Geçen gün bir 'Ybr'nin üstünde gördüm. Adam 'Miras değil, alın teri' yazmış
Geçen gün bir 'Ybr'nin üstünde gördüm. Adam 'Miras değil, alın teri' yazmış
konuya tav oldum komple ..
içimizdeki apaçilere bakın mt ailesi :D
# motosikletle.blogspot
Hahaha bende cok kızarım bu olaya mesela.. ya cık ortalıgı inlet yada cekil beni seyret nedir ki bu :D altında 100 lük cup ne yapıcan en fazla pati cekersin :D
Ama arabama yazdırıcagım 2 cümlü var benim..
aaa yine o cocuk ..
Sekilsin Yhaa
Kendinize özel cümleler. sanki altınızda tek 1 seri özel arac var
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu taşıR !!! İşte bu güzell motorun önüne yap şekil :D
Ne Mutlu Türküm Diyene
dostum herkesin parasına göre motoru var elimde olsa yzf r1 kullanayım ama olmayınca olmuyor yinede hafife alınmayacak bi motor kullanıyorum çok rahat kısa mesafede 160 neti var sen hala konuşuyosun sana fikrini soran olmadı başlığı okuyupta girmediysen konuya ben ne yapayım ister apaçi olurum ister cart curt seni ilgilendiren bi konu yok burda
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
çok sağol
kazasın belasız sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
ne yaparsın hastalık işte
"çok baktın güzelim, atlada gezelim" ( manası çok derin)
'Fazla bakma kafa yapar'
Bu da bir gencin altındaki cup'ta yazılıydı.
[Hotel|Oscar|November|Delta|Alpha] [Charlie|Bravo|Romeo]
Hedefimiz ibre sonu Allah ım sen bizi koru!!! :D :D :D
çok değişik bi fikir bence süper işte böyle yeni şeyler bulmak gerek
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:24 ----------
onu yazdırmayı kesinlikle düşünüyorum kullandığın motorun ne olduğu fark etmez bence hepsine yazmak lazım
bak benimkinde bu yazıyo
S.Badem AB(rh+)
illa bişey yazacaksan buna benzer bişey yaz
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Arabayla giderken bir paketçinin bagajında görmüstüm
"eger bu yazıyı okuyabiliyorsan acıkmışsın demektir"
Geçen Yılmaz hocalarla lokalde oturuyoruz.
''kuzu kurdun yol fordun'' yazın gerçi onu araba apaçileri yazıyo ama farketmez apaçi apaçidir sonuçta
Benim Fizy'da bile i-vtec yazar Yamaha'nın nesi meşur... (Bu arada Honda Civic olsun Typer olsun - S2000 olsun sevdiğim saygı duyduğum araçlardır kendisi)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)