı havaya uygun olmayan lastiklerle yapacağımız yolculuklar kabusa dönüşebilir.Üst korumalarımız ve kıyafetlerimiz kış şartlarına uygun olmalıdır.Bu arada ben kurye değilim ama çok fazla kar ve buzlanma olmadığı sürece her türlü hava şartlarında motoruma binerim.
    michelinleri taktığımdan beri çok memnunum. resmen buz üstünde geldim, o kadar sorun çıkarmadı. pantolonum da yolda. yarın gelir sanırım.

Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gün geçtikçe bende tatlı su motorcusu oluyorum...
    yalan yok...
    her şey zevkli, lakin huyum dur o motoru garaja pis sokmam...
    kafadan 2-3 saatim gideceği için temizliği de, isteyen istediğini desin o motoru o temizliği göze almadan çıkartmam....
    kardeşim sende dikkat et....
    Allah kazadan beladan korusun seni ve hepimizi....
    abi kimseyi kategorize etme gibi bir gayem yoktu. seni tanımasam alındığını düşüneceğim. sana öyle bir şeyi ima etmek bile haddime düşmez . motoruna nasıl baktığını forumdakilerden takip edenler bilir zaten. Allah hepimizi korusun.

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yağmurda o vizöre vuran su tanelerinin sesini dinleyerek sürmek başkadır,
    Karda 3-4 motorcu ile yolda rastlaşıp birlikte sürmek birbirini kollamak başkadır,
    arada durup kaskın üstündeki ve omuzlarımıza bırıken karları temizlemek başkadır,
    hele o çamura çepere girip kirlenmek yok mu (evde Valide hanım canıma okuyor o ayrı ) jeehehehhe

Kışın motor sürmeyi herşeyden çok seviyorum.Doğru ekipmanlar ile mühteşem eglenceli oluyor

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    kışın soğuk, yağmurlu ya da karlı havada motosiklete binmek kolay değil tabiiki. ama şahsen benim için bir yerden bir yere gitmek bu hava şartlarında çocuk oyuncağı. yani karlı, yağmurlu havada evden herhangi bir yere gidebilirim hiç te zor gelmez. mesele tüm gün o hava şartında motosiklet üzerinde çalışmak. bunu da ancak kuryeler bilir.

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı ipsiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi güzel de başlık olmamış.kurye arkadaşları seviyoruz saygı duyuyoruz ayrı konu.şimdi onlar mecbur karda kışta motora binmek zorunda olunca motorcu,binmeyenler tatlı sucu mu oldu yani.adamın işi gereği mecburiyeti var ki karda biniyor motora.zevk içinde karda motor sürebilir.ben şimdi o havada çıkmıyorsam tatlı sucu oluyoruz yani.kategorize etmemek lazım haddi zatında.motorcu motorcudur.
    +100000000

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------

madem bazıları tatlı su motorcusu bazıları ise komando o komandolar bu soğukta yapsınlar 100 km lik yol da motosikletleriyle beraber heykellerini dikelim (!)
    karda yağmurda motora binmek tercih meselesidir.ben kendi adıma hiçbir zevk almam o hava şartlarında; çünkü hem kendime eziyet hem de motosiklete eziyet olur
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Ne güzel yazmışsın eline sağlık. Burada henüz kar felan yok bu arada... Burası mı neresi, tokat.
    Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)