34 HE 7018 DİKKAT EDİN!!!
Reklamlar
-
Merhaba herkese. Bugün akşam 17:00 sularında arkadaşımla Kartal sahil yolunda normal seyir hızında ilerlerken bu plakasını vermiş olduğum aşağılık yaratık bizim canımıza kast etti. Üzerimize kırdı ve kaçmasak eğer resmen düşürecekti bizi. Bordo renkli hafif ticari araç olan Fiorino. Bu adamı görürseniz uzak durun çünkü tam bir motor düşmanı. İçerisinde de çoluğu çocuğu var. Ben soğukkanlı olup hemen sağa çektim ve polise ihbar ettim. İhbardan sonra sahil yolu üzerinde ilerledim ama göremedim. Herhalde iç kısımlara girdi. Yoksa polis büyük ihtimalle çevirecekti. Gidip kavga da edilebilirdim ama ben bu şıkkı seçmedim. Çünkü döve döve adam bitmez, toplu eğitim ve bilinçlenme yapılmalı. O da yapılmıyor. Ben onu durdurup kavgaya tutuşsam belki silah çıkarıp beni öldürecekti ya da ben onu linç edecektim. Gerek var mı, bence yok. Şu anda sağ salim sıcak evimde huzurlu bir şekilde oturuyorum. Kimsenin başına böyle bir olay gelmemesi dileğiyle.
HEY SÜRÜCÜ SENİN ALLAH BİN BELANI VERSİN. ÖL GEBER
Reklamlar
-
çok geçmiş olsun.olgunluk ve sabır işte budur tebrik ederim.
-
Geçmiş olsun arkadaşım. En iyisini yapmışsın.
-
Geçmiş olsun. Odunlar yaka yaka bitmez. Sabırlı davrannan herzaman kazanır
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
Geçmiş olsun.
Daha geçen arkadaşımın arkadaşı trafikte kavga etmiş ve bıçaklanarak öldürülmüş.
İnsan bazen gururuna yediremiyor ama ortalıkta bu tip insanlar bol, sabırlı ve sakin olmak lazım.
ANGARAJ
-
Böyle kişilik yoksunu insanlar maalesef cok fazla , geçen benim başıma geldi Haliç körüsünde topkapı istikametine giderken Mercedes vito zırt dedi önüme gecti ben zor sıyırdım .daha sonra yanında durdum trafıkte camı actı sakallı 65-70 yas arası bir adam ; dedim amca öldürcektin (görsen adam sanırsın) bana verdiği cevap ; bas git vurup deviririm .İşte toplumumuzda bulunan insan kılıgındaki hayvanlar egolarını böyle tatmin ediyor.
2011 CBF 150/6000KM - 2012 CBR 250R /4500 KM -2013 FZ6 NAKED SIMDILIK 2000 KM
-
Allah korumuş geçmiş olsun Reşit. Dediğin gibi dövsen öldürsen bitmez kendini yorduğunla kalırsın. Bende Bakırköy sahil yolunda scooterla giderken benzer durumları yaşıyorum. Hız sınırı 70km/h ve çoğu yerde eds kameraları var 78Km/h oldumu şak cezayı yiyorsun. 70 km/h hızla gidiyorum adam geliyor arkamdan dibime giriyor. Geçen yolda ışıklardan sonra sinir oldum tam gaz açtım allah ne verdiyse 110Km/h la gidiyorum adam yine dibimde. Kameraların ordan geçerken bu salaklar ceza yiyorlar farkında değiller. Kamera önden foto çekiyor bende önde plaka yok tabi
Böylelerine denecek söz:
Girdin sahil yoluna bastın gazını mazını
Alınca tebligatı görürsün ebenin .....
-
Köpek öldürmekle bitmez :(
-
bide ailesinin yanında yapıyor yani zaten sağdan gidiyorum daha ne yapayım sana öyle adamı ilk ışıklarda durdurup aracına maddi hasar vermek lazım lastiklerini kesicen i.ne nin
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
16 Aralık 2012, 01:20
Geçmiş olsun. Aynı durumu ben de yaşamıştım. (Link) En doğrusunu yapmışsın.
-
16 Aralık 2012, 01:24
Geçmiş olsun. En güzelini yapmışsın...
İHANET arkadaşlık zincirini karartır, fakat VEFA onu her zamankinden daha parlak yapar.
-
16 Aralık 2012, 01:25
Şimdi e-devletten sorguladım. Rengi siyahmış, gün batmıştı yanlış görmüşüm.
Plaka No34HE7018
MarkaPEUGEOT
Model2012
Sahiplik Belge Tarihi15/03/2012
Tescil BirimiMALTEPE
Renk 1SİYAH (Kömür)Renk 2 BİLİNMİYORCinsi
Çalıntı mı?HAYIR
Hak MahrumiyetiVAR
Hak Mahrumiyet Detayları
Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
REHİNLİ (R) TURK EKONOMI BANKASI A.S.-Pendik Şubesi 15/03/2012
-
16 Aralık 2012, 01:26
araba siyah ticari bi peugeot banada denk geldi p.şt herif
-
16 Aralık 2012, 01:29
bu adamın motorcudan yarası derin anlaşılan
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
16 Aralık 2012, 01:29
Banka rehinli diye hor mu kullanıyor?Hor kullanırken insanları önemsemiyor,kendi ayağına kurşun sıkıyor.
-
16 Aralık 2012, 01:35
Ben bu adama taktım arkadaş. Özür dileteceğim kendime. Şimdi bunun arabası pendikteki bankada rehinli. Ben polise gidip bu bilgileri versem ve o bankadan bu şerefsizin adresini alsalar. Ben de şikayetçi olsam ve karakola gelip yüzleştirilsek ve benden özür dilese. Bunlar olurken kamerayla ben bu olanları kayıt altına alıp burada o denyoyu ifşa etsem nasıl olur. Olabilitesi var mı?
-
16 Aralık 2012, 01:57
Geçmiş olsun, şahsen bütün gün İstanbulu turlayan biri olarak haklı da olsam haksız da olsam uzayıp gitmeyi tercih ve tavsiye ediyorum.
Çünkü İstanbulda trafikte herşey mümkün. 2000 yılında bacağımdan bıçaklandım. Üstelik çalınan şirket motorunu 4-5 saat sonra yakaladığım için. Motor yine gitti. Birkaç gün sonrada o motorun üstünden bir arkadaşımıza silahla ateş açtılar...
İstanbul trafiğinde kimseyle dalaşmamaya özen gösterin, efendilik bizde kalsın !!!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:45 ----------
anamur.spor adlı üyeden alıntı
Banka rehinli diye hor mu kullanıyor?Hor kullanırken insanları önemsemiyor,kendi ayağına kurşun sıkıyor.
Şu Ticari araçlar var ya hani kango, doblo vs ve panelvan cinsi olanlar, genellikle şirket aracı. Ve onları kullananlar hiçbirşeyi umursamayan, altındaki aracın haşatını çıkaran, yolda adeta kendi ile bile kavga eden arızalılar, işte onlardan uzak durmaya çalışın. Çekilin kenara, verin yolu gitsin gömsün kendisini bir direğe veya bariyerlere....
Son zamanlarda bunlara birde hafriyat kamyonları ile harç taşıyanlarda eklendi, onlar hem hareketleriyle hemde yollara döküp saçtıklarıyla da bizi tehlikeye sokuyorlar. Bu yaz başında önceki motorumla onlar yüzünden yere yapışıverdim.
Aprilia Scarabeo 200 i e , nam-ı diğer bokböceği, tam bir yol canavarıymış
-
16 Aralık 2012, 02:13
buyuk gecmis olsun arkadasim. malesef arac yerine koyulmamaya devam ediyoruz. ben okuyunca bir suru sinir oluyorum. gercekten insan cok zor tutuyor kendini boyle durumlarda. odun cokkk ama bos verin uzmeyin kendinizi
-
16 Aralık 2012, 02:19
Ben büyük cc kullanıyorum(600 ve üzeri) ama arkadaşımda 125 cc vardı. Ben aynadan bunun gelişini gördüğüm an uzadım ama arkadaşım o devasa araçla adeta boğuştu. Ben cbf 150 kullandığım zamanlarda da hep savunmuşumdur. Bu trafikte minimum 250 cc olacak arkadaş. Tehlikeden kaçmak gerekiyor.
-
16 Aralık 2012, 02:19
Reşit adlı üyeden alıntı
Ben bu adama taktım arkadaş. Özür dileteceğim kendime. Şimdi bunun arabası pendikteki bankada rehinli. Ben polise gidip bu bilgileri versem ve o bankadan bu şerefsizin adresini alsalar. Ben de şikayetçi olsam ve karakola gelip yüzleştirilsek ve benden özür dilese. Bunlar olurken kamerayla ben bu olanları kayıt altına alıp burada o denyoyu ifşa etsem nasıl olur. Olabilitesi var mı?
Reşit, güzel fikir. Denemeye değer bence...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)