Kıyafetlerim yeterli olurmu sizce ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar Deri montum altına rüzgar geçirmez yeleğim botum var bunlarıda alıp motosikletimi kar yağmadığında filan kullanmak istiyorum bunlar yeterli olurmu sizce?
Termal Balaklava
:http://www.feyizoglu.com/Balaklava-K...-_44585.html#0
El kılıfı (ELDİVENİM VAR)
http://www.feyizoglu.com/El-Kilifi_44128.html#0
yağmurluk
http://www.feyizoglu.com/Yagmurluk-A...i_45906.html#0
termal içlik
http://www.feyizoglu.com/Windtech-Ru...lik_45729.html
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Reklamlar
-
Sevgili Kardeşim,
Eğer feyizoğlu nun reklamını yapmak için başlığı açmadıysan ve kaskında var ise
BU KIYAFETLER YETMEZ (hehehehe çok fena ters köşe oldu)
Benim gibi 43 yaşına geldiğinde diz ağrıları çekmek istemiyorsan şöyle genişçe bir diz koruması kullanman lazım . Koruma seni sadece düşmekten değil dizlerinde romatizmaya yol açacak soğuklardan da koruyacaktır.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
yok okan abi ne reklamı ya sanki bana paramı verecekler reklam yapınca bu dizliği 1-2 kişi daha söylemişti ben bide dizlik bakaym en iyisi
-
etkisi mutlaka olur ama ne olursa olsun üşürsün yinede ha titremezsinde biraz gülümsersin
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
Diz örtüsü tavsiye, ben kullanıyorum.Üşengeç işi değil ama, 4 çocuk yapmayı düşünüyorsan şart diyebilirim.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Diz örtüsü tavsiye, ben kullanıyorum.Üşengeç işi değil ama, 4 çocuk yapmayı düşünüyorsan şart diyebilirim.
Abi nerden aklına geldi şimdi dört çocuk
Hem dört çocuk çok değil mi? Ne yapacaksın o kadar çocuğu?
-
Bir zamanlar pazarlarda spor eşofman altlari satilirdi 5-10 liraya. Tamamen naylondan, siyah renkli, içi fileli falan olurdu. Bir yere sürtündüğünde eriyenlerden... Umarim tarif edebilmisimdir aklimdakini. Iste o esofmanlar ruzgar gecirmez. motosiklet pantolonunuz yoksa, kot ile termal iclik arasina giyebilirsiniz. Baya isinize yarayabilir. Direk kot altina giyilirse terletebilir, tavsiye etmem
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Abi nerden aklına geldi şimdi dört çocuk
Hem dört çocuk çok değil mi? Ne yapacaksın o kadar çocuğu?
3 çocuk iyidir 4 dahada iyidir
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
3 çocuk iyidir 4 dahada iyidir
Elinizden öper bir kızım var. illallah ettiriyor bana. Bir saniye durmuyor. Ikincisi mi? Allah etmesin.
Tabi bu duyguyu Allah herkese nasip etsin. Bu ne yaman çelişki yaw
-
18 Aralık 2012, 14:07
5 yıl arayla 4 çocuk iyidir
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
20 Aralık 2012, 11:32
aonal adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Deri montum altına rüzgar geçirmez yeleğim botum var bunlarıda alıp motosikletimi kar yağmadığında filan kullanmak istiyorum bunlar yeterli olurmu sizce?
1-Su geçirmez bot
2-Su, rüzgar geçirmez pantolon
3-Pantolonun koruması yoksa dizlik
4-Motosiklet için hazırlanmış mont (yazlık veya kışlık zamana bağlı)
5-Montun koruması yoksa, dirseklik ve bel koruması
6-Motosiklet kullanımı için yapılmış eldiven.
7-Kaliteli kask
8-Hava soğuk ise balaklava
9-Mont bot ve pantolon kışlık ise yağmurluğa termal içliğe (Muğla için) gerek olmaz.
10-Marka, model, fiyat sana kalmış,
-
20 Aralık 2012, 15:21
fiyat hepsini alınca uçuyor ama tavsiyeler için tşk arkadaşlar
-
20 Aralık 2012, 19:19
1000tl falan tutar.Sirkeci'de indirim vardı,hanım için neredeyse yarı fiyatına epey ekipman aldım. Fiyata gelince "OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ." Allah göstermesin herhangi bir kaza anında veya yeterince korunma olmadığı için kapabileceğin kronik rahatsızlıklar(romatizma, akciğer hastalıkları vs) seni ömür boyu masrafa sokar. Tercih meselesi tabi.
-
20 Aralık 2012, 22:27
banro adlı üyeden alıntı
1000tl falan tutar.Sirkeci'de indirim vardı,hanım için neredeyse yarı fiyatına epey ekipman aldım. Fiyata gelince "OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ." Allah göstermesin herhangi bir kaza anında veya yeterince korunma olmadığı için kapabileceğin kronik rahatsızlıklar(romatizma, akciğer hastalıkları vs) seni ömür boyu masrafa sokar. Tercih meselesi tabi.
sirkecide hangi mağazadan aldın öğrenebilirmiyim benim de bu aralar bir kaç eksiğim var da eğer reklam olmasın dersen özelden msj atabilirsin
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
21 Aralık 2012, 21:45
Özelden attım .İnşallah ellerinde mal kalmıştır.
-
21 Aralık 2012, 22:01
Herşey e ek olarak alt üst takım kesinlikle termal içlik al. İnanılmaz faydasını görürsün. Ne kadar kışlık pantolon giyersen giy. Termal içlikler soğuktan koruduğu gibi terlemeni de önler.
Yola çıktığında değil vardığında övün ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)