Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

34 HE 7018 DİKKAT EDİN!!!

REKLAM ALANI
    Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Reşit, güzel fikir. Denemeye değer bence...
    Yarın karakola gideyim, zaten uğraş arıyordum. Hem buradaki polislerden de çevre yaparız belki.
    braingulp ve buberk bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Pazartesi git bence Yarın nöbetçi memur pek uğraşmak istemeyebilir.

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Bazısı var anasını bellesen gıkı çıkmaz motosikletle solladığın zaman zoruna gidiyor.
    jackonbir bunu beğendi.
    ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    geçmiş olsun reşit.. git polise şikayetçi ol.. döve döve sonuç a varılmıyor.. en güzel dersi adalet verecektir...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Geçmiş olsun bence de bir yolunu bulup şikayet edersen bir sonuç çıkmasa bile adam vay be demek ki milletle uğraşırsam onlarda benle uğraşabiliyormuş deyip belki biraz akıllanır
    2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
    Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Benim başıma gelen olayda plakadan araç sahibi firmanın adres ve iletişim bilgilerine ulaşılmıştı. Bütün motosiklet sitelerine olayı yazdığım için firma telefon yağmuruna tutulmuştu. Araç kullanıcısının şirket elemanı olduğu anlaşılmıştı. Tepkiler hedefe yeterince ulaştı düşüncesi ile davacı olmaktan vazgeçmiştim. Önerim plakadan araç sahibi firmanın bulunması ve aynı şekilde telefon yağmuruna tutulmasıdır. Ben kampanyaya katılmaya hazırım. Kazadan, iki ayaklı hayvanlardan uzak sürüşler...
    dreamkiller bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    geçmiş olsun kardeşim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    İstanbul'da araç kullananlara allah yardım etsin.Bir kez araba ile İstanbul'a gittim, kırmızı ışıkta beklerken dananın biri son gaz arkadan çarptı.Araba haşat oldu ama biz sıyrık almadan kutulduk.Herifler kaçtı,10dk sonra polis tarafından yaralı ve baygın olarak bulundular.Tam polise ifade verirken 15-20 serseri toplanıp üzerime yürüdü, polise sataştılar,polis silah falan çekmek zorunda kaldı.Yani demek istediğim araçtaki bir iki kişi ile sorun çözülmüyor,it sürüsü misali toplanıveriyorlar.En iyisi polise havale etmek.Telefon kampanyası olursa da katılırım.

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    reşit iyi fikir kardeş git bankaya güzel dille anlat sana yardımcı olacaklarını sanıyorum..durumun takipcisiyim
    birGarip..

aracın rehın durumunu nerden ogrendınız acaba ?

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aracın rehın durumunu nerden ogrendınız acaba ?
    https://www.turkiye.gov.tr/

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı knoyal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle kişilik yoksunu insanlar maalesef cok fazla , geçen benim başıma geldi Haliç körüsünde topkapı istikametine giderken Mercedes vito zırt dedi önüme gecti ben zor sıyırdım .daha sonra yanında durdum trafıkte camı actı sakallı 65-70 yas arası bir adam ; dedim amca öldürcektin (görsen adam sanırsın) bana verdiği cevap ; bas git vurup deviririm .İşte toplumumuzda bulunan insan kılıgındaki hayvanlar egolarını böyle tatmin ediyor.
    aynısı evimin 100 metre uzagında kısıklıda meydana geldi.. 70-75 yaslarında (boynu devrilsin) sakallı bir amca transporter aracı ile sagından gecmemi yediremeyip beni hatun arkamdayken sıkıstırıvermişti, hemen sagına geçip yanında durdum amca öldürecekmisin beni dediğimde öldürürüm ne olcak cevabını vermesine mütakip mezarlıgın önünde elimden diğer araç sürücüleri almıştı pez..venki!!

şimdi bir çok arkadaş hemen uza, karısma, yapma etme diyor ya.. Ben herkese bir filmden kare hatırlatmak istiyorum.. Örümcek adam serisinin ilk filmi, esas oglan parasını vermeyen dövüş kulübünün parasını çalan hırsıza sinirinden dolayı müdahele etmemiş, ve kaçan hırsız opnu bekleyen amcasını öldürmüştü.. Kıssadan hisse, haksızlık varsa müdahele edelim, illa kavga edelim demiyorum ama kimsenin yaptığını yanına bırakmayalım.. İşte bu şekilde odunları bitirebiliriz.. Mesela emniyet şeritinden giden araçları kaçımız ihbar ediyoruz? Allahından bulsun mu diyoruz yoksa? o arkadaki ambulans da bir pez...venk tarafından düşürülmüş bir motorcu hayatının son dakikalarını yaşıyor olabilir.. Duyarlı olmak kavga edelim demek değildir.. Ama susmak da degildir..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------

Bu arada o şirketi arayıp telefonla yapılan hayvanlığı şikayet etmek gerekirse bende aramak isterim..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu plakaları birbirimizle paylaşma olayını seviyorum, eğer elinizden gelen bişey varsa trafiğe şikayet edip sonuca ulaşmak vs burada paylaşırsanız çok sevinirim, ayrıca trafikte adreslerimiz telefonlaarımız zaten var bankadan falan bilgilere ulaştırmaya gerek yok
    Ninja

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)