Herkeze Merhaba Arkadaşlar Ls2 Marka Kaskıma AirBrush Çalışması Yaptık Kendi Çapımızda Şimdilik evde bu kadar Oluyor Gerisi Atölye de İnşallah. Daha İşi var Henüz Bitmiş Değil.
İyi Veya Kötü Yorumlarınız İçin teşekkürler Şimdiden.
Herkeze Merhaba Arkadaşlar Ls2 Marka Kaskıma AirBrush Çalışması Yaptık Kendi Çapımızda Şimdilik evde bu kadar Oluyor Gerisi Atölye de İnşallah. Daha İşi var Henüz Bitmiş Değil.
İyi Veya Kötü Yorumlarınız İçin teşekkürler Şimdiden.
Bence on numara olmuş elinize kolunuza sağlık
nacizane kasktaki yeşil tonlar ninjanın yeşil tonlarına benzer olabilirmiş ama başarılı
Yeşil Tonları Tutturmak Biraz zor gibi birşey çünkü ninja nın yeşili Kendine Özel bir renk tonu diye biliyorum o tonu bulamadık ama yinede yakın Bir ton kullandık Beğendiğinize Sevindim Daha Farklı Çalışmalar da gelicek yakın zamanda
Elinize sağlık, bence yeterince iyi olmuş.
Başarılı, Ellerine sağlık. Güzel olmuş.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Beğendiğinize Sevindim arkadaşlar Birdahaki Çalışma Bandit kask Üzerinde Olacak İnşallah
Gayet basarili bence motorun rengiylede uyusmus.
Güzel... Motora da uymuş...
Eline sağlık.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
güzel olmuş ,bunun maliyeti ne acaba
ls2 leri satın al air brush işlemi yap sat çok datlı olur bence.
Gayet güzel olmuş bu işlem.Değişik işleride paylaşman gerek.
işlenecek temayı kafandanmı yapıyorsun yoksa internetten seçipmi yapıyorusn.
başarılı valla. Bende yapsam mı diye youtube'dan bikaç video izledim de öyle kolay hemen olacak gibi değil. Kolay gelsin
Kask larin boyanmasi kaskin koruyucu ozelligini yitirdigini yaziyor ls2kullana kilavuzunda aman dikkat edin sakat bir durum olmasin
AirBrush sanatçıları normalde o kadar yüksek ücret talep ediyorlarki brakın LS2 yi Arai vb kaskların 2 3 katını sizden isteyebilirler. Sizin böyle bir yeteneğinizin olması çok güzel. Hatta kendinizi biraz daha geliştirp hobi olarak başladığınız işten para bile kazanabilirsiniz. Air Brush ile maket yaptığım seneler tanışmıştım yok kompresörü yok tabancası derken ciddi paralar harcamıştım.
Yeni çalışmalarınızı bekliyoruz .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)