Beyin parçaları yola savruldu
Reklamlar
-
18 Aralık 2012, 14:55
Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin
Apaçilik felen demeyelim o yaşlardaki çocuklar için. Tamamen cahillik. Sadece çocukların değil, ailelerin de cahilliği var. Çocuklarının motosiklet hevesi ve sevgisi olabilir. Fakat onlara bi motosiklet alıp salıvermektense eğitim ve koruma ekipmanı almalarını sağlasalar bu kadar acı olaylarla karşılaşmayacağız.
Babam 2 tekere kesinlikle karşı olmasına rağmen, motora binmeyin tehlikeli demedi hiç, motora korumasız binmeyin dedi hep.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Reklamlar
-
18 Aralık 2012, 15:00
selamunaleykum. hayırlı günler tüm arkadaşlara. bende bu kazayla alakalı bir şey sormak istedim. trafik polisi kaskı olmayanı durdurdugunda cezayı yazıp gönderiyormu? yoksa motoru baglıyormu. eger gönderiyorsa hata. ben hic yaşamadıgım icin merak ettim 10 metrede gitsem takarım o olmassa olmazı. ama bana göre cezalar caydırıcı degil.kaskı olmayana bindigi motorun degerinin 2 katı ceza yazacaksın bence yatarken bile kafadan cıkarmaz. bizler 700 tl ehliyet 600 tl kask en az 700 tl diger ekipman alıyoz demekki kafamız calışmıyor. okadar para verilirmi diyenler vardır mutlak. ama nasıl boyle üzücü haberleri görünce üzülüyoruz birde düşünün ailesi nasıl dır. işte bunun icin ailenizi ve motor severleri üzmemek icin 1 ehliyet 2 motor ekipmanları. cok önemli diye düşünüyorum. YUCE ALLAHIM kimsenin üzülmedigi bir hayat nasip etsin. sizlere.....
-
18 Aralık 2012, 15:47
Şİmdi burda önemli bir nokta var!
otomobillerle yapılan bir kazada sürücülerin beyin parçaları yola saçıldı diye yazılan haber başlığı ve ya içeriği okuyormuyuz? Okumuyoruz. Çünkü böyle birşeyin yazılması hem gereksiz hemde etik değil.
Peki motosiklet olunca ne değişiyor da böyle yazma densizliğinde bulunuluyor? Bunu yazan O.Ç. larının yolda motosiklet gördümü üzerine sürüp, sıkıştırmaktan çekinmediği, motosiklete karşı bir nefret, içlerinde bir ukte veya çekememezlik olduğu kesin.
16 yaşında çocuğun yola saçılan beyin parçaları üzerinden pirim yapmak çıkar sağlamaya çalışmak! Allah öbür dünyada bunların hesabını sorduğunda inşallah verecek cevapları olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)