Beyin parçaları yola savruldu
Reklamlar
-
bu nasil bir haberciliktir? amac ne? bu haberi goren hangi veli evladini motor ustunde ister? ehliyet yok,plaka yok ama haber sunma rezalet
http://www.haberturk.com/gundem/habe...yunu-aci-bitti
Reklamlar
-
Alttaki video sandy kasirgasindan gibi geldi bana, ne alaka?
-
Hocam bence yanlış videoyu yükledin Bir motosiklet kazası bu kadar mı ortalığı karıştırır .
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
-
Alttaki video sitenin reklam bağlantısı tarafından veriliyor sanırım.
Kaza haberlerini böyle veren adi kanalları seyretmeyin! 10 kuruşluk kurşun kalemi beleş veriyor diye gazetelerini almayın!.. Yalıda oturup, garajda 4 tane porcheyi tutuyor, gel gelelim ne doğru düzgün türkçe biliyor ne de nasıl haber yapılır bilmiyor. Genel yayın yönetmeni değil.. sıçan bunlar.. Her yeri bastılar, kemirip semirip duruyorlar. Patronlarının daa,,, genel yayın yönetmeninin deee... Bir kaç kuruş menfaat için manipule haber, yalakalık için insanları şizofren yapacak; ipe sapa gelmez hayvanları çıkarıp saatlerce ağız ishali seyrettiriyorlar... Mesele insanların vahşeti kanıksayıp duyarsız kalması. Vicdanların körelmesi, insanın hayvanlaştırılması...
-
allah rahmet eylesin haberin tamamını okumadım ama yarısı bile gençlerin apaçi olduğunu anlatmaya yetiyor sanki
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
Keşke başlığı düzgün bir şekilde yazaydın. Midem kalktı..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
Şu motosikletin üzerine yüz üstü yatarak kullanıyorlar ya. Onlardan sanırım. Daha doğrusu mobilet gibi bir şey, zaten güvenilir değil. Bir de korumasızlar, saçma sapan şakalar.. Kötü olmuş, gençlik işte insan heves ediyor. Ben de heves ettim ama en fazla ehliyetsiz motosiklet kullandım. Kask takma bilincim sürekli vardı. Allah rahmet eylesin diyeyim, ailesi için diyecek bir şey yok, ne desek boş yav. Çok kötü bir durum. Diyecek söz yok.
-
MotoGT adlı üyeden alıntı
Keşke başlığı düzgün bir şekilde yazaydın. Midem kalktı..
o başlık habertürkün attığı başlık dikkatli okursanız arkadaşta ona sitem ederek yazmış...
bu kawasaki bir başka dostummm
-
motosiklet mi mobilet mi ?
16 yaşında gencin trafikte işi ne?
koruma ekipmanı var mıymış diye sorayım mı gerek var mı?
haber başlığına ayrı üzüldüm gençlere ayrı üzülüyorum, ne bu haberler bitecek ne bilinçsiz bireyler... bana bişey olmaz dediğimiz sürece...
-
15 Aralık 2012, 12:49
yaklaşık 16 yıldır her yaz bu kazanın olduğu enezdeyim. şimdiye kadar kask takan bir tane bile insan görmedim, polislerinde umurunda değil zaten. ben kask ve mont giydiğimde ise bildiğiniz gibi uzaylı gibi bakarlar. normal yani böyle bir olayın olması.
kazanın olduğu yer ise yaklaşık 1km yokuş aşağı ve dümdüz, çok güzel hız yapılır yani, sonu ise abdurrahim köyüne giren kavşak ve viraj. tahminim orada sürat yaptılar ve sonu da bu oldu.
-
15 Aralık 2012, 12:53
şimdi yargılayacksınız biliyorum ama
haberde bir sıkıntı yok bana göre hepinizin kaçırdığı bir nokta var
16-17 yaşında iki genç akşam vakti motorla (büyük ihtimal yarış yapıyor)
motosiklet üzerinde şakalaşmak (!)
o çocuk kasklı olsaydı böyle birşey olur muydu?
kazadır oluyor takdiri ilahi fakat bu çocuklar okul yaşında
bunların ailesi hiç merak etmiyor mu karanlıkta ve çocukta motor var
yaklaşık 50 metre sürüklendi yazıyor
sorarım size kaç km hızla 50 metre sürükleniyor bir insan veya motosiklet
bilinçlendirin arkadaş gençlerinizi saçının şeklinin hayatından önemli olmadığının farkına varsınlar
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
15 Aralık 2012, 13:12
bY_aLp adlı üyeden alıntı
o başlık habertürkün attığı başlık dikkatli okursanız arkadaşta ona sitem ederek yazmış...
Gençlerin motosiklet oyunu acı bitti
diye yazmış habertürk, dikkatli baktım sanıyorum ama..
http://www.haberturk.com/gundem/habe...yunu-aci-bitti
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
15 Aralık 2012, 13:14
Feci şekilde can verdi yazmışın amenna peki beyin parçalarının yola savrulması tabiri nedir yahu , tamamen vandalca ve etik değil,ne olursa olsun onlar da candı hayvan ya da eşya değil.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
15 Aralık 2012, 16:46
otopsici adlı üyeden alıntı
şimdi yargılayacksınız biliyorum ama
haberde bir sıkıntı yok bana göre hepinizin kaçırdığı bir nokta var
16-17 yaşında iki genç akşam vakti motorla (büyük ihtimal yarış yapıyor)
motosiklet üzerinde şakalaşmak (!)
o çocuk kasklı olsaydı böyle birşey olur muydu?
kazadır oluyor takdiri ilahi fakat bu çocuklar okul yaşında
bunların ailesi hiç merak etmiyor mu karanlıkta ve çocukta motor var
yaklaşık 50 metre sürüklendi yazıyor
sorarım size kaç km hızla 50 metre sürükleniyor bir insan veya motosiklet
bilinçlendirin arkadaş gençlerinizi saçının şeklinin hayatından önemli olmadığının farkına varsınlar
Otopsici arkadaşıma katılmakla beraber gördüklerimi ben de yazıyorum.
-Ana yol üzerinde yan yana giden iki motosikletteki gençler (Şeritte yan yana gidilmeyeceğini bilecek akıl yok, hadi buna gençlik diyelim)
-Birbirleriyle şakalaştıkları öğrenilen (Bir araç kullanmaya yetecek olgunluk yok)
-Yunus Arda (16) , Ertuğrul Berber (17) (Ehliyet Yok)
-Plakasız motosiklet (Sigorta Yok)
-Yaklaşık 50 metre sürüklenen ve başını minibüsün altına çarpan
- beyin parçaları ise yola savruldu (Kask Yok)
Şimdi ben bu kazada motosikletli gençlerin neresinden tutayım her şey ofsayt. Ehliyet yok,plaka yok, kask yok, sigorta yok. Minibüs şöförünün başı yanmış benden söylemesi. Ben bu tarz haberlerin daha şiddetli verilmesinden yanayım kim ne derse desin. Otopsici arkadaşımı tanımam, yazdığına göre ismi Tayfur sanırım. O meslekte nelerle karşılaştığını sormak isterim kendisine. Olanları gördükten sonra kasksız bakkala çıkmayacaktır. Haberlerde de varsın versin beyni patladı, bacağı koptu... Belki insanlarımız polisten korkmak yerine asfalttan, canından korkar da uyar bütün kurallara.
-
15 Aralık 2012, 17:15
Rebornx doğru diyorsun da bizim halkımızda senin bahsettiğin şekilde anlayacak zihniyet var mı bir de o açıdan bakalım.. Bu tip haberler çıktığı sürece ve bu şekilde anlatıldığı sürece insanlarımız asfalttan kazadan değil motordan korkacak, aynı cahil zihniyet bu sefer arabaya yönelip full korumayla gezen senin benim gibi sade vatandaş için tehdit oluşturacak... olayları bu şekilde duyurmak çözüm değil
-
15 Aralık 2012, 17:45
ilk olarak haber basligi degistirilmis, cunku basligi ben yazmadim, kopyala yapistir, sanirim tepki aldi bir yerlerden, konuya gelince zaten bastan belirttik suclular ama buradaki mesaj haber icerigi idi sadece, yoksa derleme yapsan hergun kaza oluyor, kasksiz,ehliyetsiz, hepsini de yazmamiz lazim, dusunsene annen haberi okuyor, beyin parcalari yola savruldu, sana olsun bak onlarin ehliyeti kaski yok, yolda oynasmislar,senin gibi kullanmamislar mi der? baslik ve icerik itici diye konu actim, araba kazasi da oluyor, beyni yola savruldu haberi yaziliyor mu? konu gazeticilik
-
15 Aralık 2012, 17:46
sedici adlı üyeden alıntı
Rebornx doğru diyorsun da bizim halkımızda senin bahsettiğin şekilde anlayacak zihniyet var mı bir de o açıdan bakalım.. Bu tip haberler çıktığı sürece ve bu şekilde anlatıldığı sürece insanlarımız asfalttan kazadan değil motordan korkacak, aynı cahil zihniyet bu sefer arabaya yönelip full korumayla gezen senin benim gibi sade vatandaş için tehdit oluşturacak... olayları bu şekilde duyurmak çözüm değil
Bu işin çözümü trafik cezalarına zam değil, ehliyet almanın zorlaştırılması da değil, trafiğe çıkarken bilinçlendirme hiç değil. Eğitim, sadece eğitim. Habere konu olan arkadaşlara kaskı niye takmaları gerektiğini öğretmek çözüm değil. Onlar da biliyorlar, sadece kaza yapacaklarını düşünmüyorlar. Bu yüzden "kaza yapmam nasıl olsa kaskı kim takacak gerek yok" zihtiyeti oluşuyor. Geçen gün Üsküdar'dan Kadıköy'e giderken Burhan Felek tesislerinin önünde ambulansa arkadan çarptım. Tam olarak arkadan girmedim, sol dizim arabanın sağ stopuna gömüldü, motor altımdan uçtu zaten. Hayatımın en hızlı ambulansı gelmekle beraber (3 saniye ) kadının dediği ilk olarak şu oldu: "Dizlik olmasaydı bu diz 5 parçaya ayrılır, ucuz yırtmışssın." Ben biliyorum başıma geleceği, ama onlar bilmiyor. Çok değil başınıza kask, elinize eldiven takıp, üstünüze mont giyerek bile apaçi damgasından kurtulabilirsiniz. Bu vaziyette ben "Bir musibet bin nasihattan iyidir." diyorum malesef. Görsünler örnek alsınlar...
-
18 Aralık 2012, 11:00
%100 emin degilim ama bildiklerimi duyduklarimi size anlatayim.bizim koyun alt koyunde (5km) once olmus kaza.vakif koyunden cikip abdurrahim koyune gelip ordanda bizim koye dogru gdiyolarmis.iste ne beklersiniz artistik hareketler 3le kaldiramassin kaldirirsin yarisalim gibi seyler yaparken karsidan gelen otobusun altina giriyo.annesi babasi yok babaannesiyle kaliyomus.enistesi yikamada kafasinin bos oldugunu kafasinin ustunden boynuna kadar elin girebilcegini soylemis zaten gosterilmemis cocuk kimseye.ama dedigim gibi arkadaslarimdan duyduklarimi size aktardim dogru olmayadabilir
-
18 Aralık 2012, 13:58
I.Love.Drift adlı üyeden alıntı
%100 emin degilim ama bildiklerimi duyduklarimi size anlatayim.bizim koyun alt koyunde (5km) once olmus kaza.vakif koyunden cikip abdurrahim koyune gelip ordanda bizim koye dogru gdiyolarmis.iste ne beklersiniz artistik hareketler 3le kaldiramassin kaldirirsin yarisalim gibi seyler yaparken karsidan gelen otobusun altina giriyo.annesi babasi yok babaannesiyle kaliyomus.enistesi yikamada kafasinin bos oldugunu kafasinin ustunden boynuna kadar elin girebilcegini soylemis zaten gosterilmemis cocuk kimseye.ama dedigim gibi arkadaslarimdan duyduklarimi size aktardim dogru olmayadabilir
Konu sahibi arkadaş gerekli tepkiyi vermiş , haberdede gereksiz detaya girilmiş.Sende mide bulandırma be kardeşim..
-
18 Aralık 2012, 14:28
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)