Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Evkur Asya Motor ?

REKLAM ALANI
    ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    ve şu an da sen benı oyle bı ınsan olarak gosterıyosun kı sankı konuyu mıllete dalasmak ıcın acmısım. ben yardım edenlere tesekkurumu ettım yardım ıcın burda olmayanlara da tepkımı belırttım. o zaman şöyle yapalım. Alıcagımı aldım ki bunu 3.ye belırtıyorum fakat hala tartısıyoruz. Evkur'a gıdıp sorarım olmadı yaza kadar bekler para brıktırırım sagolun butun yorumlar ıcın ıyı gunler.
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

geçen hafta evkurun önünden geçerken camekandan DAELİM 250 ROADWİN gördüm...içeri girdim eleman hemen koşup yanıma geldi,
    abi motormu lazım peşin fiyatına 24 ay taksitle açık hesap veriyoruz dedi.
    Fiyatı ne kadar kardeş,dedim.
    14.250 tl abi dedi....
    yüzüne karşı elemanın...
    ohaaa çüşşşş yuuuhhhhh laaaan... çektim
    abi noldu dedi.
    8.500 tl bayide bu motor birader,sen ayak üztü şeyetmeye adammı arıyon dedim.
    abi taksitli fiyat dedi.
    hani peşin fiyatına 24 ay taksit demiştin...ulan siz eşşeğe boya badana yapar ferrari niyetine milyon dolara satarsınız...
    abi 12 bin yaparım sana, dedi pişkin pişkin.
    alıcı değilim kardeş,dedim
    on bir yapıyım abi dedi,
    motorum var kardeş sadece sizdeki 24 ay atksitli peşin fiyatını öğrenmek için sordum dedim. ve çıktım.

genç kardeşim evkurun satış politikası hakkında güzel bir fikir vermiştir sana gecen hafta yaşadıklarım.sen scooterini kullanmaya devam şimdilik sorunları varsa o ilk taksit için vereceğin 200-300 tl ye scooterinin bakımlarını yaptır en azından 1 yıl daha kullanırsın.
    ugrgnr bunu beğendi.
    Adam adamdır, olmasa da pulu; Eşek eşektir,olsada hint kumaşından çulu.[COLOR="#B22222"][/COLOR]

braingulp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Su an yok, en son gsx600f (katana)idi
    Alıntı ugrgnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba..

son zamanlarda Asya Swift 150 gozume cok guzel gozukmeye basladı ve bı sitede ve burda, Evkur'dan asya motor aldıgını soyleyen bırılerını gordum 15 ay taksıt falan..

bu konuyu acmamın nedenı, babamın işleri şu an pek iyi sayılmaz o yuzden kredı kartına yuklenmek ıstemıyorum kı kabul etmıyo bu yuzden elımde 200lira var ve bu parayla alacagım motorun ılk taksıdını odemek ıstıyorum. Evkur da Peşin fiyatına taksit yaptıgı ıcın benım ıcın cok uygun. Eğer asya motor satıyorsa gidip bi göz atıcam fakat en yakın evkur oturdugum yere 1 saat uzaklıkta.. bu yüzden, eğer Evkur'un asya motor sattıgını bılen goren bırılerı varsa burda bana yardımcı olabılırlerse sevınırım şimdiden tesekkurler
    Sevindinmi?

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    eheh 11e kadar ındırmıs ama bak :p şaka bı yana evet fıyat farkı oyle dedıgın gıbı bu gıdısle scooter'a daha fazla bakıp yaza dogru bısıler bakıcam artık ah evkur ahh
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

KAYA018 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 125 MH DRİFT BEYAZ ANKA KUŞU

evkur

slm ben 34 yasındayım su ana kadar mondıal 2 adet 250 mct 1 adet 125 mt 2 adet 150 kn 1 adet 125 ybr kullandım ılk motorum 250 mct ıdı alırken anadolu cetelem kredısı ıle aldım motor 3250 ıken bana 5000 lıraya gelmıstı yanı gecende ankara demetevlerde evkurmu evshop mu ne var orda vardı motor sordum en ucuz ve cılız model cub bak bır cub a 3000 kusur cektıler gerısını dusun daha gecsın bencede acele etme 500-600 lıraya sıkısıp scooter satanlar var bır tane al onla basla zamanla degıstırırsın hersey gonlunce olur umarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------

ılyas41 alemsın sabah sabah yazdıklarına kahkahalar attık allahda senı guldursun evkurla yasadıgın dıalog yanlıs anlama kardesım

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

su an benımde motorum yok bende dusunuyorum uygun fıyatlıu saglam bır motor arastırıyorum mondıal ın 125 drıft modelı baya ıyı gorunuyor sıtelerdekı yorumlar olumlu balansorlu motoru ıle yenılık yapmıs maıl attım fıyat dusecekmı dıe cevap beklıyorum bakalım
    ugrgnr bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)