http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
motor yan sehpaha da olmasın diye motorun sağına geçip yere uzanan ve motoru dik tutan insan türk insanıdır :D
ark lastik kaldırma aparatı yok galiba koca mağaza da :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
motor yan sehpaha da olmasın diye motorun sağına geçip yere uzanan ve motoru dik tutan insan türk insanıdır :D
ark lastik kaldırma aparatı yok galiba koca mağaza da :D
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
ilandaki adam kacmis yurtdisina kacti diye soylenti var ama
deponun yanında kafası gözüküyo
fotografi cekenlerde sasirmis fotograf cekilirken orda kimse yomus:D:D:D:D
Bu motomert alem harbiden yaa
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
dikkatine hayran kaldım
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
iyi yakalamışsın bravo
Motosiklet mucidi
Nasıl bir incelemektir o öyle....
Büyüteçle falan mı baktın resme
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
58bin km de 2006 model ninja yada 13.500tl para bağlamakda türk insanına özgüdür.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Neden R6 2006 genel piyasasından daha ucuz
206 Cbr 600RR ve 2006 GSX-R 600 lardanda ucuz
Kilometreye Diğerleri gibi 15,20 yazsaydı hiç ses etmeyecekdiniz eminim
Belki bu bile düşürülmüştür diye düşünüyom Genel olarak hepsi ile aynı hatta daha ucuza ve KM orjinalliği daha yüksek İlanlara baktım daha yeni hepsine Maşallah hiç biri 30 bine dayanmamaış 6 hatta 7 yıllık motorların
Sado
Hahahaa çok iyi ya.
Ayrıca bana göre 600cc ss de en çekici en güzel tasarım bu motorda bence
Fiyat gayet iyi siz neden bahsediyorsunuz ? Harbiden yazıcan oraya 20bin km bu seferde 20bin olamaz diye kelime yapacaklar.Bedavamı versin adam ? Allah'tan motor sahipleri ölücüyle alıcıyı ayırt edebiliyorda sizin istediğiniz fiyatlardan vermiyorlar
Dikkat müthiş bravo diyorum size
Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.
poahahahaha sabah sabah hiç güleceğim yoktu sizin dikkatinize elemanın mizah anlayısına saglık ne denirki
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)